money_talks Reputație: -236 Postat August 23, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat August 23, 2016 Am o propunere de afacere pentru tine. Deschidem un restaurant cu circuit închis pentru curvari și curve. Acționarii vor fi curvari si curve, bucătarii, ospătarii și clienții la fel.Cine vrea să devină acționar să ne spună cu ce sumă contribuie (minim 1000 de euro).Denumirea restaurantului va fi "La Nimfomane".Ce zici nea Liviule, o facem?Daca o sa-l cheme asa,o sa vrea Motanu drepturi de autor
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 Denumirea restaurantului va fi "La ceaonu'cu orgasme " Ce zici nea Liviule, o facem? 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 24, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 24, 2016 Cred ca ar trebui sa se numesca '' Curva si limbisti '' cu titulatura asta se vor aduna multi hodorogi care nu mai pot fute si dau limbi , scriind ca nu mai fac de mult recenzii ca nu-si au rostul si isi ineaca amarul in bautura ,astia vor fi clienti fideli.Curvele vor fi cele fara clienti,deacat sa stea pe apartament fara clienti mai bine in carciuma,mai mananca ceva resturi ,mai baga capul pe sub masa,are cu ce sa-si ocupe timpul. :laugh2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2016 Postat August 24, 2016 Cred ca ar trebui sa se numesca '' Curva si limbisti '' cu titulatura asta se vor aduna multi hodorogi ca mine , care nu mai pot fute si dau limbi , scriind ca nu mai fac de mult recenzii ca nu-si au rostul si isi ineaca amarul in bautura ,astia vor fi clienti fideli.Curvele vor fi cele fara clienti,deacat sa stea pe apartament fara clienti mai bine in carciuma,mai mananca ceva resturi ,mai baga capul pe sub masa,are cu ce sa-si ocupe timpul. :laugh2 15
no_body Reputație: 6681 Postat August 24, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat August 24, 2016 Cred ca ar trebui sa se numesca '' Curva si limbisti '' cu titulatura asta se vor aduna multi hodorogi care nu mai pot fute si dau limbi , scriind ca nu mai fac de mult recenzii ca nu-si au rostul si isi ineaca amarul in bautura ,astia vor fi clienti fideli.Curvele vor fi cele fara clienti,deacat sa stea pe apartament fara clienti mai bine in carciuma,mai mananca ceva resturi ,mai baga capul pe sub masa,are cu ce sa-si ocupe timpul. :laugh2 Păi ce facem, măă nene măăă?! Eu îți propun să ne îmbogățim și matale mă iei cu glume d-astea de bucătărie.
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 24, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 24, 2016 Păi ce facem, măă nene măăă?! Eu îți propun să ne îmbogățim și matale mă iei cu glume d-astea de bucătărie. Tu chiar crezi ca toti se imbogatesc daca au carciumi? Tu nu sti ce este un restaurant si ce investitie presupune. 3
no_body Reputație: 6681 Postat August 24, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat August 24, 2016 * nu ştii Ceo face brazilianca? Dăon pălăria mea, că vorbim de treburi serioase acumașa.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2016 Postat August 24, 2016 Dăon pălăria mea, că vorbim de treburi serioase acumașa.Formează brigada pentru mâine seară.... Mergem la restaurantul hotelului......... 1 15
no_body Reputație: 6681 Postat August 24, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat August 24, 2016 Formează brigada pentru mâine seară.... Mergem la restaurantul hotelului......... Ai identificat obiectivul?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2016 Postat August 24, 2016 Ai identificat obiectivul? Îl știu de mult ... Cum și ei au aflat dă mine că am florării şi tarabe'n Obor 2 15
no_body Reputație: 6681 Postat August 24, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat August 24, 2016 Îl știu de mult ... Cum și ei au aflat dă mine că am florării şi tarabe'n Obor Aplicăm tactica Licuriciului roz, combinată cu schema Ninja 1/4, ne organizăm ca să fie bine să nu fie rău, cum ne place nouă. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2016 Postat August 24, 2016 Aplicăm tactica Licuriciului roz, combinată cu schema Ninja 1/4, ne organizăm ca să fie bine să nu fie rău, cum ne place nouă. Iezact
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat August 24, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat August 24, 2016 Formează brigada pentru mâine seară.... Mergem la restaurantul hotelului.........Gata? Se reia reuniunea joistiilor?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2016 Postat August 24, 2016 Gata? Se reia reuniunea joistiilor?Facem o iescepție pt Guță
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat August 24, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat August 24, 2016 Vin si eu daca promit picon si gutza ca ne gatesc ceva bun. Nu am mai gustat carne de datornic restant demult, buna ocazie sa intru si eu in paine sa fac un ban cinstit sa dau la fete
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2016 Postat August 24, 2016 Vin si eu daca promit picon si gutza ca ne gatesc ceva bun. Nu am mai gustat carne de datornic restant demult, buna ocazie sa intru si eu in paine sa fac un ban cinstit sa dau la feteOky
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 24, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat August 24, 2016 Ce caterinca acilea 11 6
dan din chisinau Reputație: 4 Postat August 24, 2016 Postat August 24, 2016 Lenuța Prazilianca Dooooo Braziuuuu ziuuu ziuuu ziuu
chriis Reputație: 81 Postat August 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2016 Salut Ramasesem dator la Lily de data trecuta asa ca am trecut pe la ea azi sa ii umplu gura. Am sunat-o, mi-a zis ca in 10min e gata, Aceeasi locatie de cacat parter , in apartment cele 5-7 persoane care urla/rad. Am stabilit cu ea telefonic fin cim/80lei sa nu mai apara surprize (spunea la telefon ca nu mai face cim, o intreb de ce? ea ca nu mai face ca are si ea frati surori familie , pana la urma a acceptat cand i-am zis ca asta vreau daca nu, nu vin) A inceput fata sa suga, suge bine incercari de dt cu gag vreo 20 min pana zicea ca o doare gura, am finalizat cim unde s-a si speriat Note: Locatie zero Atitudine 6 spre 7 Oral 8 Normal - n-am facut Fata 7 spre 8 e draguta la fata, are curu gen brazilianca mai mare e misto, sani mici Anal - am inteles ca face cu dimensiuni mici, la mine a zis ca e prea groasa De revenit? Nu cred poate daca isi schimba locatia 4
no_body Reputație: 6681 Postat August 25, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat August 25, 2016 Să revenim la Liviu la restaurant:) 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 25, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat August 25, 2016 )))))
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 25, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 25, 2016 Să revenim la Liviula restaurant:)Am facut rezervare degeaba 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum