Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

Cred ca daca-i face un barbat cadou Clarisei o carte de Heidegger sau Jean Paul Sartre s-a scos, la cat de fericita o sa fie il fute toata noaptea ! :) :laugh2 :laugh2

nu stiu acu despre Sartre. daca il primeste oate ii vine pofta sa vaneze muste toata noaptea :laugh2

o vad in stare

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

a fost simplu, cere si ti se va da :D

bune rafaelele, imi place cocosul. lui clari ce ii oferi? {daca tot m-am bagat sa exprim dorinte scap toata turma :laugh2 }

Cocosul!

( Pfff, n-am diacritice!)  :laugh2

• Like 2
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Si nu te gândesti de ce totusi s-a ajuns sa se facă deschiderea campionatului cu Romania.... E clar ca "buna ziua"... Dar cunosti tu cine nu ar capta la aceste simplitati? Teroristii
Link spre comentariu
  • Oras:belgravistan

Si nu te gândesti de ce totusi s-a ajuns sa se facă deschiderea campionatului cu Romania.... E clar ca "buna ziua"... Dar cunosti tu cine nu ar capta la aceste simplitati? Teroristii

Lasă dracu' astea că oricum nu cunoşti.

Dacă bat drumul dă nebun până la Călimăneşti, ne futem şi noi tantric?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Lasă dracu' astea că oricum nu cunoşti.

Dacă bat drumul dă nebun până la Călimăneşti, ne futem şi noi tantric?

Este o aiureală completa, abia ma trezisem din somn si citeam pe aici doar ce am chef, gândurile fiecăruia si la tine in text am citit ceva de genul "dăgeaba". Am văzut ca m-ai sunat, te sun eu sa vezi cum e?
  • Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Ma gandesc clar, ca se numeste "tragere la sorti"... Romania capta atentia daca se termina egal.. aveam un punct... Franta trebuia sa bata Elvetia si erau sanse > sa iesim din grupe... Teroristo !

Nu ma baga in ceata, ca iti dau blue screen si pe poezie, pe sport =)) ... tare sunt curios daca pe sex stii ceva, s-ar putea sa ne vedem, ca vad ca ti-a mai venit mintea la cap si ceri 100 .  :* 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ma gandesc clar, ca se numeste "tragere la sorti"... Romania capta atentia daca se termina egal.. aveam un punct... Franta trebuia sa bata Elvetia si erau sanse > sa iesim din grupe... Teroristo !

Nu ma baga in ceata, ca iti dau blue screen si pe poezie, pe sport =)) ... tare sunt curios daca pe sex stii ceva, s-ar putea sa ne vedem, ca vad ca ti-a mai venit mintea la cap si ceri 100 . :*

Nu am vrut sa contrazic pe nimeni... dar daca eu nu stiu cum gândesc cei care fac fotbalul si politica☺ atunci ma fac o frumoasa boema si-mi caut amant pe la nordul Bucurestiului.
  • Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu ma baga in ceata, ca iti dau blue screen si pe poezie, pe sport =)) ... tare sunt curios daca pe sex stii ceva, s-ar putea sa ne vedem, ca vad ca ti-a mai venit mintea la cap si ceri 100 . :*

Despre ce vorbesti cu cei 100? Am cerut eu ceva?
  • Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

Este o aiureală completa, abia ma trezisem din somn si citeam pe aici doar ce am chef, gândurile fiecăruia si la tine in text am citit ceva de genul "dăgeaba". Am văzut ca m-ai sunat, te sun eu sa vezi cum e?

Am pus o întrebare simplă, răspunsul era da sau nu. Da' pula mea....

Să-i coacă lu' ăla care te-a sunat?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Am pus o întrebare simplă, răspunsul era da sau nu. Da' pula mea....

Să-i coacă lu' ăla care te-a sunat?

Am scăpat si de tine! 😠Si mi-a placut ce frumos ai scris... in comment.
  • Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

Despre ce vorbesti cu cei 100? Am cerut eu ceva?

http://i.imgur.com/JwFFZQV.png

! POZA NU ARE TEXTUL MODIFICAT ! defapt sepoate verifica pe siteul respectiv

Sau lucrezi pe gratis ? boema iftina ce esti...  te pup pe umbrele alea de  ţâţe... ce rau sunt ! daca o sa vin la tine ma port frumos

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

http://i.imgur.com/JwFFZQV.png

! POZA NU ARE TEXTUL MODIFICAT ! defapt sepoate verifica pe siteul respectiv

Sau lucrezi pe gratis ? boema iftina ce esti... te pup pe umbrele alea de ţâţe... ce rau sunt !

post-143417-0-40670200-1465660053_thumb.jpg
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Fiecare alege ce doreste în momentele lui bune... Asa ca daca nu te bucuri de adevăr, ai de ales. Nu-ti spun ce scrie in titlul penultimei cărți oferită de unul din profesorii mei de psihanaliză.

• Like 5
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:ARK OF THE COVENANT

Cred ca daca-i face un barbat cadou Clarisei o carte de Heidegger sau Jean Paul Sartre s-a scos, la cat de fericita o sa fie il fute toata noaptea ! :) :laugh2 :laugh2

https://images8.okr.ro/serve/auctions.v7/2012/sep/22/895167682e0395dfa44cf4d156dfb38f-3855034-700_700.jpg

Link spre comentariu

Fiecare alege ce doreste în momentele lui bune... Asa ca daca nu te bucuri de adevăr, ai de ales. Nu-ti spun ce scrie in titlul penultimei cărți oferită de unul din profesorii mei de psihanaliză.

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51dIfqxA-8L.jpg

Link spre comentariu

Tulburări grave ale personalităţii?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ieftinătură.

Bine că ai scăpat de mine

Da... iti era greu sa înțelegi? Sau vocea mea din telefon ti-a distras atenția... de la gândurile tale cu pretenții ce se vor a decide un preț pe capul meu.
Link spre comentariu

Da... iti era greu sa înțelegi? Sau vocea mea din telefon ti-a distras atenția... de la gândurile tale cu pretenții ce se vor a decide un preț pe capul meu.

E bine că eşti conştientă că atâta faci. 100.

Te mai întreb o dată. N-o mai da în psihanaliză că nici p-asta n-o stăpâneşti. Să-i coacă pula lu' ăla care te-a sunat? sau şi tu vorbeşti cu vocile din cap?

Link spre comentariu

E bine că eşti conştientă că atâta faci. 100.

Te mai întreb o dată. N-o mai da în psihanaliză că nici p-asta n-o stăpâneşti. Să-i coacă pula lu' ăla care te-a sunat? sau şi tu vorbeşti cu vocile din cap?

are free in retea cu rrozkendra

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...