Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

lucrez la povestirile pe care le vreti...o sa fac un topic pentru asta,le scriu printre picaturi ca am foarte multa treaba si trei degete rupte de la picior,o sa-mi pun multa lume in cap dar....asta e viata,asa ca mai asteptati putin si vor fi

stai sa iti explic

compune una cu pisica vagaboanda impanata. poate fi chiar asta titlul nu te acuz ca plagiezi :))

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

????? roziko ce patisi maica?ai incurcat prafurili?parca erati pretene...aaaaaaaaa barbatii batai vina sa-i bata,stai sa iau neste popcorn si sa ocup loc in fata  sa vaz mai ghine:))))

Ynele, ma surprinzi. Nu-ti dadeam mai mult de o saptamana p-aici, da' vad ca te-ai integrat bine :). Vezi ca este viata si fara Vanessa?

• Like 1
  • Oras:amanta
Postat

prefer mastiffii pt personalitatesi ca-s ceva mai temperati

cu dogu aveam o problema cu agresivitatea de care nu am reusit sa scap. doar fata de alte animale. dar nah nu era luata de mica si nu a socializat deloc si s-a format asa.

cu javre mici treaca mearga , cu caini de talie mare era cam turbata. era in zona mea o gagica cu cane corso si ambele vitele si a mea si a ei daca nu trageau sa se sfasie.... deja ne intelegeam din privire care pe unde sa ocoleasca cu potaile. si stii ca corso e negreu dogul e alb , zici ca jucam sah cu jevrutze  :laugh2

si cane corso este un caine superb,imi plac enorm cainii cu atitudine,dar pentru mine rottweilerul este slabiciunea mea,cand am inceput sa cresc caini am avut un rottweiler,dupa 3 ani a trebuit sa il impusc asa rau il inraisem ca nu am mai putut sa il stapanesc,ce prindea rupea tot

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ynele, ma surprinzi. Nu-ti dadeam mai mult de o saptamana p-aici, da' vad ca te-ai integrat bine :). Vezi ca este viata si fara Vanessa?

berare sunt precum cameleonul,ma adaptez oricarui mod de viata :))))

mi-e un doooooor de VANESSA,mi-a ramas datoare cu o sezatoare la CLAUDIA :)))

• Minus 1
Postat

si cane corso este un caine superb,imi plac enorm cainii cu atitudine,dar pentru mine rottweilerul este slabiciunea mea,cand am inceput sa cresc caini am avut un rottweiler,dupa 3 ani a trebuit sa il impusc asa rau il inraisem ca nu am mai putut sa il stapanesc,ce prindea rupea tot

straniu rotties sunt f blanzi cu stapanii fav meu este dogul de bordeaux, imi plac si rottie, akita, buldogii (sunt f comici si destul de puternic, plus au personalitatea aia de paiata care ma amuza:))) si cane corso

Postat

tu sa te potolesti si sa nu te imbeti porceste ca mine ieri. nu se bea cand ai draci ca in primul rand te faci praf, in al doilea rand peretii vor juca hora toata ziua de maine. se bea la veselie si cand esti bine opsatat /odihnit.

• Like 1
Postat

stai sa iti explic

compune una cu pisica vagaboanda impanata. poate fi chiar asta titlul nu te acuz ca plagiezi :))

ha ha ha,am avut o "prietena" care din pisi nu ma scotea :)))),pisi-n sus pisi-n jos,urasc diminutivele,mi se par niste copilarii,cand eram cu ea in "focuri" incepea; asa pisi dai pisi si avea pisica acasa,cand eram la "vasle" aparea pisica in pat si se harjonea de noi :))) credea ca pe ea o cheama pan m-au apucat dracii si intr-o zi i-am adus un cotoi,pisicii,atunci sa fi vazut umblaturi pe pereti :))))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

straniu rotties sunt f blanzi cu stapanii fav meu este dogul de bordeaux, imi plac si rottie, akita, buldogii (sunt f comici si destul de puternic, plus au personalitatea aia de paiata care ma amuza:))) si cane corso

dar eu l-am inrait foarte mult,stii ca rottw sunt foarte razbunatori,acum am pereche dar....nu am mai gresit cu ei,sunt ok,de fapt nu ma mai pasioneaza anumite "activitati" canine :)))

• Minus 1
Postat

ha ha ha,am avut o "prietena" care din pisi nu ma scotea :)))),pisi-n sus pisi-n jos,urasc diminutivele,mi se par niste copilarii,cand eram cu ea in "focuri" incepea; asa pisi dai pisi si avea pisica acasa,cand eram la "vasle" aparea pisica in pat si se harjonea de noi :))) credea ca pe ea o cheama pan m-au apucat dracii si intr-o zi i-am adus un cotoi,pisicii,atunci sa fi vazut umblaturi pe pereti :))))

pai e haios ca o fata sa zica la un baiat pisi viceversa e najpa

dar daca se mai scapa vreun santierist de aici asha ca tot contruiesc renoveaza astia expre sa turbez eu de tot felul de zgomote de constructii de mai bine de un an daca isi suceste gatu vreunu dupa mine si urla pisiiiiiiiiiiiiiii ii trimit un pupic sa-l intimidez si il intreb ce faci papusa :))))

la inceput ii injuram ,dar ne-am obisnuit unii cu altii

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

tu sa te potolesti si sa nu te imbeti porceste ca mine ieri. nu se bea cand ai draci ca in primul rand te faci praf, in al doilea rand peretii vor juca hora toata ziua de maine. se bea la veselie si cand esti bine opsatat /odihnit.

Sunt chefliu. Nu fac rau la bautura, in sensul ca nu devin agresiv. "Porceste" nu m-am mai imbatat de multi ani; adorm pana sa ajung in stadiul ala :). Singura, mare, problema este ca in acele momente ma relaxez nepermis de mult si las garda jos. Un al doilea inconvenient, fie si de scurta durata, este ca ma izolez si tind sa neglijez apropiatii (familia, musafirii etc.).

Azi sunt nitel suparat, da' nici vorba de draci. Incerc sa ma culc mai devreme.

Mersi pt. sfaturi

• Like 1
Postat

Sunt chefliu. Nu fac rau la bautura, in sensul ca nu devin agresiv. "Porceste" nu m-am mai imbatat de multi ani; adorm pana sa ajung in stadiul ala :). Singura, mare, problema este ca in acele momente ma relaxez nepermis de mult si las garda jos. Un al doilea inconvenient, fie si de scurta durata, este ca ma izolez si tind sa neglijez apropiatii (familia, musafirii etc.).

Azi sunt nitel suparat, da' nici vorba de draci. Incerc sa ma culc mai devreme.

Mersi pt. sfaturi

eu fac urat adica sunt acida cand beau pe fond de draci.mi-am propus demult sa nu beau cand sunt nervoasa, dar nu mam putut abtine. a fost cu premeditare :D :D cand vreau sa ma imbat de-a binelea nu ies nicaieri ma incui in casa si beau singura de nebuna. nici chiar sa ma vada careva in asa hal sunt o lady. adica fac cand nu ma vede nimeni :))))

numa'prostii fac, paqrca-s capra cateodata

eu nu las garda jos niciodata ca sunt bauta, destinsa si super relaxed sunt. dar sunt mult mai ingrijita constientizand ca-s totusi torpilata. si in general imbatarea porceasca de ieri nu mi-o ingadui des deloc. nbea omu social sa se distreze .una este sa te pilesti vesel, alta sa te simti rau....

Postat

Nu e bună băutura da.o ncolo,nici de supărare nici de fericire,atunci pe moment esti zmeu,a doua zi cine zace?:))))am băut acum o luna si o sa mai beau cand voi fi bunic:))) adică peste vreo doua săptămâni:))),daca vine pe 28 pe lume cel mic voi fi in comă:))),atunci e o zi specială pt mine,i-am zis lu fică-mea sa puna dop până pe 28 :))))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Fiecare scrie despre ocupația ce o are,unii despre băutură altii despre prafuri...

• Minus 1
  • Oras:outside
Postat

Aşa am pãţit şi io cu prima gagică. Am învăţat-o să se fută atât de bine, ca rupea tot ce prindea. Şi acum regret că nu am împuşcat-o la timp... cred că a murit de bătrâneţe. :)

• Like 3
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fiecare scrie despre ocupația ce o are,unii despre băutură altii despre prafuri...

😊💆 ... si s-a scris drăguț.
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

AÅŸa am pãţit ÅŸi io cu prima gagică. Am învăÅ£at-o să se fută atât de bine, ca rupea tot ce prindea. Åži acum regret că nu am împuÅŸcat-o la timp... cred că a murit de bătrâneÅ£e. :)

Ehe... ce rău estiðŸ¯
  • Minus 1
Reputație: 5960
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Aşa am pãţit şi io cu prima gagică. Am învăţat-o să se fută atât de bine, ca rupea tot ce prindea. Şi acum regret că nu am împuşcat-o la timp... cred că a murit de bătrâneţe. :)

pe gagica? =))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

pe gagica? =))

Asa... spune-i😕
  • Minus 1
  • Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Pe prima ta gagica tu ai invatato sa se futa? Da tu de unde stiai???

Postat

Pe prima ta gagica tu ai invatato sa se futa? Da tu de unde stiai???

De la curve, normal.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...