Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu... dragule, drăguț ce esti. Ne cunoastem încât sa vezi cat de bine ma simt? Uite ca mai mi-a venit acum o curiozitate, o idee! De la atâtea idei, sper sa nu uit maine vreuna... "Vreuna" se scrie asa?

da , ambele

• Oras:Bucuresti
Postat

attachicon.gif135328_550884224977305_1724720951_o.jpgattachicon.gif13233090_1140037639381710_8514665331184285332_n.jpgattachicon.gif10176083_663031960429197_2324217710302998854_n.jpg

...Si tu ce înțelegi din aceste amarate de imagini. Imaginatie... bătaie iti trebuie tie! Uite ce inteleg eu ... ofera ceva, si apoi vino cu pretenții. Ca este critica prea putin constructiva, nu esti in cunostiintă de cauza... sa ai parte de prezența mea, sa deschizi acest văl de mister si sa cunosti ce se afla in starea mea. Gândeste si mai simplu. Gata, e suficient.

Ce vad in poze....imaginatie....? In prima o capra pe o craca in copac.....a doua o pasarica inchisa in colivie....

A treia ....marea se uneste cu cerul in departare...iar tu te intrebi este real sau o iluzie...?Esti in dilema asa o fi si viata....o iluzie. Nu stiu daca ai inteles piatra aia sacra a dacilor....babele si sfixul din Bucegi nu te urci pe Ele sa faci poze ca tartanul....ci linga ,,petroii-le astea ,, mai pe intelesul Tau

Postat

Ce vad in poze....imaginatie....? In prima o capra pe o craca in copac.....a doua o pasarica inchisa in colivie....

A treia ....marea se uneste cu cerul in departare...iar tu te intrebi este real sau o iluzie...?Esti in dilema asa o fi si viata....o iluzie. Nu stiu daca ai inteles piatra aia sacra a dacilor....babele si sfixul din Bucegi nu te urci pe Ele sa faci poze ca tartanul....ci linga ,,petroii-le astea ,, mai pe intelesul Tau

si inca cevva daca esti in vacanta la Paris...si intri la muzeul Luvru in ziua aia care este pe gratis odata pe an

iar in interior vezi un tip din piatra gol cu putulica mica sa nu te puna dracul sa te urci pe ala sa faci o poza sa vezi da i se face mare ...ca te iau paznici de par si te dau afara si nu sti ce ai de pierdut...

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

si inca cevva daca esti in vacanta la Paris...si intri la muzeul Luvru in ziua aia care este pe gratis odata pe aniar in interior vezi un tip din piatra gol cu putulica mica sa nu te puna dracul sa te urci pe ala sa faci o poza sa vezi da i se face mare ...ca te iau paznici de par si te dau afara si nu sti ce ai de pierdut...

Tu vrei sa zici ca e proba de incultură... Nu vreau sa vezi ce e in momentul cand ma izolez împreună cu niste oameni.... Ca o sa strigi tu ca o capra pe gard:extraterestru... fara sa ai acordata nici un strop de atenție. Nu cred ca vrei sa te pui in situații ridicole caci am vazut ca păstrezi din cand in cand coerenta... si nu ai nici măcar o scuza. Eu măcar ma joc, insa in sinea mea respectul pentru fiinta umana este in prim plan(chiar daca aceasta in Sine,isi pierde des respectul) Si plus ca m-ai prins prost... dupa o partida terminat a la egalitate. Poate nici nu te cunosc... hmmmm.😋

• Minus 1
Reputație: 5778
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Ale , foloseste-ti mai bine manutzele de artista ca sa duci bunatati in gurita aia senzuala sa te faci buna buna ca in vremile de glorie de anu trecut si totul va veni de la sine fara sa zici prea multe ca attfel vorba multa si saracia omului. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ale , foloseste-ti mai bine manutzele de artista ca sa duci bunatati in gurita aia senzuala sa te faci buna buna ca in vremile de glorie de anu trecut si totul va veni de la sine fara sa zici prea multe ca attfel vorba multa si saracia omului.

Mda, nu ma asteptam sa-o vorbesc asa... dar e drăguț spus. Las' ca el se trezeste cu mintea mai odihnit decat mine, si pare în blând, chiar naiv as putea spune. Hai de, poate ca nu e asa, poate ca îmi cunosc fostul vecin... poate m-am simtit bine cu el, eii. Dar spunand toate acestea... un gand, in paralel imi urmarea vorba. Ce spuneai tu? Ca o femeie sa nu se exprime pentru ca vecinul ei e neatent si se mai si lauda aiurea, fara sa faca mare lucru. Daca o femeie e tanara si in verva, calma si placuta, si habar nu are nimeni ce zambet mustește in spatele lumii virtuale- trebuie neaparat sa dai cu parul ca in codru, pentru sa se face simțită prezenta. Am fost invitată deja in Snagov in urma cu câteva zile, insa... sa nu ne jucam decat ca niste- oameni mari. A

Ce scriu aici este mai mult gand, sau sa-i zic socializare... dar mi-e somn de as dormi o zi. Nici nu stiu de ce m-am trezit, am facut un efort supraomenesc sa strapung nu stiu cate vise care mai toate in traducere spuneau hopnotizator: dormi... Ce sa-ti mai spun, o vorbă... Cafea, ah ce drag mi-a de ea. As putea sa fiu tare drăguță si sa beau înaintea unei întâlniri,o cafea tare... Da, si apoi sa ies prin preajma la o plimbare. Îmi place atat de mult dimineata cand descopăr cate un comert deschis, e ca cutia cu surprize. Bla,bla,bla... Am scris cat am vrut eu?

Ce-mi place ideea aceea: fiecare lucru la timpul lui.

• Minus 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

... ce instintare primesc de la cel mai vechi amant de-al meu, cel mai viciat si mai manipulator in întâlnit de mine la doar 19 anisori... omul din cauza căruia nu am murit proasta in p. ..

Unul dintre cei mai mari bancheri de Bruxelles...

" Essers

Il y a trop longtemps que je te connais. Tu n'as jamais changé et tu es vraiment tout ce que je recherche pour être heureux. Je voudrais tant partir avec toi pour un tour du monde de 12 mois minimum.

Il y a une heure · Envoyé de"

Si bancherul stie, ca te-a instintat? sau trebuie sa-i spui tu?

• Oras:outside
Postat

Mda, nu ma asteptam sa-o vorbesc asa... dar e drăguț spus. Las' ca el se trezeste cu mintea mai odihnit decat mine, si pare în blând, chiar naiv as putea spune. Hai de, poate ca nu e asa, poate ca îmi cunosc fostul vecin... poate m-am simtit bine cu el, eii. Dar spunand toate acestea... un gand, in paralel imi urmarea vorba. Ce spuneai tu? Ca o femeie sa nu se exprime pentru ca vecinul ei e neatent si se mai si lauda aiurea, fara sa faca mare lucru. Daca o femeie e tanara si in verva, calma si placuta, si habar nu are nimeni ce zambet mustește in spatele lumii virtuale- trebuie neaparat sa dai cu parul ca in codru, pentru sa se face simțită prezenta. Am fost invitată deja in Snagov in urma cu câteva zile, insa... sa nu ne jucam decat ca niste- oameni mari. A

Ce scriu aici este mai mult gand, sau sa-i zic socializare... dar mi-e somn de as dormi o zi. Nici nu stiu de ce m-am trezit, am facut un efort supraomenesc sa strapung nu stiu cate vise care mai toate in traducere spuneau hopnotizator: dormi... Ce sa-ti mai spun, o vorbă... Cafea, ah ce drag mi-a de ea. As putea sa fiu tare drăguță si sa beau înaintea unei întâlniri,o cafea tare... Da, si apoi sa ies prin preajma la o plimbare. Îmi place atat de mult dimineata cand descopăr cate un comert deschis, e ca cutia cu surprize. Bla,bla,bla... Am scris cat am vrut eu?

Ce-mi place ideea aceea: fiecare lucru la timpul lui.

Clari', tot vorbim discuții și pierdem din vedere esența.

Deci... când mă inviți să te incendiez un pic? :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si bancherul stie, ca te-a instintat? sau trebuie sa-i spui tu?

Nu m-a băgat in seama, dormea. Si... Melodia aceasta îmi place! E melodia care m-a fermecat in copilărie....
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sa-mi treacă complet treburile de femeie, menstruatia. Acum mai curge doar un pic, pe interior. M-a mâncat ieri noapte sa ma joc un pic cu cineva si a revenit treaba de femei. Te anunt... Mersi de info, esti drăguț.
  • Like 6
  • Minus 5
Postat

Sa-mi treacă complet treburile de femeie, menstruatia. Acum mai curge doar un pic, pe interior. M-a mâncat ieri noapte sa ma joc un pic cu cineva si a revenit treaba de femei. Te anunt... Mersi de info, esti drăguț.

Sărumâna mult dătot! :hug1

• Oras:worldwide
Postat

ca sa nu zici ca-s nesuferita si m-ai si intrebat de vreo 2 ori varsta, zodia, cnpul si grupa de sange o poti vedea cu un simplu click pe profilu meu evident :)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ca sa nu zici ca-s nesuferita si m-ai si intrebat de vreo 2 ori varsta, zodia, cnpul si grupa de sange o poti vedea cu un simplu click pe profilu meu evident :)))

Mersi ☺ Esti drăguță si tu, voiam sa stiu doar ce simti tu.
  • Minus 1
Postat

Nu e vorba de vitalitate ci de oponent. "Insinuez" "ademenesc" "sug" deja te contrazici ca si cum ar mai exista ceva pe lumea asta gratis. Si-asa nu mi-a placut la Snagov ca fetele acele nu plateau nimic pentru placerea acordata, ci doat bărbați o. Anca a fost altceva, pentru mine a Ea a reprezentat perversiune întruchipată, plus ca e avut cel mai scurt timp de acomodare cu eleganta. Tu, ai putea sa ai un plus de atenție. Amândouă si cu de ce ne-am trezit la aceeasi ora, am facut eforturi mari sa ma trezesc din vise si sa va prind. Încă ma mai dor ochii si daca ma mai supara cineva pe aici ma supar si, imi cumpar ochelari. Lasa imprevizibilul si zambetul sa patrunda in viata ta, te agati

Iata ce muzica ascult acum, ca tot zicea fiul meu ca am venit cu el pe acasa, si eu i-am spus ca nu... ca e doar soferul meu

Smiley- Insomnii

da multumesc frumos, esti o dulce :)

totusi nu vrei sa te combini cu pisicuts? :laugh2

cree ca v-ati potrivi aveti acelasi efect asupra mea, anume sa imi absorbiti toata energia

pune mana si tricoteaza nu mai sta sa flenduri pe forum. fa-mi un fular

Vizitator
Postat

:)) cam tarziu baiatu , cam tarziu in poola mea cum ar zice un clasic

recomand insa trebuie sa te incarci cu rabdare , vorbeste mult 

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Poți să faci un pui de somn pân-se plictisește

• Minus 3
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Si la oral? 

Vizitator
Postat

Si la oral? 

mai ales la oral :))

femeia asta e o fabrica de vise povestiri si scenarii

trebuie doar sa-i faci o insiruire de cuvinte gen pula soare apa cur pizda foc pamant nebunie sex cer...... plm acolo, si ea creeaza scenarii, dar sa-i spui cam ce doresti.

concluzionand se poate cam orice iti doresti , e bine sa iei si o sticla de vin rosu/roze

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stați asa... e bine. Fac un somnic... si revin. Sticla de vin e luată. Kiss

• Minus 1
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

Noah frate ca e ....

Cum e ma sa scrii pe forum cat si cum iti curge din pasa cand esti pe stop?

Baaaa!!

:slap2

Postat

Mai fratilor ! De-a lungu' si de-a latu' a 35 de pagini , am aflat cand bea, cand mananca , cand doarme, cand are ciclu fetisoara asta, dragalasa de altfel  ..... da' de futut se fute cineva aici ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

E pã/la ciclu, doar masaj tantric :)

*sex tantric. Mesajul tantric s-a inventat degeaba... ca nu exista asa ceva.
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...