ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 7, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 7, 2016 Poveste-mi... Nu fi rau☺Despre....luna?am băut o cafea cu luceafărul,era cam supărat,am încercat sa-l îmbărbătez,sa fiu un bun confident ma prinde cel mai bine... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 Poveste-mi... Nu fi rau☺La televizor....
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2016 s-a vărsat urina-n pipi
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iunie 7, 2016 Despre....luna?am băut o cafea cu luceafărul,era cam supărat,am încercat sa-l îmbărbătez,sa fiu un bun confident ma prinde cel mai bine... Drăguț luceafăr drag, îmbărbătat sa fie... dar funcționează doar pe moment. Când urcă îl chinuie iar dorul... strălucirea nu are cale printre stele pieritoare. Ele nu sunt atât de primitoare... precum pare. 5 4
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 7, 2016 Drăguț luceafăr drag, îmbărbătat sa fie... dar funcționează doar pe moment. Când urcă îl chinuie iar dorul... strălucirea nu are cale printre stele pieritoare. Ele nu sunt atât de primitoare... precum pare.a dat cu curu-n quasari 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iunie 7, 2016 La televizor....Ce face...Ca day iar nu ma lasă... si oricum, nici eu nu mai cred ce spune. 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iunie 7, 2016 a dat cu curu-n quasariCrezi? Crezi mult... 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 7, 2016 Crezi? Crezi mult...eu nu cred nimic, mananc si ma cac, beau si ma pis, respir si transpir
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iunie 7, 2016 eu nu cred nimic, mananc si ma cac, beau si ma pis, respir si transpirCam mult si-asa... deoarece nu era necesara o afirmare. 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 7, 2016 Cam mult si-asa... deoarece nu era necesara o afirmare.confirmare
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iunie 7, 2016 confirmareSerios?😂 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 7, 2016 Ce face...Ca day iar nu ma lasă... si oricum, nici eu nu mai cred ce spune.yooooo tone it way downdaca day mai arunca un os pe aici pe acolo nu inseamna ca nu te lasa in pace.ar tb sa zici mersi ca un asa user iti intretine topicul si ti-l ridica. asa cum si eu am facut-ovezi de lungu nasului si de aspiratiile de semi-muza. in primu rand daywalker nu sta pe o femeie sa "nu o lase", caci obtine destule prin ceea ce este elstai cuminte si la locul tau si nu fi nesimtita mai ales ales ca nu esti vreo spring chick si esti cam batraioara de fel. si nu chiar atat de interesanta. nici cand lasi aberatiile deoparte.nu ca am ceva cu el caci suntem prieteni si momentan si de ceva vreme vb doar ocazional,insa il cunosc . dar nu te da tu importanta si zeita si dorita de un barbat de gen. ca el nu prea haleste din astea . stai mai asezata .....fii mai cumpatata femeie
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 7, 2016 yooooo tone it way downdaca day mai arunca un os pe aici pe acolo nu inseamna ca nu te lasa in pace.ar tb sa zici mersi ca un asa user iti intretine topiculvezi de lungu nasului si de aspiratiile de semi-muza. in primu rand daywalker nu sta pe o femeie sa "nu o lase", caci obtine destule prin ceea ce este elstai cuminte si la locul tau si nu fi nesimtita mai ales ales ca nu esti vreo spring chick si esti cam batraioara de fel. si nu chiar atat de interesanta. nici cand lasi aberatiile deoparte.nu ca am ceva cu el caci suntem prieteni si vb doar ocazional. dar nu te da tu immortanta si zeita si dorita de un barbat de gen. ca el nu prea haleste din astea asteafii mai cumpatata femeierroz daca as fute-o pe clarissa ai fi de acord sa ne igienizezi organele genitale post-coitum?
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iunie 7, 2016 yooooo tone it way downdaca day mai arunca un os pe aici pe acolo nu inseamna ca nu te lasa in pace.ar tb sa zici mersi ca un asa user iti intretine topiculvezi de lungu nasului si de aspiratiile de semi-muza. in primu rand daywalker nu sta pe o femeie sa "nu o lase", caci obtine destule prin ceea ce este elstai cuminte si la locul tau si nu fi nesimtita mai ales ales ca nu esti vreo spring chick si esti cam batraioara de fel. si nu chiar atat de interesanta. nici cand lasi aberatiile deoparte.nu ca am ceva cu el caci suntem prieteni si vb doar ocazional. dar nu te da tu immortanta si zeita si dorita de un barbat de gen. ca el nu prea haleste din astea asteafii mai cumpatata femeieNu banuiam ca ti-am acordat posibilitatea sa-mi vezi gândurile. Dar daca tu zici, e mai usor sa fie la tine... zic eu. Esti liberă. Ia în calcul, ca limba romana este o comoara si ofera diverse posibilitati. Day mi-a facut mai demult ceva, nu are nici o legătură cu relațiile sale de prietenie... 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iunie 7, 2016 rroz daca as fute-o pe clarissa ai fi de acord sa ne igienizezi organele genitale post-coitum?😞😮 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 7, 2016 Nu banuiam ca ti-am acordat posibilitatea sa-mi vezi gândurile. Dar daca tu zici, e mai usor sa fie la tine... zic eu. Esti liberă. Ia în calcul, ca limba romana este o comoara si ofera diverse posibilitati. Day mi-a facut mai demult ceva, nu are nici o legătură cu relațiile sale de prietenie...femeie mi se rupe cauciucu si latexu din dildo de ce ti-a facut day. in orice caz el sustine ca te cunoaste de undeva si la cat a frecat si asta nu ma indoiesc ca i-ai masat penisu cu drag.dar vezi tu el el frecat mult si des achita face iese nu da doi bani pe experienta. si nu ai fost f buna din moment ce nu stie de unde plm te cunoastedar vezi de pozitia si locul tau. sa fi facut ceva mai demult nu inseamna ca esti memorabila, nu inseamna ca-l cunosti si nici macar nu ai luat-o asa incat sa te tina minte ))))stai pe pizda ta. ofilito. asta care cauti disperata clienti cand nici unu nu te recomanda.si daca e asa cauta sa apreciezi sustinerea care ai primit-o de la anumiti useri si nu fi o penala care face pe interesnta.))) si cand altii iti dau atentie si iti ofera sustinere si ti-au tinut topicu sus tu tot faci pe nerusinata.alooo olteniaaaa??? mai avem si noi recunostiinta sau decenta?trecuto
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 7, 2016 femeie mi se rupe cauciucu si latexu din dildo de ce ti-a facut day. in orice caz el sustine ca te cunoaste de undeva si la cat a frecat si asta nu ma indoiesc ca i-ai masat penisu cu drag.dar vezi tu el el frecat mult si des achita face iese nu da doi bani pe experienta. si nu ai fost f buna din moment ce nu stie de unde plm te cunoastedar vezi de pozitia si locul tau. sa fi facut ceva mai demult nu inseamna ca esti memorabila, nu inseamna ca-l cunosti si nici macar nu ai luat-o asa incat sa te tina minte ))))stai pe pizda ta. ofilito. asta care cauti disperata clienti cand nici unu nu te recomanda.si daca e asa cauta sa apreciezi sustinerea care ai primit-o de la anumiti useri si nu fi o penala care face pe interesnta. ))) si cand altii iti dau atentie si iti ofera sustinere si ti-au tinut topicu sus tu tot faci pe nerusinata.alooo olteniaaaa??? mai avem si noi recunostiinta sau decenta?trecutorroz cand o sa fii la fel de batrana ca clarissa nu vei avea curaju sa-ti pui poze cu mamelele
neiberr Reputație: 877 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2016 Omul a vrut sã ne convingã cã a fost...unde-s detaliile care duc direct la adresã? E ca și cum am spune noi, bloc în piața Alba-Iulia, scara X, etajul Y...fãrã portar Exact am fost...dar daca nu dau din nou telefon este dificil sa gasesc locul....si mai ales gindul imi sta la locatare ...adresa mai putin o retin.Tipul intreaba mai sus daca este pensiune....Nu este pensiune din ce am remarcat Eu..
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 7, 2016 rroz cand o sa fii la fel de batrana ca clarissa nu vei avea curaju sa-ti pui poze cu mameleleintamplator in maxim 2 ani imi voi face lifting de sani desi nu cred in estetica artificiala si umblaturi. silicoane nu imi pun dar de ridicat ii ridic pe langa dinti o sa fie singura modificare a measi sanii se intaresc si se ridica si prin sport sa stii.nu am nimic cu ea. dar intrece masura si devine neobrazata. asta ca sa nu spun ingrata in fine nu am de gand sa imi rup din silenzio stampa pt cearta. mai ales ca-s bauta grav. dar totusi ce am spus este rational si o rog sa ia in calcul faptul ca intrece masura. ii ofer sincere scuze pt apelative gen ofilita si trecuta, cand sunt bauta imi pierd usor firea. cu toate astea nu este demn ceea ce face
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 7, 2016 intamplator in maxim 2 ani imi voi face lifting de sani desi nu cred in estetica artificiala si umblaturi. silicoane nu imi pun dar de ridicat ii ridic pe langa dinti o sa fie singura modificare a measi sanii se intaresc si se ridica si prin sport sa stii.nu am nimic cu ea. dar intrece masura si devine neobrazata. asta ca sa nu spun ingrata in fine nu am de gand sa imi rup din silenzio stampa pt cearta. mai ales ca-s bauta grav. dar totusi ce am spus este rational si o rog sa ia in calcul faptul ca intrece masura. ii ofer sincere scuze pt apelative gen ofilita si trecuta, cand sunt bauta imi pierd usor firea. cu toate astea nu este demn ceea ce facecrezi ca daca eram treaz ma bagam intre 2 muieri care monologheaza? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 7, 2016 crezi ca daca eram treaz ma bagam intre 2 muieri care monologheaza?noapte buna si senina tie si tuturor
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iunie 7, 2016 femeie mi se rupe cauciucu si latexu din dildo de ce ti-a facut day. in orice caz el sustine ca te cunoaste de undeva si la cat a frecat si asta nu ma indoiesc ca i-ai masat penisu cu drag.dar vezi tu el el frecat mult si des achita face iese nu da doi bani pe experienta. si nu ai fost f buna din moment ce nu stie de unde plm te cunoastedar vezi de pozitia si locul tau. sa fi facut ceva mai demult nu inseamna ca esti memorabila, nu inseamna ca-l cunosti si nici macar nu ai luat-o asa incat sa te tina minte ))))stai pe pizda ta. ofilito. asta care cauti disperata clienti cand nici unu nu te recomanda.si daca e asa cauta sa apreciezi sustinerea care ai primit-o de la anumiti useri si nu fi o penala care face pe interesnta.))) si cand altii iti dau atentie si iti ofera sustinere si ti-au tinut topicu sus tu tot faci pe nerusinata.alooo olteniaaaa??? mai avem si noi recunostiinta sau decenta?trecutoSincer... nu captez vaicareala aceasta, probabil doresti validarea unor sentimente. Esti o drăguță, degeaba te oftici atât... Sincer, nu ma pricep sa teoretizez in raport cu acest forum la fel de bine ca tine, deoarece nu as putea sa fiu la fel de interesata precum esti tu de anumite idei. Si nu-mi spune mie ca un sagetator, se lasa intr-atât orbit/ă de bărbați... ca nu merge. 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 7, 2016 o seara frumoasa tie si tuturor as vrea sa ne imbatam impreuna stand intr-un hamac pe o plaja plina de radiatii la FUKUSHIMA
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 7, 2016 Sincer... nu captez vaicareala aceasta, probabil doresti validarea unor sentimente. Esti o drăguță, degeaba te oftici atât... Sincer, nu ma pricep sa teoretizez in raport cu acest forum la fel de bine ca tine, deoarece nu as putea sa fiu la fel de interesata precum esti tu de anumite idei. Si nu-mi spune mie ca un sagetator, se lasa intr-atât orbit/ă de bărbați... ca nu merge.sarpele cu un ochi hipnotizeaza orice femeie 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iunie 7, 2016 Exact am fost...dar daca nu dau din nou telefon este dificil sa gasesc locul....si mai ales gindul imi stala locatare ...adresa mai putin o retin.Tipul intreaba mai sus daca este pensiune....Nu este pensiune din ce am remarcat Eu.. Ce ciudat ti-ai formulat propozițiile. "Daca nu dau din nou telefon" "din ce am remarcat Eu" 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum