Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hei nu imi aminti de magazia de vinurii ca astazi am baut numai lapte...Da cred ca ai dreptate cu visinele sa fie pe locul 1.Visine cu zahar reci de la frigider...compot de visine....dulceata de visine care uni o pun la fetepe sini sau la pasarica....

si vestita visinata....Sigur struguri sunt invidiosii pe visine...caci Ei nu pot sa fie decit pe locul 2 sau 3 dupa uni...

Si eu am uneori senzatia ca mi se face dor de ei... încât parca îmi vine atunci sa ii ridic in top. Dar ai mei chiar merita, atunci când pot sa se coacă chiar de ziua mea, când razele soarelui sunt cele mai intense.
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

A fost o propunere ,,educativa,, sau ai facut mist-o de El...Deci te si distreaza in interior cite unii din admiratori tai....cred ca ,,ciobanescul ,, asta ti-a impuiat capul

cu libertatea de exprimare...

Nu stiu... parca s-ar numi altfel

post-143417-0-21775100-1464826761_thumb.jpgpost-143417-0-53592600-1464826772_thumb.jpgpost-143417-0-08703500-1464826784_thumb.jpg

• Like 6
  • Minus 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

In apropiere de Vâlcea. A inceput ploaia chiar când am ajuns acasa, la preferata acasă.

Am inteles....esti acum linga Vilcea si ploua....Sa inteleg ca poza care urmeaza dupa cea cu visinul....este actuala...?

Dar cind am comentat cealalta poza nu era de acum 10 ani....dar aproximativ de cind....!!de curiozitate

Deci femeia aia cu sapa in spate era beata....? Tu in timpul liber ai un hobby fotografia....? postezi rapid poze variate

Citi ani aveai in ultima poza....cea mai veche...?

Deci miine nu esti in Bucuresti....?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

de ce se sperie unchiul tau de prezenta ta?

Secret😂...
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am inteles....esti acum linga Vilcea si ploua....Sa inteleg ca poza care urmeaza dupa cea cu visinul....este actuala...?

Dar cind am comentat cealalta poza nu era de acum 10 ani....dar aproximativ de cind....!!de curiozitate

Deci femeia aia cu sapa in spate era beata....? Tu in timpul liber ai un hobby fotografia....? postezi rapid poze variate

Citi ani aveai in ultima poza....cea mai veche...?

Deci miine nu esti in Bucuresti....?

2011

Nu,nu sunt in Bucuresti 😊

Asta mi-a placut cel mai mult:"Dar cind am comentat cealalta poza nu era de acum 10 ani...."

Precum ploua acum, intens... asa voiam s-adorm😘

Somn usor💋

• Minus 1
Postat
Cum s-ar numi alfel....? nu este ciobanesc profesorul...ci un pudel.....? Poza facuta in biserica....nu pare afi de la noi din Tara....?

Si eu am uneori senzatia ca mi se face dor de ei... încât parca îmi vine atunci sa ii ridic in top. Dar ai mei chiar merita, atunci când pot sa se coacă chiar de ziua mea, când razele soarelui sunt cele mai intense.

Eu am observat in ultimi ani ca cele mai intense raze de soare sunt in iulie...dar pe undeva cam pin ape 20 august sunt razele de soare intense...dupa scad treptat....noaptease face deja frig...Stii m-am hotarit imi pun un pahar cu vin....cind aud de struguri nu prea rezist....ce mai conteaza ca sunt pe locul 2
  • Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

suntem doar noi doi...spune:)

Bineintes ca esti foarte drăguț... tu. Am un feeling ca tu vrei un altfel de secret...
  • Minus 1
Postat

2011

Nu,nu sunt in Bucuresti

Asta mi-a placut cel mai mult:"Dar cind am comentat cealalta poza nu era de acum 10 ani...."

Precum ploua acum, intens... asa voiam s-adorm

Somn usor

Ok somn usor....dar sa dormi cu geamul intredeschis sa auzi ploaia....Stii acum am vazut si Eu un fulger....vine si la mine ploaia...
  • Like 1
Reputație: 5960
  • Oras:Valhalla
Postat

Bineintes ca esti foarte drăguț... tu. Am un feeling ca tu vrei un altfel de secret...

Multumesc de-a dreptu.Si tu esti foarte draguta.Acum,c-am fost asa sinceri amandoi, sopteste secretul aici...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Multumesc de-a dreptu.Si tu esti foarte draguta.Acum,c-am fost asa sinceri amandoi, sopteste secretul aici...

Nu meriți acelasi destin... Nu insista, mai ales ca sunt asa de adormită!...ðŸ‘ðŸŠðŸ˜”💆 Chiar e faină ploaia, are si ea inteligenta ei... apreciez😊
  • Minus 1
Postat

Si Eu sunt aici nu este nici un secret....,,numai cine nu stie ...stie de fapt prea multe,, Cesar
  • Like 1
Postat

Si Eu sunt aici nu este nici un secret....,,numai cine nu stie ...stie de fapt prea multe,, Cesar

tu nu esti aici :laugh2

Postat

Nu meriți acelasi destin... Nu insista, mai ales ca sunt asa de adormită!... Chiar e faină ploaia, are si ea inteligenta ei... apreciez

ti-e frica de insistente?are legatura cu de ce e asa speriat unchiul tau de tine?...ma pune pe ganduri

hmmm...trist

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ok somn usor....dar sa dormi cu geamul intredeschis sa auzi ploaia....Stii acum am vazut si Eu un fulger....vine si la mine ploaia...

Usa... de-a dreptul deschisă, mereu vara. Camerea dă spre sala si îmi place sa vad lumina lunii inainte sa adorm, etc.
  • Minus 1
Postat

2011

Nu,nu sunt in Bucuresti

Precum ploua acum, intens... asa voiam s-adorm

Somn usor

Vezi la 28 ani...Eu te-am vazut de 23....asa am vazut fara ochelari....Acum fara gluma...cind te organizezi nu iti arati virsta...Si la mine a inceput ploaia...ies pe balcon si beau la aer un pahar de vin...mama ce aer curat si fi atenta pe ploaie greierii nu cinta....?
Postat

Usa... de-a dreptul deschisă, mereu vara. Camerea dă spre sala si îmi place sa vad lumina lunii inainte sa adorm, etc.

Acum ploua nu ai cum sa vezi luna...? seara trecuta da...Si lupilor le plac luna....oare de ce
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ti-e frica de insistente?are legatura cu de ce e asa speriat unchiul tau de tine?...ma pune pe ganduri

Ba neiberr este!😀 Vezi cum insisti?! Vrei sa fi mai mult decat drăguț...

De obicei este cam asa... ca ce cauti aia găsesti. Bineinteles ca daca cauti sa insisti... Eu doar voi visa mai frumos... cu o simfonie a naturii, bla, insistente aruncate asa pe pielea goală,etc. Acum serios, nu ai de ce sa insisti... cunosc prea bine anumite chestii încât sa fac indiscreție de a pune un secret cu tot cu baza sa, cum sa-i zic... făcătoare.

Mi-e somn sau nu... asta-i dilema.

... Si ploua nopți în sir.

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Acum ploua nu ai cum sa vezi luna...? seara trecuta da...Si lupilor le plac luna....oare de ce

Pentru ca păzesc lumina ei.
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vezi la 28 ani...Eu te-am vazut de 23....asa am vazut fara ochelari....Acum fara gluma...cind te organizezi nu iti arati virsta...Si la mine a inceput ploaia...ies pe balcon si beau la aer un pahar de vin...mama ce aer curat si fi atenta pe ploaie greierii nu cinta....?

Aceasta era si ideea... sa nu cânte.☺
Postat

Ba neiberr este! Vezi cum insisti?! Vrei sa fi mai mult decat drăguț...

De obicei este cam asa... ca ce cauti aia găsesti. Bineinteles ca daca cauti sa insisti... Eu doar voi visa mai frumos... cu o simfonie a naturii, bla, insistente aruncate asa pe pielea goală,etc. Acum serios, nu ai de ce sa insisti... cunosc prea bine anumite chestii încât sa fac indiscreție de a pune un secret cu tot cu baza sa, cum sa-i zic... făcătoare.

Mi-e somn sau nu... asta-i dilema.

... Si ploua nopți în sir.

Cred ca vroiai sa zici.... Nobel....citarea de mai sus este a lui Nobel....
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cred ca vroiai sa zici.... Nobel....citarea de mai sus este a lui Nobel....

Mda, da... 😅 corect!

Asta a fost de somn usor... asa,hm☺

Postat

Aceasta era si ideea... sa nu cânte.☺

Stii de ce nu cinta ....pentru ca nu au umbrela.......gata la somn....miine sa vii in Bucuresti....nici nu stii ce pierzi...
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stii de ce nu cinta ....pentru ca nu au umbrela.......gata la somn....miine sa vii in Bucuresti....nici nu stii ce pierzi...

Stiu ce patesc eu daca ma apuca curiozitatea inainte de somn... Plus ca parca am mai auzit replica asta cu pierdutul si norocul.

PS. Una din replicile de final a fostului meu patron: "nu stii ce pierzi(,) pentru ca nu vrei sa fi proasta!" Superb ☺

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ploaua?! ... în spațiu ?...

in sus cum ar veni :))

• Like 11
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...