Sari la conținut

Lily , brazilianca 0799 279 443

Postări Recomandate

• Oras:ghici
50 L

LILY, buna, am revenit intr-o noua locatie, pe Vitan, am 20 de ani, 1.70, iti ofer un masaj de relaxare intr-un ambient placut si discret, ofer seriozitate si astept din partea ta la fel, 06 Jul 11:00

Foto (4)   Selecteaza
http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/7/6/170504431.jpg
Manat de curiozitate am sunat la numarul de mai sus mai bine de o ora pana am reusit sa dau de fatuca asta.M-am programat si fuga vizavi de Petrom Vitan.Mi-a deschis usa o fata bruneta,cocotata pe tocuri si imbracata ca in pozele de mai sus,1,80 pe tocuri,frumoasa,bine rau proportionata,raport inaltime greutate perfect zic eu.Am intrat in camera si am socializat un pic la o tigare si un pahar cu apa rece,dupa care am primit un prosop curat si am mers la baie pentru o igienizare sumara.Fa-te comod mi-a zis iesind din camera ca sa mearga si ea la dus,cea ca am si facut urcandu-ma in mijlocul patului.Intorcandu-se si ea de la baie si-a dat jos prosopul cu care era invelita si am vazut-o in toata splendoarea ei.Fata asta este facuta sa o urci in pat si sa o calaresti zi lumina.S-a bagat intre picioarele mele si m-a intrebat cum doresc pro sau ne? am ales neprotejat.EIIII s-a apucat fata de treaba,scuipat,pupat,priviri in ochi si cei mai important face un deep de ajunge cu buzele pe burta ta,o ascunde pe toata in gura.Normalul a fost in diferite pozitii,nu comenteaza deloc,sta cum o pui,cred ca ii place ceea ce face.
Locatia 7 dar cu locuri de parcare plus patul imens bun sa te joci in el
Gfe 8 vorbareata,zambareata,dezinvolta,pacat ca nu face FK
Oral 8 punctul forte este deepul executat cu mare usurinta
Normal 8 pacat ca nu se misca , dar stramta in pizda si se umezeste natural
Anal nu am facut dar il are in menu
Cadoul 50/100 eu am decartat 50 , data viitoare voi sta o ora
Daca o recomand ? Da face toti banii investiti plus ca este o pustoaica  fresh ,frumoasa si bine proportionata,voi revenii suta la suta
Multumesc :hihat
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

50 L

LILY, buna, am revenit intr-o noua locatie, pe Vitan, am 20 de ani, 1.70, iti ofer un masaj de relaxare intr-un ambient placut si discret, ofer seriozitate si astept din partea ta la fel, 06 Jul 11:00

Foto (4)   Selecteaza

http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/7/6/170504431.jpg
Manat de curiozitate am sunat la numarul de mai sus mai bine de o ora pana am reusit sa dau de fatuca asta.M-am programat si fuga vizavi de Petrom Vitan.Mi-a deschis usa o fata bruneta,cocotata pe tocuri si imbracata ca in pozele de mai sus,1,80 pe tocuri,frumoasa,bine rau proportionata,raport inaltime greutate perfect zic eu.Am intrat in camera si am socializat un pic la o tigare si un pahar cu apa rece,dupa care am primit un prosop curat si am mers la baie pentru o igienizare sumara.Fa-te comod mi-a zis iesind din camera ca sa mearga si ea la dus,cea ca am si facut urcandu-ma in mijlocul patului.Intorcandu-se si ea de la baie si-a dat jos prosopul cu care era invelita si am vazut-o in toata splendoarea ei.Fata asta este facuta sa o urci in pat si sa o calaresti zi lumina.S-a bagat intre picioarele mele si m-a intrebat cum doresc pro sau ne? am ales neprotejat.EIIII s-a apucat fata de treaba,scuipat,pupat,priviri in ochi si cei mai important face un deep de ajunge cu buzele pe burta ta,o ascunde pe toata in gura.Normalul a fost in diferite pozitii,nu comenteaza deloc,sta cum o pui,cred ca ii place ceea ce face.
Daca o recomand ? Da face toti banii investiti plus ca este o pustoaica  fresh ,frumoasa si bine proportionata,voi revenii suta la suta

HA!! Chiar cand cautam dupa numarul de telefon gasesc pe MEGA LAUDATORUL ASTA!

Ieri pe la pranz am fost aici chiar la domnisoara. Zic "pe la pranz" pentru ce ea doar ce mancase si mai erau inca 2 colege in bucatarie la masa.

Cred ca una era Alina, nu am apucat sa intru.

Dus rupt, mai mult curge apa pe langa.

Pat JEGOS cu pete de sloboz, ciocolata - Sper sa fi fost ciocolata.

Tipa 7 - Pierce in buza superioara, retrasa, piele ramasa extra pe burta dupa o posibila sarcina

Oral 4 - Doar capul in gura si pula nebelita. Multa mana si oral doar de sculare.

Normal 6 - Uscata, s-a umezit cu scuipinol, pizdoaca micuta si presupun si stramta. Nu stiu daca se simtea asa din cauza ca era uscata sau stramta. Am trecut la caprioara ca sa termin mai repede si am descoperit niste cosuri misto pe cur. Prezervative ok, nu am vazut marca dar se simteau ok.

Igiena. Nu pot sa dau note. A facut dus dupa dar inainte nu am vazut. Nu am simtit mirosuri suspecte.

50 de lei dati inainte!

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Ieri pe la pranz am fost aici chiar la domnisoara. Zic "pe la pranz" pentru ce ea doar ce mancase si mai erau inca 2 colege in bucatarie la masa.

Pai cum ea face si anal acele pete cu parere de rau pt tine nu prea erau de ciocolata!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Prietenas, ai mai vazut femei pana acum?   PERFECTAAAA???  SA O CALARESTI ZI LUMINA??? SE UMEZESTE NATURAL CU SCUIPAT???

Deep? Cat ai pula???? 3-4cm???

Aia e locatie de nota 7??? Dormi in Gara de nord? Cum ai in casa, ai casa?

Presupun ca ai cont de pestalau, altfel nu imi explic...

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:In inima femeilor

Tipa 7 - Pierce in buza superioara, retrasa, piele ramasa extra pe burta dupa o posibila sarcina

Oral 4 - Doar capul in gura si pula nebelita. Multa mana si oral doar de sculare.

Normal 6 - Uscata, s-a umezit cu scuipinol, pizdoaca micuta si presupun si stramta. Nu stiu daca se simtea asa din cauza ca era uscata sau stramta. Am trecut la caprioara ca sa termin mai repede si am descoperit niste cosuri misto pe cur. Prezervative ok, nu am vazut marca dar se simteau ok.

Igiena. Nu pot sa dau note. A facut dus dupa dar inainte nu am vazut. Nu am simtit mirosuri suspecte.

50 de lei dati inainte!

tu vorbesti de cea cu pierce in buza deci de Andreea nu de lily confunzi marfa cu ambalajul

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

Prietenas, ai mai vazut femei pana acum?   PERFECTAAAA???  SA O CALARESTI ZI LUMINA??? SE UMEZESTE NATURAL CU SCUIPAT???

Deep? Cat ai pula???? 3-4cm???

Aia e locatie de nota 7??? Dormi in Gara de nord? Cum ai in casa, ai casa?

Presupun ca ai cont de pestalau, altfel nu imi explic...

Nici acum nu ti-ai dat seama de confuzie ? postezi ca sa imi spui ce nu-ti convine, nu ma intereseaza pentru ca oricum nu stii sau nu ai fost ,ori esti :shrk  si a crescut concurenta pe Vitan

• Like 1
Link spre comentariu

Eu am sunat chiar la numarul de telefon care are pozele astea.

Numarul nu il mai am pentru ca l-am sters imediat.

Inseamna ca m-au pasat la alta tipa.

si nu puteai sa vorbesti asa civilizat de la inceput? Si raspunsul este da, tu nu ai fost la Lily,il intrebai si pe Boy4you ca a facut si el recenzie si aflai ca ai fost la alta ,fara sa ne jignim sau injura, noi trebuie sa colaboram ca sa aflam cum se comporta o anumita fata ,nu sa ne mascarim si sa luam tepe.Si tine minte ca ele nu se comporta la fel cu toti clientii,depinde de cum ne percep in clipa aia,sunt putine cele care se comporta la fel cu toti clientii

• Like 5
  • Minus 4
Link spre comentariu

Eu am sunat chiar la numarul de telefon care are pozele astea.

Numarul nu il mai am pentru ca l-am sters imediat.

Inseamna ca m-au pasat la alta tipa.

suna aici si sigur raspunde Lily

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Bine ca s-a lamurit ca Lilisor arata frumos in poze se putin si din fata care pare dragutza.

Trec prin B sapt asta si din ce stabilisem doar una a ramas restul au plecat in concediu asa ca am un loc sau 2 libere , sa vad cine se califica :) De aceea ma uit cu interes pe aici sa vad ce mai scrieti. Multumesc celor care isi aduc contributi ca si eu in general scriu recenzii cand merg.

• Like 1
Link spre comentariu

Iti doresc sa nu mai ai erectie ,in viata ta

Numai orgasme cu limba =))

Si eu imi doresc acelasi lucru sa am orgasme cu limba ta,nu-mi mai scrie ca vedea lumea ca ma bag in seama cu tine si ma compromiti :laugh2 :laugh2

• Like 5
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Si eu imi doresc acelasi lucru sa am orgasme cu limba ta,nu-mi mai scrie ca vedea lumea ca ma bag in seama cu tine si ma compromiti :laugh2 :laugh2

Vezi ca ti-au luat cartofii foc

Ce dracu sa compromit? reputatia de mare lingau si de doctorat in arta orgasmelor ? =))

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...