Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator Beraru
Reputație: 0

Clarisa, ai grija ca dom' doctor vrea sa te viziteze in interes de serviciu. Crede ca esti dirli-dirli-sha-la-la. Daca va intalniti, sfatul meu este sa nu scoti niciun cuvant si sa stai cu privirea-n jos, fara sa va intalniti privirea. In caz contrar, te citeste imediat.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Clarisa, ai grija ca dom' doctor vrea sa te viziteze in interes de serviciu. Crede ca esti dirli-dirli-sha-la-la. Daca va intalniti, sfatul meu este sa nu scoti niciun cuvant si sa stai cu privirea-n jos, fara sa va intalniti privirea. In caz contrar, te citeste imediat.

Esti sigur ca dom' doctor vrea sa ma citească asa întâi, privindu-mă în ochi?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu, tu esti doar un amarat necioplit in permanenta cautare de atentie si validare, ca ti-am mai vazut cateva postari in care folosesti un limbaj grobian. Si in primul rand, nu pricep ce cauti tu pe topicul asta, ca nu o sa-ti permiti in veci 300 de lei sa o vizitezi pe clarisa33.

Ai dreptate în ceea ce spui referitor la atenția mea. Recunosc ca ceea ce îmi e în fire poate sa fie relativ usor de relevat, în rest e doar talent, si e necesara aceeași calitate din partea interlocutorului pentru a lua în seamă. Altfel, singura sansa este aceea că fiecare avem in gândul nostru, păstrate de-a lungul timpului, lucruri nespuse si... neexprimate. Sunt treburi si amintiri care scapă inconstient omului. Iar eu le culeg sub formă... de rod. Eu nu cred în posibilitatea omului de a minții, nu există nici un mister conceput special pentru om... dar ceva special, este probabil ca omul sa atingă.
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Esti sigur ca dom' doctor vrea sa ma stropeasca asa întâi, privindu-mă în ochi?

Ma scuz băiat frumos... iti poți permite asa de dimineață să-mi faci un curs de informare începând prin a-mi spune cum reusesti sa detaliezi o fantezie? Ce tehnici ai...
Link spre comentariu
Vizitator Beraru
Reputație: 0

Esti sigur ca dom' doctor vrea sa ma citească asa întâi, privindu-mă în ochi?

Sigur are defect profesional. Nu toti sunt ginecologi.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Sigur are defect profesional. Nu toti sunt ginecologi.

Îmi amintesc ca intr-o zi influențată de vorbele voastre de pe forum, când cineva care privise multe poze cu mine, sintetiza aici impresiile sale intrebandu-ma amuzat cum ca daca as avea lentile de contact. In aceea zi, intr-o întâlnire... am zis si eu o glumă care apoi, stateam nemișcată în gândul meu sa ma întreb daca nu cumva mi-a scăpat ceva gen de umor negru. Nu mai țin minte despre ce discutam cu acel om, dar ajunsesem la diverse subiecte de discuție care aveau o succesiune prea rapida pentru mintea mea leneșă. Asa ca, pentru ca omul sa se simtă, am spus asa: când eram mica am suferit o operație la ambii ochi si doctorii nu au gasit alta solutie decat sa-mi schimbe culoarea lor.
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ti pup...vorbim mai târziu :)

Azi este vreun meci?ðŸ˜
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Barbut, de la 16 la 20 :)

Ai tu ce ai!😊
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Åžtiință am, sper să am ÅŸi bulan :)

Mda😅 mai stai...
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Nu, tu esti doar un amarat necioplit in permanenta cautare de atentie si validare, ca ti-am mai vazut cateva postari in care folosesti un limbaj grobian. Si in primul rand, nu pricep ce cauti tu pe topicul asta, ca nu o sa-ti permiti in veci 300 de lei sa o vizitezi pe clarisa33.

Te bag in pizda ma-ti de jeg! Eu cel putin stau in B si fac mai putin de o  ora pana la ea... lucrez la o multinationala si platesc pe luna 200 EURO numai chirie... fac dovada la un admin la tot ce am scris pentru a mi se pastra anonimatul si confirmare ( ca nu-i dau lu laba asta date despre mine ) cu : chitanta chirie ( platita chiar azi), badge multinationala( am 2 ), si fluturasi de salariu, raport tranzactii la cont banca... 

Eu nu vreau nimic de la tine ca nu ma intereseaza cine esti...

Principala diferenta dintre mine si tine e ca eu nu ma indragostesc nici de poze nici de curve.

Pentru admini: daca mi se da ban, sa i se dea ban si lui... Daca mi se sterge postarea sau ceva din postare sa i se stearga si lui jignirile.

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta

Te bag in pizda ma-ti de jeg! Eu cel putin stau in B si fac mai putin de o  ora pana la ea... lucrez la o multinationala si platesc pe luna 200 EURO numai chirie... fac dovada la un admin la tot ce am scris pentru a mi se pastra anonimatul si confirmare ( ca nu-i dau lu laba asta date despre mine ) cu : chitanta chirie ( platita chiar azi), badge multinationala( am 2 ), si fluturasi de salariu, raport tranzactii la cont banca... 

Principala diferenta dintre mine si tine e ca eu nu ma indragostesc nici de poze nici de curve.

Pentru admini: daca mi se da ban, sa i se dea ban si lui... Daca mi se sterge postarea sau ceva din postare sa i se stearga si lui jignirile.

Si daca ti se scoala tie pula sa ii se scoale si lui,nuuuuuuuuuuuu????????? :) :)

• Like 7
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla

Te bag in pizda ma-ti de jeg!. lucrez la o multinationala si platesc pe luna 200 EURO numai chirie... ( platita chiar azi), .

200 euro numai chirie???Sunt si chirii mai ieftine ,platesti foarte mult.E prin agentie?
  • Like 3
Link spre comentariu

I-o da toți odată sau în rate ca la Flanco?

Pa toti odata ca e avut omu'.......dar contract da inchiriere declarat la fisc o avea,sau ii da toti gologanii la negru? :)

• Like 5
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Te bag in pizda ma-ti de jeg!

Principala diferenta dintre mine si tine e ca eu nu ma indragostesc nici de poze

Pentru admini:

Nici eu nu ma îndrăgostesc de poze...
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Vezi ca e clona lu rozika

Mda 😊îmi place...
Link spre comentariu
  • Oras:amanta
  • Oras:amanta

Te bag in pizda ma-ti de jeg! Eu cel putin stau in B si fac mai putin de o ora pana la ea... lucrez la o multinationala si platesc pe luna 200 EURO numai chirie... fac dovada la un admin la tot ce am scris pentru a mi se pastra anonimatul si confirmare ( ca nu-i dau lu laba asta date despre mine ) cu : chitanta chirie ( platita chiar azi), badge multinationala( am 2 ), si fluturasi de salariu, raport tranzactii la cont banca...

😴😴😴😴

Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Imi e somn,da. Se apropie somnul de infrumusetare. Imi pun pe lent gandirea, selectez. Bătăile inimii mele...

Ps. Ieri mi-a fost asa somn la amiază încât mi-am cumparat la hotel câteva ore. Aveam o vorbă la Snagov: ma relaxez doar privind la tine cum o faci😕

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...