Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Ramsay mi-a dat puncte negative pe toate cele 300 de postari, imi place mult sistemul de punctaj

Postarea asta a scapat!

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

nu stiu ce postari are, dar asta mi-a placut.

+1.

• Oras:Bucuresti
Postat

Era suspect si fara. Un dobitoc.:)

Mor de ras cand mai apare cate un disperat care plange ca o pizda si simte nevoia sa se vaite public, pe propriul topic, ca i-a dat nu stiu cine nu stiu cate puncte de reputatie negativa.  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 6
  • Minus 17
  • Oras:sub pamanat srl
  • Oras:sub pamanat srl
Postat

Era suspect si fara. Un dobitoc.:)

Mor de ras cand mai apare cate un disperat care plange ca o pizda si simte nevoia sa se vaite public, pe propriul topic, ca i-a dat nu stiu cine nu stiu cate puncte de reputatie negativa. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

tot cu suptul pulelor bortosilor libidinosi te ocupi? mai iei un examen, mai faci rost de niste cremvusti si mustar sa bagi ceva la mat... te descurci...

• Like 1
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Era suspect si fara. Un dobitoc. :)

Mor de ras cand mai apare cate un disperat care plange ca o pizda si simte nevoia sa se vaite public, pe propriul topic, ca i-a dat nu stiu cine nu stiu cate puncte de reputatie negativa.  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Bun, e clar, ramsay e un lingau de-al tau pe care l-ai pus sa imi dea pe fiecare post un -1 pt o bucata de pizda, sau poate sa fie al corynei, mi se rupe pula

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:worldwide
Postat

nu stiu ce sa zic, nu mi se pare de incredere, la urma urmei are -123 la reputatie, e suspect rau.

ba baiatule tu nu stii ca eticheta in scris presupune ca daca folosesti caps lock, scris cu rosu, mai multe semne de intrebare/exclamare presupune ca urli la careva?

ce tot urli pe DG de zor?

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

ba baiatule tu nu stii ca eticheta in scris presupune ca daca folosesti caps lock, scris cu rosu, mai multe semne de intrebare/exclamare presupune ca urli la careva?

ce tot urli pe DG de zor?

Arde-l, dã-l în piSda ta =))

• Like 3
Postat

Arde-l, dã-l în piSda ta =))

pai le-a folosit pe toate trei odata si a avut un topic inchis :)) tot nu s-a potolit si a facut altul, aveam impresia ca urla la mine personal prin calculator :))

eu nu stiu unde lucreaza unii oameni de aici ,dar eu daca primeam un email cu scris cu rosu care e cea mai grava din toata combinata cu segmente de capslock escalam acea persoana direct la nivel 3 de management. nu frumos cum se face teamlead supervisor management etc.

e f strident :)

• Oras:B
Postat

pai le-a folosit pe toate trei odata si a avut un topic inchis :)) tot nu s-a potolit si a facut altul, aveam impresia ca urla la mine personal prin calculator :))

eu nu stiu unde lucreaza unii oameni de aici ,dar eu daca primeam un email cu scris cu rosu care e cea mai grava din toata combinata cu segmente de capslock escalam acea persoana direct la nivel 3 de management. nu frumos cum se face teamlead supervisor management etc.

e f strident :)

Rozico, ala e unicornul pulii, adica poponarul sef pe aici si tipa si el dupa o muie!
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

doamna Sorina, sa-mi spuneti unde si cand sa ma prezint pentru bucata de pizda.

s-a prins euglena de combinatie.

continuam in continuare?

Bai unicoarno, tu esti pasiva, in traducere libera iei muie nu dai!
  • Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Rozico, ala e unicornul pulii, adica poponarul sef pe aici si tipa si el dupa o muie!

Bai unicoarno, tu esti pasiva, in traducere libera iei muie nu dai!

dobitocule sef , vorbeste frumos cu fetele, cretinule suprem care esti

ai vazut c-a revenit rozeta si ce-ai zis , tot sunt eu hulit de tot forumul , stai s-o ling p`asta in cur sa ma imprietenesc si eu cu cineva sa dau sfaturi, si ai facut o pula , tot ca ultimu oligofren te-ai purtat.

marsh d`aici , du-te da apa la oi ca cu alea te`ntelegi bine , sau nu , cred ca esti mai prost ca ele.

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

E pustiu, nu-i bine.

nu zice de doua ori ca acu` apare prostu  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

doamna Sorina, sa-mi spuneti unde si cand sa ma prezint pentru bucata de pizda.

s-a prins euglena de combinatie.

continuam in continuare?

La mintea lor...

Vizitator stau de sase
Postat

... adio tigăi

• Like 2
Postat

Lisandre , esti bine ?  :laugh2

dobitocule sef , vorbeste frumos cu fetele, cretinule suprem care esti

ai vazut c-a revenit rozeta si ce-ai zis , tot sunt eu hulit de tot forumul , stai s-o ling p`asta in cur sa ma imprietenesc si eu cu cineva sa dau sfaturi, si ai facut o pula , tot ca ultimu oligofren te-ai purtat.

marsh d`aici , du-te da apa la oi ca cu alea te`ntelegi bine , sau nu , cred ca esti mai prost ca ele.

E pustiu, nu-i bine.

nu zice de doua ori ca acu` apare prostu  :laugh2

S-au adunat muistii!!!!

• Minus 1

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

S-au adunat muistii!!!!

Ba dobitocule , te-am intrebat frumos , nici asa nu este bine ?

Tristule , mai razi si tu da-te-n sloboz

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...