Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Sincer... nu captez vaicareala aceasta, probabil doresti validarea unor sentimente. Esti o drăguță, degeaba te oftici atât... Sincer, nu ma pricep sa teoretizez in raport cu acest forum la fel de bine ca tine, deoarece nu as putea sa fiu la fel de interesata precum esti tu de anumite idei. Si nu-mi spune mie ca un sagetator, se lasa intr-atât orbit/ă de bărbați... ca nu merge.

am incheiat deja conversatia cu tine. ti-am oferit si scuze pt anumite apelative. cata sa iti vezi de ale tale.nu-s ofticata cat esti tu ca te tot agiti si abia abia se ni mereste vreunul. asta dupa ce esti all over the place pe aici

nu ai tu treaba sa ma intelegi sau analizezi ca desi prefer sa nu vb in dodii nu ai cum sa imi intelegi domnia ta anumite profunzimi sau subtilitati care imi apartin sau le-am proiectat

asa ca pe scurt si in concluzie cauta sa nu te obosesti si sa nu ma obosesti. mai ales ca indiferent de zodia de arcas am un procent covarsitor de planete si conjuncturi astrale in scorpion si crede-ma nu vrei sa iriti mult o scorpie

crede-ma pe cuvant  :)

as vrea sa ne imbatam impreuna stand intr-un hamac pe o plaja plina de radiatii la FUKUSHIMA

sunt mult prea witch bitch si vampir si bestie si vrajitoare sa mai permit /asimilez si radiatii

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

sarpele cu un ochi hipnotizeaza orice femeie

Nu cred!!! Păi si eu ce mai fac p-aici... de aceea ma intreaba lumea in privat, si eu nu pricepeam.
  • Minus 1
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

am incheiat deja conversatia cu tine. ti-am oferit si scuze pt anumite apelative. cata sa iti vezi de ale tale.nu-s ofticata cat esti tu ca te tot agiti si abia abia se ni mereste vreunul. asta dupa ce esti all over the place pe aici

nu ai tu treaba sa ma intelegi sau analizezi ca desi prefer sa nu vb in dodii nu ai cum sa imi intelegi domnia ta anumite profunzimi sau subtilitati care imi apartin sau le-am proiectat

asa ca pe scurt si in concluzie cauta sa nu te obosesti si sa nu ma obosesti. mai ales ca indiferent de zodia de arcas am un procent covarsitor de planete si conjuncturi astrale in scorpion si crede-ma nu vrei sa iriti mult o scorpie

crede-ma pe cuvant  :)

sunt mult prea witch bitch si vampir si bestie si vrajitoare sa mai permit /asimilez si radiatii

Nu cred!!! Păi si eu ce mai fac p-aici... de aceea ma intreaba lumea in privat, si eu nu pricepeam.

femeile batrane incearca sa fie dure, dar molarii unui salt water le fac farame dintr-o muscatura

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

crede-ma pe cuvant :)

Mda... cum pot sa ma compar, sunt doar caine în cel chinezesc. Dar chiar si cum zici tu... tot nu se leagă. Imi stimulezi calmul, doar atât drăguță Kendra. Esti învățată sa spui la altii cum sa-si găsească echilibru, vrei sa observi intr-o dimineata ca totul de fapt e în tine? Sa te observi in oglinda ca esti propria sclava, ca toți sclavii din jurul tau sunt, tocmai din acest motiv?
  • Like 5
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

O mai functiona cel din Snagov...?

Functioneaza...are anunturi zilnic pe anuntul telefonic....fete Tania...Denisa....Ionela...presteaza masaj in

pielea goala....au o tehnica aparte deosebita...in care lipseste raportul sexual...dar Tu vei avea parte de erectie

daca esti frumos sau un gentelmen..ai norocul sa te masturbeze cu mina fata...Masajul si atingerile pot fi asa de intense

incit totul poate fi mai reusit decit o partida de sex cu o ,,rapandula urita,,....Cam atita stiu, mai mult afli la fata locului

.Vezi ca sunt camere de supraveghere afara...in camere nu am vazut....Se elibereaza factura...poti sa o bagi la cheltueli daca ai firma.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Functioneaza...are anunturi zilnic pe anuntul telefonic....fete Tania...Denisa....Ionela...presteaza masaj inpielea goala....au o tehnica aparte deosebita...in care lipseste raportul sexual...dar Tu vei avea parte de erectiedaca esti frumos sau un gentelmen..ai norocul sa te masturbeze cu mina fata...Masajul si atingerile pot fi asa de intenseincit totul poate fi mai reusit decit o partida de sex cu o ,,rapandula urita,,....Cam atita stiu, mai mult afli la fata locului.Vezi ca sunt camere de supraveghere afara...in camere nu am vazut....Se elibereaza factura...poti sa o bagi la cheltueli daca ai firma.

Ce informatii suplimentare ai adus, ca si cum el nu stie sa gândească si sa găsească... gandeste-te ca se fac trei ani de când astept sa se vehiculeze invechiturile acestea de idei în palma mea.

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

femeile batrane incearca sa fie dure, dar molarii unui salt water le fac farame dintr-o muscatura

Nimic interesant, nimic nou... asa faci? Ziceai de femei...
  • Minus 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Ce informatii suplimentare ai adus, ca si cum el nu stie sa gândească si sa găsească... gandeste-te ca se fac trei ani de când astept sa se vehiculeze invechiturile acestea de idei în palma mea.

Mâine lucrezi?

Postat

Nimic interesant, nimic nou... asa faci? Ziceai de femei...

care femei?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

care femei?

https://youtu.be/EF1iZH1F40s

La număr?

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mâine lucrezi?

Da, mâine am treaba... De ce, vrei sa-mi spui ceva ce nu stiu deja. Mai bine despre tine ceva, te faci pentru o ora băiat serios...
  • Minus 1
Postat

imi pare rau Clarissa ca am fost taioasa cu tine :)

uite daca vrei un sfat sincer accepta invitatia lu trole de mai sus sau ma rog interesul acestuia

daca ai disponibilitatea si /sau placerea el va avea destui prieteni carora sa te recomande daca va fi cazul

eu iti urez noapte frumusica si vise frumoase si sper ca nu te-am suparat :*

Postat

Da, mâine am treaba... De ce, vrei sa-mi spui ceva ce nu stiu deja. Mai bine despre tine ceva, te faci pentru o ora băiat serios...

si eu am treaba, dimineata treaba mare, la pranz si de 2-3 ori pe zi treaba mica si seara din nou treaba mare

Postat

uite daca vrei un sfat sincer accepta invitatia lu trole de mai sus sau ma rog interesul acestuia

daca ai disponibilitatea si /sau placerea el va avea destui prieteni carora sa te recomande daca va fi cazul

ai iesit din sevraj?

Postat

ai iesit din sevraj?

sunt beata de pic lata daca ,ma ridic:))))

cu toate astea detest cand exagerez si nu sufar badarania. nu indusa si cu atat mai mult cand fac eu exercitiu de asa ceva

nu inseamna vca nu am spus ceva in ce am crezut, inseamna ca eu insamni cred ca am fost exagerata si nepoliticoasa:))

tind sa fiu un critic sever cand e vb de mine insami.ata si nimic mai mult

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Rar... e fapt ce-l pot crede sau acorda credință, nu înțelegi. Trolle si-a facut false impresii, sau sa zic asa: pare mult prea "uns" incat sa-si facă siesi.
  • Minus 1
Postat

cu toate astea detest cand exagerez si nu sufar badarania. nu indusa si cu atat mai mult cand fac eu exercitiu de asa ceva

nu inseamna vca nu am spus ceva in ce am crezut, inseamna ca eu insamni cred ca am fost exagerata si nepoliticoasa:))

esti atat de beata ca nu mai stii unde-ti e lindicu

Postat

Rar... e fapt ce-l pot crede sau acorda credință, nu înțelegi. Trolle si-a facut false impresii, sau sa zic asa: pare mult prea "uns" incat sa-si facă siesi.

as face un trio cu voi dupa un party cu scopolamina

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sa ma vezi pe mine ca nu ma pot îmbăta... e culmea, a ceva acolo în mod cert! Nimic nu are efect, e minunat chiar...
  • Minus 1
Postat

faci cum consideri mai bine pt tine :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

faci cum consideri mai bine pt tine :)

Ideea nu e de a face când e facut...
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

crezi ca daca eram treaz ma bagam intre 2 muieri care monologheaza?

Tu iti faci treaba, nu ai gând sa cunosti monologul imbinat in pat între doua.
  • Minus 1
  • Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

intamplator in maxim 2 ani imi voi face lifting de sani desi nu cred in estetica artificiala si umblaturi. silicoane nu imi pun dar de ridicat ii ridic :)

pe langa dinti o sa fie singura modificare a mea

si sanii se intaresc si se ridica si prin sport sa stii.

nu am nimic cu ea. dar  intrece masura si devine neobrazata. asta ca sa nu spun ingrata :)

in fine nu am de gand sa imi rup din silenzio stampa pt cearta. mai ales ca-s bauta grav. dar totusi ce am spus este rational si o rog sa ia in calcul faptul ca intrece masura. ii ofer sincere scuze pt apelative gen ofilita si trecuta, cand sunt bauta imi pierd usor firea. 

cu toate astea nu este demn ceea ce face

Tu zici ca sanii se intaresc si se ridica si prin sport...  Auzi, dar lindicul are erectie?

Postat

intamplator in maxim 2 ani imi voi face lifting de sani desi nu cred in estetica artificiala si umblaturi. silicoane nu imi pun dar de ridicat ii ridic :)

pe langa dinti o sa fie singura modificare a mea

si sanii se intaresc si se ridica si prin sport sa stii.

nu am nimic cu ea. dar  intrece masura si devine neobrazata. asta ca sa nu spun ingrata :)

in fine nu am de gand sa imi rup din silenzio stampa pt cearta. mai ales ca-s bauta grav. dar totusi ce am spus este rational si o rog sa ia in calcul faptul ca intrece masura. ii ofer sincere scuze pt apelative gen ofilita si trecuta, cand sunt bauta imi pierd usor firea. 

cu toate astea nu este demn ceea ce face

Se vede ca nu ai experienta ...esti la juniore...1 ca sa putem face o comparatie pune si Tu rozkenda 5 poze care te reprezinta....Visul...are destule reusite si actuale...asfel

putem sa facem o comparatie in cunostinta de cauza...Alfel cuvintele tale nu inseamna decit frustare si invidie...

Un exemplu....acum 2 saptamini am gasit o milfeta de 41 ani...daca nu mai mult...care arata sezational chiar se lauda ca adat nastere la 3 copiii...inalta 1,78 par lung negru precum Antonella Lualdi daca sti cine e A jucat in filmul romanesc Columna...piele fina fara vegetaturi

,sini nr. 3 spre 4 superbi de nota 8+, ochii negri,buze senzuale....nu avea riduri ten extraordinar, fund adevarat,picioare lungi de caprioara, iar modul cum se prezentat...nu am vazut la nimeni pina acum in Bucuresti...pantofi cu toc cui foarte fini si eleganti cam de la 500 euro in sus

ciorapi de contrabanda cu porjartier ( personal nu ma intereseaza ) dar se vedea ca erau ceva deosebiti,sutien sexi de firmajumate de sin afara cu vedere 3 D al sfircului,camasa rosie de matase piere cardin....avea sampania pregatita la rece...iar servicii-le ma terminat cu 2finalizarii in 30 de minute si

cind am plecat nu puteam sa bag cocosul in chiloti ca era din nou in erectie...dar nu mai aveam bani la mine.Inca o observatie cind s-a pus in pozitie sa i-o bagi pe la spate...atit de bine s-a pus incit cocosul a intrat si s-a pliat atit de bine...precum un surub la mobile la Ikea in gaura respectiva...la micron.

Ca o informatie pentru tine....barbati cu inclinatii de curvari din nastere....au ca fantezie o paleta foarte larga de femei...Astazi vor o milfeta trecuta de 40 ani...miine o studenta putin timida...poimiine o bucata nefericita dar in plina forma de 30 ani...saptamina viitoare o fata snur fara tite fara cur...

continua fantezii-le pe categori de virsta dar ba blonda ba bruneta...roscate mai rar...iar crete ca parul mare foarte rar...acestea sunt bagate in computer ( cap ) si incep alte combinatii blonda cu sini mari si par lung...dupa blonda cu sini mici si par scurt...etc. n combinatii pina nu te saturi si nu te plictisesti niciodata

Din ce spui Tu cind esti beata o vezi pe Visul Tantric ofilita si trecuta...iar cind te trezesti o vezi chiar frumoasa si super.la barbati este total invers cind sunt beti

o vad frumoasa si pe Tatoiu aia care da din clanta la TV.Concluzia o tipa care stie sa se organizeze si sa se intretina poate avea admiratori si la 50 ani.Inca ceva o tipa tinara si ce perspective 24 ani cam 1,73 sini 2-3 spunea ca are o colega grasa cam de 40 ani...nu am vazut-o in ziua respectiva...care cica in multe zile avea

mai multi clienti decit Ea pustoica.... Si sunt multe care sunt frumoase dar nu si-o trag cu nimeni care sa le merite....si atunci care este smecheria...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...