alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Mai 16, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Mai 16, 2016 Ramsay mi-a dat puncte negative pe toate cele 300 de postari, imi place mult sistemul de punctaj 1 6
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 16, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 16, 2016 Ramsay mi-a dat puncte negative pe toate cele 300 de postari, imi place mult sistemul de punctaj Postarea asta a scapat!
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Postat Mai 16, 2016 nu stiu ce postari are, dar asta mi-a placut.+1.
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2016 Era suspect si fara. Un dobitoc. Mor de ras cand mai apare cate un disperat care plange ca o pizda si simte nevoia sa se vaite public, pe propriul topic, ca i-a dat nu stiu cine nu stiu cate puncte de reputatie negativa. 6 17
xoxo xoxo Reputație: 5 Postat Mai 16, 2016 Oras:sub pamanat srl Oras:sub pamanat srl Postat Mai 16, 2016 Era suspect si fara. Un dobitoc. Mor de ras cand mai apare cate un disperat care plange ca o pizda si simte nevoia sa se vaite public, pe propriul topic, ca i-a dat nu stiu cine nu stiu cate puncte de reputatie negativa. tot cu suptul pulelor bortosilor libidinosi te ocupi? mai iei un examen, mai faci rost de niste cremvusti si mustar sa bagi ceva la mat... te descurci... 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Mai 16, 2016 Oras:pa Oras:pa Autor Postat Mai 16, 2016 Era suspect si fara. Un dobitoc. Mor de ras cand mai apare cate un disperat care plange ca o pizda si simte nevoia sa se vaite public, pe propriul topic, ca i-a dat nu stiu cine nu stiu cate puncte de reputatie negativa. Bun, e clar, ramsay e un lingau de-al tau pe care l-ai pus sa imi dea pe fiecare post un -1 pt o bucata de pizda, sau poate sa fie al corynei, mi se rupe pula 1 5
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 17, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 17, 2016 continuam in continuare? Sau opresti in oprire.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 17, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 17, 2016 nu stiu ce sa zic, nu mi se pare de incredere, la urma urmei are -123 la reputatie, e suspect rau.ba baiatule tu nu stii ca eticheta in scris presupune ca daca folosesti caps lock, scris cu rosu, mai multe semne de intrebare/exclamare presupune ca urli la careva?ce tot urli pe DG de zor?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 17, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 17, 2016 ba baiatule tu nu stii ca eticheta in scris presupune ca daca folosesti caps lock, scris cu rosu, mai multe semne de intrebare/exclamare presupune ca urli la careva?ce tot urli pe DG de zor? Arde-l, dã-l în piSda ta 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 17, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 17, 2016 Arde-l, dã-l în piSda ta pai le-a folosit pe toate trei odata si a avut un topic inchis ) tot nu s-a potolit si a facut altul, aveam impresia ca urla la mine personal prin calculator )eu nu stiu unde lucreaza unii oameni de aici ,dar eu daca primeam un email cu scris cu rosu care e cea mai grava din toata combinata cu segmente de capslock escalam acea persoana direct la nivel 3 de management. nu frumos cum se face teamlead supervisor management etc.e f strident
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 17, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 17, 2016 pai le-a folosit pe toate trei odata si a avut un topic inchis ) tot nu s-a potolit si a facut altul, aveam impresia ca urla la mine personal prin calculator )eu nu stiu unde lucreaza unii oameni de aici ,dar eu daca primeam un email cu scris cu rosu care e cea mai grava din toata combinata cu segmente de capslock escalam acea persoana direct la nivel 3 de management. nu frumos cum se face teamlead supervisor management etc.e f strident Rozico, ala e unicornul pulii, adica poponarul sef pe aici si tipa si el dupa o muie! 1 2
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 17, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 17, 2016 doamna Sorina, sa-mi spuneti unde si cand sa ma prezint pentru bucata de pizda. s-a prins euglena de combinatie. continuam in continuare?Bai unicoarno, tu esti pasiva, in traducere libera iei muie nu dai! 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 Rozico, ala e unicornul pulii, adica poponarul sef pe aici si tipa si el dupa o muie! Bai unicoarno, tu esti pasiva, in traducere libera iei muie nu dai! dobitocule sef , vorbeste frumos cu fetele, cretinule suprem care estiai vazut c-a revenit rozeta si ce-ai zis , tot sunt eu hulit de tot forumul , stai s-o ling p`asta in cur sa ma imprietenesc si eu cu cineva sa dau sfaturi, si ai facut o pula , tot ca ultimu oligofren te-ai purtat.marsh d`aici , du-te da apa la oi ca cu alea te`ntelegi bine , sau nu , cred ca esti mai prost ca ele. 3 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 17, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 17, 2016 Lisandre , esti bine ? 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 E pustiu, nu-i bine. nu zice de doua ori ca acu` apare prostu 1 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2016 doamna Sorina, sa-mi spuneti unde si cand sa ma prezint pentru bucata de pizda.s-a prins euglena de combinatie.continuam in continuare? La mintea lor...
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 18, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 18, 2016 Lisandre , esti bine ? dobitocule sef , vorbeste frumos cu fetele, cretinule suprem care estiai vazut c-a revenit rozeta si ce-ai zis , tot sunt eu hulit de tot forumul , stai s-o ling p`asta in cur sa ma imprietenesc si eu cu cineva sa dau sfaturi, si ai facut o pula , tot ca ultimu oligofren te-ai purtat.marsh d`aici , du-te da apa la oi ca cu alea te`ntelegi bine , sau nu , cred ca esti mai prost ca ele. E pustiu, nu-i bine. nu zice de doua ori ca acu` apare prostu S-au adunat muistii!!!! 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 18, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 18, 2016 S-au adunat muistii!!!! Ba dobitocule , te-am intrebat frumos , nici asa nu este bine ?Tristule , mai razi si tu da-te-n sloboz 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum