Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce ai fost in alta viata ?

Vouă va trebuie d-astea sa vă convinga...dar din păcate nu sunt in Bucuresti sa va "razbunati" pe mine cum trebuie. Iar mie nu imi mai place de voi pentru ca nu stiti să-mi patrundeti fanteziile si sa mi le satisfaceti.

https://youtu.be/nQcvDd45vqo

• Like 6
  • Minus 14
  • Oras:Europa
Postat

Olteanco, segmentul de clienti caruia te adresezi este +18 si o zi ?

Caci altfel nu mi pot explica motivul postarii acelui filmulet...

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Mie mi se pare f ok clipul , vocea e placuta , sustin aparitia episoadelor urmatoare 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Acum e coada pana la coltul blocului, cocoseii sunt deja aliniati cu bon de ordine...

Eu cred că ți se pare...mai uită-te încă o dată în mintea ta și vezi bine cum crezi că ai ajuns să declari așa ceva fără să ți se ceară! Codița e la tine între picioare, ăă...și e tristă la ora aceasta, că nu ne putem întâlni sau dorești să atragi alți nemulțumiți de situație?

Nu cred că e cazul să se facă coadă...pentru că e prostesc dacă cineva ar încerca să ajungă la ușa mea fără o invitație făcută de mine. Iar eu invit foarte puțini oameni, încât cred că sunt multi care ar trebui să nici nu se mai gândească.

• Like 9
  • Minus 14
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Foxisor , iar amesteci imaginatia cu realitatea ?

Tot nu stii oe ce lume esti....

Da , inviti clienti putini , de genul politicieni si biznismeni.

Cate ore ii accepti ? Cat mai este ora ?

Asa , ca in provincie.....

• Like 4
  • Minus 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Foxisor , iar amesteci imaginatia cu realitatea ?

Tot nu stii oe ce lume esti....

Da , inviti clienti putini , de genul politicieni si biznismeni.

Cate ore ii accepti ? Cat mai este ora ?

Asa , ca in provincie.....

Asa ați refuzat să credeți si atunci când eram în Bucuresti si v-ați supărat pe mine. Cu ce sunt eu vinovată?

Uite...

De două zile sunt în vacanță, iar cei isteți au stiut să facă întâlniri cu mine si când am fost în vacanță, pentru să nu facă "coadă" în săptămână de programări. De ce sunt isteți?

Pentru că îmi respectă dreptul la a avea un spațiu privat si o viață în afara faptului că sunt disponibilă pentru ei. Dar voi ceilalți, parcă nu vreți să pricepeți si vă comportati ca niste proxeneți care cred că au vreun drept asupra mea, iar aici în mediul virtual unde ar trebui să fie un schimb de informații...vă manifestanți ca trolii.

• Like 9
  • Minus 17
Vizitator
Postat

Asa ați refuzat să credeți si atunci când eram în Bucuresti si v-ați supărat pe mine. Cu ce sunt eu vinovată?

Uite...

De două zile sunt în vacanță, iar cei isteți au stiut să facă întâlniri cu mine si când am fost în vacanță, pentru să nu facă "coadă" în săptămână de programări. De ce sunt isteți?

Pentru că îmi respectă dreptul la a avea un spațiu privat si o viață în afara faptului că sunt disponibilă pentru ei. Dar voi ceilalți, parcă nu vreți să pricepeți si vă comportati ca niste proxeneți care cred că au vreun drept asupra mea, iar aici în mediul virtual unde ar trebui să fie un schimb de informații...vă manifestanți ca trolii.

Foxisor , nu mai generaliza.

Eu comunicam cu tine in numele meu.

Si faptul ca ai fost deplasata si m-ai facut de ras pe forum plus citate din PM este actiunea ta.

Care a primit o reactie din partea mea.

Te comporti anormal iar lipsa de discretie nu apartine unei dame de companie , ci unei curve penale.

La comportament civilizat tu raspunzi cu tifla si desconsiderarea.

Atata vreme cat prestezi un serviciu platit si convenit de comun acord , nu conteaza satisfacerea fanteziilor tale. Daca se suprapun , atunci este bine pentru amandoi.

Noroc ca are balta peste , politicieni si biznismeni romantici , gentili , educati , virili pour une rancontre avec une vrai devorateure des bites , sans doute !

• Like 4
  • Minus 5
Postat

Si faptul ca ai fost deplasata si m-ai facut de ras pe forum plus citate din PM este actiunea ta.

Te comporti anormal iar lipsa de discretie nu apartine unei dame de companie , ci unei curve penale.

Atata vreme cat prestezi un serviciu platit si convenit de comun acord , nu conteaza satisfacerea fanteziilor tale. Daca se suprapun , atunci este bine pentru amandoi.

Noroc ca are balta peste , politicieni si biznismeni romantici , gentili , educati , virili pour une rancontre avec une vrai devorateure des bites , sans doute !

N o scoti la capat cu ea. Este idioata de a dreptul si nu accepta nici un argument. Ai sa i vezi raspunsul.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

N o scoti la capat cu ea. Este idioata de a dreptul si nu accepta nici un argument. Ai sa i vezi raspunsul.

Voi chiar nu faceti o diferențiere între atitudinea mea si-a voastră! Idiotilor...😆

• Like 6
Postat

Voi chiar nu faceti o diferențiere între atitudinea mea si-a voastră! Idiotilor...

De ce am face o ?

Fiecare raspunde de actiunile sale. Tu cu pizda, noi cu banu. Restul e prostie in capul tau zdruncinat.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ba ești și tu în aceiași oală cu toți nesimțiți și tu ești cel care ai preferat să te bagi acolo pentru că ai considerat după timpul și efortul depus că nu poți avea o întâlnire cu mine. Ce am făcut eu nu contează, dar stiu că nu am făcut nimic rău...ci din contră te-am pus într-o lumină favorabilă, în mod intentionat și fără să fac vreo indiscreție. Abia dacă ajungi într-o întâlnire cu mine, e posibil să îți permit să afisezi ceva de natură intimă și care să rămână între noi...iar această permisiune o primesc doar cei care au o problemă de natură psihică, care împiedică apropierea intimă în vreun fel sau altul.

Trebuie să înțelegi că atunci când tu te duci in jos și altul îți întinde mâna pentru o clipă la momentul potrivit...nu îi scuipa omului în palmă. Că in acel moment eu nu ți-am cerut nimic în schimb, ci doar am fost martoră la ceea ce ți se întâmplă...

...Și repet!

Nu am avut nici o clipă în minte să ne întâlnim!

Așa că refuzul meu de care mă tot acuzi și pe baza căruia îți mentii teoriile jignitoare, nu există! Iar în acest caz frustrarea pe care ți-o aduni, se adună în tine...nu într-un spațiu inexistent! În concluzie...nu eu sunt cea afectată de minciuna ta.

• Like 7
  • Minus 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

De ce am face o ?

Fiecare raspunde de actiunile sale. Tu cu pizda, noi cu banu. Restul e prostie in capul tau zdruncinat.

Ideea e că dacă sunteți idioți, habar nu am ce să mă fac cu voi...am proba, e scris aici negru pe alb! 😈
  • Like 8
  • Minus 17
Postat

Ideea e că dacă sunteți idioți, habar nu am ce să mă fac cu voi...am proba, e scris aici negru pe alb!

Primesti ceea ce meriti, nu trebuie sa faci ceva anume.

Vizitator
Postat

Ba ești și tu în aceiași oală cu toți nesimțiți și tu ești cel care ai preferat să te bagi acolo pentru că ai considerat după timpul și efortul depus că nu poți avea o întâlnire cu mine. Ce am făcut eu nu contează, dar stiu că nu am făcut nimic rău...ci din contră te-am pus într-o lumină favorabilă, în mod intentionat și fără să fac vreo indiscreție. Abia dacă ajungi într-o întâlnire cu mine, e posibil să îți permit să afisezi ceva de natură intimă și care să rămână între noi...iar această permisiune o primesc doar cei care au o problemă de natură psihică, care împiedică apropierea intimă în vreun fel sau altul.

Trebuie să înțelegi că atunci când tu te duci in jos și altul îți întinde mâna pentru o clipă la momentul potrivit...nu îi scuipa omului în palmă. Că in acel moment eu nu ți-am cerut nimic în schimb, ci doar am fost martoră la ceea ce ți se întâmplă...

...Și repet!

Nu am avut nici o clipă în minte să ne întâlnim!

Așa că refuzul meu de care mă tot acuzi și pe baza căruia îți mentii teoriile jignitoare, nu există! Iar în acest caz frustrarea pe care ți-o aduni, se adună în tine...nu într-un spațiu inexistent! În concluzie...nu eu sunt cea afectată de minciuna ta.

Tine-o pe a ta, o sa jungi sa crezi si tu.

Taler cu doua fete, acum ma faci  proxenet etc.

Halal  educatie.

Doua  dedicatii  care ti se potrivesc ( dupa  parerea  mea de barbat  greu de cap, de categoria secunda, necivilizat  etc. )

Piese  care  nu se transmit des, ba chiar  extrem de rar.

Hai, mergi mai departe si mai slabeste-ma cu farafastacurile tale ! :icecream

• Like 5
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Primesti ceea ce meriti, nu trebuie sa faci ceva anume.

Stiam si eu, până la cel mai înalt level mi se întâmplă...dar nu din unghiul sugerat de tine, privesc aceasta.
  • Like 7
Postat

Stiam si eu, până la cel mai înalt level, mi se întâmplă...dar nu din unghiul sugerat de tine, privesc aceasta.

Eu cred altceva. Dar nu conteaza.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu cred altceva. Dar nu conteaza.

Stai liniștit că nu făceam referire la ceea ce crezi...!
  • Like 8
Vizitator altu2
Postat

...

Abia dacă ajungi într-o întâlnire cu mine, e posibil să îți permit să afisezi ceva de natură intimă și care să rămână între noi...iar această permisiune o primesc doar cei care au o problemă de natură psihică,

...

Cine dracu m-o pus sa citesc aici?

Am intrat, am citit (pe sarite, ca la scoala) si ce-mi vad ochii?

Visu' face o mare dezvaluire, cu cine se intalneste ea.

Cu cine?

Cu aia care au probleme psihice (vezi mai sus extrasul, dar fara a fi extras din context).

P.S.: o fi deschis Visu' un nou punct de lucru a alora de la Balaceanca?

Sigur, aici poate fi o chestie duala, pacient si terapeut in aceeasi "armura", dar se echipeaza pe rand, ca simultan inca nu merge.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tine-o pe a ta, o sa jungi sa crezi si tu.

Taler cu doua fete, acum ma faci  proxenet etc.

Halal  educatie.

https://www.youtube.com/watch?v=F6q4PpfcPnY

https://www.youtube.com/watch?v=JwAPFbQVMgs

Doua  dedicatii  care ti se potrivesc ( dupa  parerea  mea de barbat  greu de cap, de categoria secunda, necivilizat  etc. )

Piese  care  nu se transmit des, ba chiar  extrem de rar.

Hai, mergi mai departe si mai slabeste-ma cu farafastacurile tale ! :icecream

Da baiatule, cred că sunt o persoană buna la suflet si tu esti doar un nesimțit, iar pentru mine educația ta si valoarea pe care o ai ca om ramane in continuare în punctul 0. Te-ai aplecat să te fută alții? Este strict treaba ta, pentru mine nu mai esti de nici o utilitate...si nu uita, faptul ca esti un nesimțit nu mă impiedica pe mine sa am bunătate, dar aceasta calitate nu merita sa fie la îndemână unor netoti.

In fine...cum să spun! Sunt mai multe posibilități...si fără nici o ranchiună sau chestiune personală, mie imi place sa vad cum se fut oamenii in public...mai ales bărbații intre ei. E o lume virtuală în care expunandu-vă prea mult...dați idei oamenilor, apoi imagini, etc.

Deci...de câte ori m-ai jignit, am imaginat cum îți baga vreo zece pe la spate sau din alte poziții, cuvinte care să expună scena draceasca in care te aflai...si genera in tine tot offul pe care mi-l versi de luni bune, de fiecare dată când comunici cu mine. Nu este fantezia mea...ci doar o imagine si-atât. Nu îmi închipui ce poate sa fie pentru tine...

Din câte observi versiunile realității virtuale pot sa fie variate in functie de ideea care imi vine cand extrag cate o informație din ceea ce expuneti voi aici, in povestioarele pe care le faceti. Degeaba încercați sa influențați pe cel care priveste scenetele voastre, căci totul depinde de gusturile sale... Mai pe scurt, cu mine picati in propria capcană....si stiu că asta vă place.

PS. Nu mai spune de-atâtea ori ca sunt proastă...mai bine spune ca nu înțelegi si că ti-e greu sa stai la astfel de discuții cu mine. Dar nu o să faci asa, pentru că discursurile mele iti permit sa te complici...si stii foarte bine de ce o faci.

PS. Si eu empatizez cu diavolul cand face fapte bune...dar asta nu inseamna ca il si fut drept recompensă de buna purtare.

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...