Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

are free in retea cu rrozkendra

nr meu de telefon este foarte privat mai beiete :))

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Măi... copii sunteti!

De obicei sunt răbdătoare...

ALEXANDRA, ALEXANDRA,initiere roscata, 33 ani, ofer masaj de relaxare soft sau intens doar la domiciliu meu, 1,80,65 kg, ochii vezi albastri, parul scurt, corp atletic. Bulevardul Unirii 71, suna pentru mai multe detalii, 100.00 EUR 0799.969.430/ 0731.670.030 [email protected] 25 mai. 12:00

Suna 0799969430 / 0731.670.030 Bucuresti

PRESTARI SERVICII - servicii diverse

[email protected]

Aparitii standard:

Miercuri ( 25 Mai) site

Vineri ( 27 Mai) site + ziar

Nu mai am nici un anunț de actualitate.

• Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

https://images1.okr.ro/serve/auctions.v7/2015/apr/25/4e518b43098b1af0158bca6bf1e9dbe1-7456006-700_700.jpg

• Like 1
Postat

https://images1.okr.ro/serve/auctions.v7/2015/apr/25/4e518b43098b1af0158bca6bf1e9dbe1-7456006-700_700.jpg

tare cablu zici ca-i martisor  :laugh2

Postat

Măi... copii sunteti!

De obicei sunt răbdătoare...

ALEXANDRA, ALEXANDRA,initiere roscata, 33 ani, ofer masaj de relaxare soft sau intens doar la domiciliu meu, 1,80,65 kg, ochii vezi albastri, parul scurt, corp atletic. Bulevardul Unirii 71, suna pentru mai multe detalii, 100.00 EUR 0799.969.430/ 0731.670.030 [email protected] 25 mai. 12:00

Suna 0799969430 / 0731.670.030 Bucuresti

PRESTARI SERVICII - servicii diverse

[email protected]

Aparitii standard:

Miercuri ( 25 Mai) site

Vineri ( 27 Mai) site + ziar

Nu mai am nici un anunț de actualitate.

astea erau dinainte de '89?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

eu, mincinos ?

https://i.imgur.com/pcNzjGj.png

Este prea evident în ceea ce postezi in discuțiile cu mine, ceea ce iti poate mintea... si o spun intr-un sens bun. Însă problema cea mai mare este ca nu cunosti faptul, si nici nu o sa-l accepți... ca din două vorbe schimbate aici cu mine te obligi sa taci când ma vezi.
Postat

mi s-a inodat atat de rau snuruletu cordon de la camasuta ca nu il ot desface :( :(

oare sa il tai

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cred ca daca-i face un barbat cadou Clarisei o carte de Heidegger sau Jean Paul Sartre s-a scos, la cat de fericita o sa fie il fute toata noaptea ! :) :laugh2 :laugh2

https://images8.okr.ro/serve/auctions.v7/2012/sep/22/895167682e0395dfa44cf4d156dfb38f-3855034-700_700.jpg
Heidegger e băiat bun... asa ca vezi de corcodusele tale cu mândră Kendra cu tot. Toata filozofia ta, intrezarita arar pe aici, sa o faci saramura ei. O sa-i placă iluziile, mai ales ca nu sunt tepi. Ah, si sa asculti si altceva decat manele. Am altele de facut cu mine....
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

mi s-a inodat atat de rau snuruletu cordon de la camasuta ca nu il ot desface :( :(

oare sa il tai

Pune un pic saliva...
Postat

Heidegger e băiat bun... asa ca vezi de corcodusele tale cu mândră Kendra cu tot. Toata filozofia ta, intrezarita arar pe aici, sa o faci saramura ei. O sa-i placă iluziile, mai ales ca nu sunt tepi. Ah, si sa asculti si altceva decat manele. Am altele de facut cu mine....

vezi nice

Postat

Pune un pic saliva...

daca v-ati linge-n gat amandoua dupa un dublu deepthroat cu mine ati deveni soprane de coloratura?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ca si cum nu ai avea un număr de distracții... asa, pur si simplu.
Postat

Pune un pic saliva...

am reusit infigand incet incet o croseta si am tras cu ea de nod

nu stiu cum m-am incorsetat in halul ala

Postat

Ca si cum nu ai avea un număr de distracții... asa, pur si simplu.

n am. am un sg nr si -l dau mai mult decat selectiv, exceptional chiar

cand eram mai mica  si eram in faza de dating cu oameni noi mereu atunci aveam 2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

daca v-ati linge-n gat amandoua dupa un dublu deepthroat cu mine ati deveni soprane de coloratura?

Nu, ca nu esti băiat cuminte... Sa-mi iau apart. fara covor?
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

n am. am un sg nr si -l dau mai mult decat selectiv, exceptional chiar

cand eram mai mica si eram in faza de dating cu oameni noi mereu atunci aveam 2

Nu-i nimic nou, e clar ca erai mica...
Postat

Nu, ca nu esti băiat cuminte... Sa-mi iau apart. fara covor?

cu tatami ca sa-ti fac un peeling cand te-mping

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

cu tatami ca sa-ti fac un peeling cand te-mping

din călcâi împingi cu limba, si stergi praful de pe jos... Off gândesti prea mult si e plictisitor asa.
  • Like 5
  • Minus 4
Postat

din călcâi împingi cu limba, si stergi praful de pe jos... Off gândesti prea mult si e plictisitor asa.

ahahhahahahha prima replica a ta clari care-mi place cu adevarat

bravo te exprimi ca o dominadar puteai incheia dupa .... era mai de efect. dominele se exprima f scurt vezi tu se lungesc numai cand cand socializeaza de placere. cu cat esti mai zgarcita in vb si raspunzi mai greu cu atat esti mai bine platita . este o culme a comunicarii ,dar cam asa se petrece

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Este prea evident în ceea ce postezi in discuțiile cu mine, ceea ce iti poate mintea... si o spun intr-un sens bun. Însă problema cea mai mare este ca nu cunosti faptul, si nici nu o sa-l accepți... ca din două vorbe schimbate aici cu mine te obligi sa taci când ma vezi.

http://i.imgur.com/ffBdYFA.png

LUPIII BAAAA !!!

• Oras:amanta
Postat

oare sa il tai

Rupel dal dreaq :)))))
Postat

io acu vad ca te simti nefututa :))) ce ai tanti clari cu mine? hooo  ca-s ocupata,nu am timp sa ma joc cu tine cat ai vrea tu  :laugh2  :laugh2

nu sari de fund in sus ca-s misogina cu femei intepetate. si masandra cu barbati misogini

stiu ca auzi des asta dar nah sa o auzi si de la mine :))) : fute-te nebuna lumii

Rupel dal dreaq :)))))

:))am reusesit dar muream deja de ciuda si imi venea sa merg la dus in camusuta :))

numai prostii patesc cu haine si papuci. recent mi s-a locat fermoarul de la o fusta super rigida si drepta si mai era si cu talie inalta de a trebuit sa o tai cu foarfeca de pe mine

altadata am adormit in lift mai ceva ca aurolacii ca venisem din club si s-a blocat cu mine intre etaje si nu auzea nimeni ca bat ca disperata . acu lifturile vechi unele au o maneta in stanga langa cabluri dar era asa intre etaje ca nu ajungeam nici la maneta de la et de sus nici nu aj la aia de jos. si obosita de atatea izb ituri in usa am adormit in fund si mi-au zburat si 2 nasturi de la top. :))) m-au eliberat vecinii de dimi

numai prostii patesc

Postat

io acu vad ca te simti nefututa :))) ce ai tanti clari cu mine? hooo  ca-s ocupata,nu am timp sa ma joc cu tine cat ai vrea tu  :laugh2  :laugh2

nu sari de fund in sus ca-s misogina cu femei intepetate. si masandra cu barbati misogini

stiu ca auzi des asta dar nah sa o auzi si de la mine :))) : fute-te nebuna lumii

:))am reusesit dar muream deja de ciuda si imi venea sa merg la dus in camusuta :))

numai prostii patesc cu haine si papuci. recent mi s-a locat fermoarul de la o fusta super rigida si drepta si mai era si cu talie inalta de a trebuit sa o tai cu foarfeca de pe mine

altadata am adormit in lift mai ceva ca aurolacii ca venisem din club si s-a blocat cu mine intre etaje si nu auzea nimeni ca bat ca disperata . acu lifturile vechi unele au o maneta in stanga langa cabluri dar era asa intre etaje ca nu ajungeam nici la maneta de la et de sus nici nu aj la aia de jos. si obosita de atatea izb ituri in usa am adormit in fund si mi-au zburat si 2 nasturi de la top. :))) m-au eliberat vecinii de dimi

numai prostii patesc

Pretenul la nevoie se cunoaște,daca ma chemai pe mine rezolvăm problema cu fusta,si cu liftul,mă băgăm si eu in cabină,:))))

Postat

numai prostii patesc

Ca mine nu ai pățit-o,sa te trezească la 9 dimineatza,salvamarii ca dormeam in masina si masina era in mare si apa pana la scaune in ea :)))) sau sa te oprească poliția sa iti deschida ușa la mașină si tu sa cazi după scaun beat manga :)))

Ale tinereții valuri :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...