miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 Fiind corect politic, nu-mi permit sa numesc curva o femeie care vaneaza barbatii cu bani.Prefer sa o numesc girl with a plan. Genul de trampa care isi santajeaza sentimental ex-ul (daca exista) si scoate la comert dramele precedente in relatia cu prezentul boufren'. A fost una d-asta pe forum. A facut batranii sa se simta tineri din nou.Nimic mai mult insa....
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 O trampa d-asta, gold digger, nu vaneaza bani per se, ci statusul social furnizat de si prin ingermediul banilor. Vanessa pare mai de la tara asa, poate daca ai 2 ari de pamant si 3 porci, o fi suficient. Sa zica Raffaello, insa nu-l banuiesc de stil pe asta...
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 17, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 17, 2016 ) 3 8
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 17, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 17, 2016 Poate o să te surprindă, dar nu toate femeile vor bani și atât. Dacă unii bărbați doar asta au de oferit, doar asta vor atrage. La fel, dacă unele femei au doar trupul de oferit, doar bărbați interesați de asta și atât vor avea alături. Realitatea e că, dincolo de sfera nimfomane/curvăsăraie, e o lume în care viețuiesc și făpturi cu alte țeluri, împliniri și dorințe care nu constă doar în sex și bani. Dar când țelurile tale în viață sunt bemveul și măritișul cu un interlop burtos, treaba-i limpede. I.mi pare rău ca te contrazic dar....in ziua de azi si la generatiile actuale doar banii sunt pe primul loc,masini scumpe,euro si tzoale scumpe 1
vanessa31 Reputație: -447 Postat Mai 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2016 I.mi pare rău ca te contrazic dar....in ziua de azi si la generatiile actuale doar banii sunt pe primul loc,masini scumpe,euro si tzoale scumpe Eu cred că, în cea mai mare măsură, contează în ce anturaje te învârți. Dacă stai doar prin Bamboo sau Fratelli, e firesc să întâlnești mai des specia sugătoare de BMW-iști. 2 3
vanessa31 Reputație: -447 Postat Mai 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2016 O trampa d-asta, gold digger, nu vaneaza bani per se, ci statusul social furnizat de si prin ingermediul banilor. Vanessa pare mai de la tara asa, poate daca ai 2 ari de pamant si 3 porci, o fi suficient. Sa zica Raffaello, insa nu-l banuiesc de stil pe asta... Ohoo, păi trei porci sunt avere, nene! Noroc cu tine, că-ți împărtășești experiențele pe aici, altfel n-aș fi văzut cum e viața peste hotare. N-am ieșit din satul meu niciodată Zilele mi se scurg încet. Dau cu sapa și plâng. 4 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 I.mi pare rău ca te contrazic dar....in ziua de azi si la generatiile actuale doar banii sunt pe primul loc,masini scumpe,euro si tzoale scumpe nu zau , poate in mediul in care te invarti tu , low cost 2 1
raffaello Reputație: -6837 Postat Mai 18, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 18, 2016 O trampa d-asta, gold digger, nu vaneaza bani per se, ci statusul social furnizat de si prin ingermediul banilor. Vanessa pare mai de la tara asa, poate daca ai 2 ari de pamant si 3 porci, o fi suficient. Sa zica Raffaello, insa nu-l banuiesc de stil pe asta... https://www.youtube.com/watch?v=jT3rHiBaLAs 1 11
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 18, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 18, 2016 nu zau , poate in mediul in care te invarti tu , low cost)) asta e parerea ta 1
vypushkka Reputație: 25 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=jT3rHiBaLAsce repede le sare mustarul astora ce halesc doar fasole batuta
raffaello Reputație: -6837 Postat Mai 18, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 18, 2016 ce repede le sare mustarul astora ce halesc doar fasole batuta iar esti constipat?Mai intra si de pe celelalte conturi, sa fie mai multa activitate. 1 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Ohoo, păi trei porci sunt avere, nene! Noroc cu tine, că-ți împărtășești experiențele pe aici, altfel n-aș fi văzut cum e viața peste hotare. N-am ieșit din satul meu niciodată Zilele mi se scurg încet. Dau cu sapa și plâng. invidioaso
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Ohoo, păi trei porci sunt avere, nene! Noroc cu tine, că-ți împărtășești experiențele pe aici, altfel n-aș fi văzut cum e viața peste hotare. N-am ieșit din satul meu niciodată Zilele mi se scurg încet. Dau cu sapa și plâng. De ce adopti aerul asta condescendent cu mine?Esti doar o femeie, la o adica.
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 18, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Autor Postat Mai 18, 2016 De ce adopti aerul asta condescendent cu mine?Esti doar o femeie, la o adica. cate femei or avea valoarea la 3 porci? 1
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 cate femei or avea valoarea la 3 porci?Nora lui Trollescoviciulos are valoarea unei ciori.
raffaello Reputație: -6837 Postat Mai 18, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 18, 2016 Nora lui Trollescoviciulos are valoarea unei ciori. Ea macar are valoare. Tu esti nul. Ai orgasme in momentul cand faci pe desteptul si jignesti femei pe care nu le cunosti? 1 11
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Ea macar are valoare. Tu esti nul. Ai orgasme in momentul cand faci pe desteptul si jignesti femei pe care nu le cunosti?Ai selfie cu armasarul din sufragerie? Si nu inteleg de ce ai aversiunea asta fata de mine.Doar nu te-ai suparat ca am scris chestii neadevarate despre Vanessa. Incerc si eu sa ma fac remarcat.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Ea macar are valoare. Tu esti nul. Ai orgasme in momentul cand faci pe desteptul si jignesti femei pe care nu le cunosti? Lasa-l! Doctorul i-a recomandat sa se ia in gura cu cat mai multi masculi, astfel incat nivelul de estrogen sa-l depaseasca pe cel de testosteron. Odata cu venirea lui in Romania si cu preschimbarea CNP-ului, care o sa-i inceapa cu 2, o sa-i spunem "fă". PS: iar l-a banat Pisicuts. Nu stiu de ce. Semnal slab la Starbucks. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum