nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 8, 2016 fa-i sa zica tot numa dac-o platesti
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iunie 8, 2016 fa-i sa zica tot ☺E natural.Femeia reprezintă tot ceea ce e mai frumos din Natura. Femeia constientă... 4 4
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 8, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 8, 2016 https://media.giphy.com/media/dmB5vD2t2gR8Y/giphy.gif
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 ☺E natural.Femeia reprezintă tot ceea ce e mai frumos din Natura. Femeia constientă... mie imi plac si alea un pic ametite ca sa nu zic matoale ca rad mult 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 numa dac-o platesti la banii ei nici nu se uita la mine )
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iunie 8, 2016 numa dac-o platesti ðŸ˜...pana atunci, noi sa fim sănătoși. Nu mai am multa baterie la telefon😠1
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 8, 2016 la banii ei nici nu se uita la mine ) Ea nu se uita.Iti zice de bine apoi spune cat te costa
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iunie 8, 2016 la banii ei nici nu se uita la mine )Hmmm 😂😥😳😰 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Ea nu se uita.Iti zice de bine apoi spune cat te costa e fata buna ,o ma ia cu sorcova da e ok daca o ti ocupata:))
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 8, 2016 e fata buna ,o ma ia cu sorcova da e ok daca o ti ocupata:))Jucam cu politistu bun si politistu rau.Io-s ala rau.Tu o iei. Da vezi ca o sa te coste.Are taraba la sentimente.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Jucam cu politistu bun si politistu rau.Io-s ala rau.Tu o iei. Da vezi ca o sa te coste.Are taraba la sentimente. pff mi-ai adus aminte ca n-am platit gazele 1 1
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 8, 2016 pff mi-ai adus aminte ca n-am platit gazele Eh ea oricum nu stie de astea.Spune ca ai o insula(pune accent pe sula )si-i creste insulina
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 8, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 8, 2016 yooooo tone it way downdaca day mai arunca un os pe aici pe acolo nu inseamna ca nu te lasa in pace.ar tb sa zici mersi ca un asa user iti intretine topicul si ti-l ridica. asa cum si eu am facut-ovezi de lungu nasului si de aspiratiile de semi-muza. in primu rand daywalker nu sta pe o femeie sa "nu o lase", caci obtine destule prin ceea ce este elstai cuminte si la locul tau si nu fi nesimtita mai ales ales ca nu esti vreo spring chick si esti cam batraioara de fel. si nu chiar atat de interesanta. nici cand lasi aberatiile deoparte.nu ca am ceva cu el caci suntem prieteni si momentan si de ceva vreme vb doar ocazional,insa il cunosc . dar nu te da tu importanta si zeita si dorita de un barbat de gen. ca el nu prea haleste din astea . stai mai asezata .....fii mai cumpatata femeie????? roziko ce patisi maica?ai incurcat prafurili?parca erati pretene...aaaaaaaaa barbatii batai vina sa-i bata,stai sa iau neste popcorn si sa ocup loc in fata sa vaz mai ghine:)))) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 8, 2016 ????? roziko ce patisi maica?ai incurcat prafurili?parca erati pretene...aaaaaaaaa barbatii batai vina sa-i bata,stai sa iau neste popcorn si sa ocup loc in fata sa vaz mai ghine:))))vorbeste frumos ca te carpesceram doar bine hidratata si simt nevoia sa o cert pe tanti Clari ca mi se parea cam aroganta. dar o certam cu dragsi cu nesufereala. ideea este ca am trecut peste, ce pana mea stai acu sa incepi tu iarasi?mai bine spune-mi o poveste. dar in scurt 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 8, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 8, 2016 femeie mi se rupe cauciucu si latexu din dildo de ce ti-a facut day. in orice caz el sustine ca te cunoaste de undeva si la cat a frecat si asta nu ma indoiesc ca i-ai masat penisu cu drag.dar vezi tu el el frecat mult si des achita face iese nu da doi bani pe experienta. si nu ai fost f buna din moment ce nu stie de unde plm te cunoastedar vezi de pozitia si locul tau. sa fi facut ceva mai demult nu inseamna ca esti memorabila, nu inseamna ca-l cunosti si nici macar nu ai luat-o asa incat sa te tina minte ))))stai pe pizda ta. ofilito. asta care cauti disperata clienti cand nici unu nu te recomanda.si daca e asa cauta sa apreciezi sustinerea care ai primit-o de la anumiti useri si nu fi o penala care face pe interesnta. ))) si cand altii iti dau atentie si iti ofera sustinere si ti-au tinut topicu sus tu tot faci pe nerusinata.alooo olteniaaaa??? mai avem si noi recunostiinta sau decenta?trecutoaoleo ce gheare are muicaaaaa,motane cred ca ai brazde pe cur ))) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 8, 2016 aoleo ce gheare are muicaaaaa,motane cred ca ai brazde pe cur )))vezi ca musc mai violent decat potaia din avatar care e super cute )))nu il zgarii ca astea-s pasionale si inca am pb cu el. l-as bate cu o perna i n cap pana zboara toate penele ))
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 8, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 8, 2016 vezi ca musc mai violent decat potaia din avatar care e super cute )))nu il zgarii ca astea-s pasionale si inca am pb cu el. l-as bate cu o perna i n cap pana zboara toate penele ))penele lui sau ale pernei ))? 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 8, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 8, 2016 vezi ca musc mai violent decat potaia din avatar care e super cute )))nu il zgarii ca astea-s pasionale si inca am pb cu el. l-as bate cu o perna i n cap pana zboara toate penele ))pentru potaia din avatar nu esti decat o gustarica )))crede-ma au fost multi viteji si au zacut prin spitale )) 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 8, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 8, 2016 vorbeste frumos ca te carpesceram doar bine hidratata si simt nevoia sa o cert pe tanti Clari ca mi se parea cam aroganta. dar o certam cu dragsi cu nesufereala. ideea este ca am trecut peste, ce pana mea stai acu sa incepi tu iarasi?mai bine spune-mi o poveste. dar in scurte buna alba ca zapada?)) sau capra,pe care adormi mai bine?))) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 8, 2016 penele lui sau ale pernei ))?Pisicuts ai vazut da ca baiatu asta te face gaina? bine iti face pentru potaia din avatar nu esti decat o gustarica )))crede-ma au fost multi viteji si au zacut prin spitale ))am avut og argentinian baiete nu stii tu din astea. dar potaia din avatar e in top 5 rase care imi plac
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 8, 2016 e buna alba ca zapada? )) sau capra,pe care adormi mai bine? )))ci spune mai bine o poezieuna cocheta
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 8, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 8, 2016 Pisicuts ai vazut da ca baiatu asta te face gaina? bine iti face am avut og argentinian baiete nu stii tu din astea. dar potaia din avatar e in top 5 rase care imi placstai linistita cand eu cresteam caini......am facut si o rasa noua,am corcit pitbul cu amstaff,ciobanesc german cu rottweiler,au iesit super caini 1 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 8, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 8, 2016 ci spune mai bine o poezieuna cochetalucrez la povestirile pe care le vreti...o sa fac un topic pentru asta,le scriu printre picaturi ca am foarte multa treaba si trei degete rupte de la picior,o sa-mi pun multa lume in cap dar....asta e viata,asa ca mai asteptati putin si vor fi 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 8, 2016 stai linistita cand eu cresteam caini......am facut si o rasa noua,am corcit pitbul cu amstaff,ciobanesc german cu rottweiler,au iesit super cainiprefer mastiffii pt personalitatesi ca-s ceva mai temperaticu dogu aveam o problema cu agresivitatea de care nu am reusit sa scap. doar fata de alte animale. dar nah nu era luata de mica si nu a socializat deloc si s-a format asa.cu javre mici treaca mearga , cu caini de talie mare era cam turbata. era in zona mea o gagica cu cane corso si ambele vitele si a mea si a ei daca nu trageau sa se sfasie.... deja ne intelegeam din privire care pe unde sa ocoleasca cu potaile. si stii ca corso e negreu dogul e alb , zici ca jucam sah cu jevrutze 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum