dldandan Reputație: 515 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Vorbind de fundul mare,bubele le de pe el cum ti s-au parut?Eu cand am vizitat-o nu avea nici o buba nici pe fund nici in alta parte. Si cu igiena nu am avut surprize neplacute, sau mirosuri sau de astea. Ce e de criticat eu critica, dar ce nu, nu ma apuc sa vorbesc aiurea doar pentru a-i face rau fetei. Pe mine m-a enervat cu atitudinea aia de cacat. atat. nu mai stiu cum e azi, ultima data cand am vizitat-o cred ca era pe la inceputul primaverii daca imi amintesc, deci in urma cu 8..9 luni gen Cum arata este ok fata dar restul lasa de dorit,acum cu pretul marit a devenit si mai neintresanta!=))) buna asta cu pretul, nu stiam ca l-a marit. si-o incearca si eadesi, repet, daca atitudinea, gfeul, finalizarile, ari fi bune fata asta ar merita mai multi bani clar. Link spre comentariu
lauracurvutzacurveshi Reputație: -5 Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Cât de nefutut trebuie să fii încât să-ți dorești să fuți o astfel de rapandulă retardată, cu pistolul tatuat pe picior, care denotă prost gust și un jalnic ”îndrumător”?! Link spre comentariu
florin c Reputație: 8 Postat Martie 3, 2018 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 3, 2018 Mai lucreaza Lily , știe cineva un Nr de contact sau un anunț de al ei ?? Link spre comentariu
andreib24 Reputație: 322 Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 up Link spre comentariu
andreib24 Reputație: 322 Postat Martie 19, 2019 Partajează Postat Martie 19, 2019 si pentru ca imi e dor de o sugere buna, as fi curios daca mai lucreaza fata, poate mi-a scapat mie vreun anunt cu ea in ultima vreme Link spre comentariu
coledoc Reputație: 85 Postat Martie 19, 2019 Oras:România Oras:România Partajează Postat Martie 19, 2019 Fata a disparut de ceva timp. Ultima data am vazut-o anul trecut activand prin Tg Jiu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum