Sari la conținut

100 lei pretul de fatada

Postări Recomandate

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Edit: pisicuts acum 2 min eram galben cum aveam eu contul, imi arata o notificare la profil, am dat eu pe acolo reinnoire abonament sau ceva de genul, am dat pe ala gratis si acum am pierdut gradul :)) e bug?

Salut! Eu nu prea am mai intrat pe aici, pe anunturi de ceva timp, nu mai ma interesa, aveam 2 dracoase, lu' una ii dadeam 30 lei si lu' cealalta 40 lei. Asta cu 40 de lei era buna, era dracoasa de-aia de liceu cum mai vezi prin curtea scolii cu gaoaza misto. Nu erau de-astea cu anunturi, stiam eu pe una de se futea, alina, veche prin treaba asta si astea 2 erau prietene cu aia. M-am bagat in seama si aia e. Dar de curand am avut niste conversatii scrise cam dubioase cu ele, si am mirosit eu ceca suspect, nu stiu daca era de militie sau nu, dar nu am mai vb cu ele. Asa ca am.intrat iar pe anunturi si mi-am luat o teapa :)) oricum ce voiam eu sa vad si chiar am testat este ca am luat multe anunturi la rand si am sunat, toate imi ziceau 1 mil nr, si eu le ziceam se poate cu 80-70 mai ales ca nu ai locatie si chestii de-astea, ba si aproape toate ziceau da. Deci s-au cam dus din braila clientii care ofereau 100 de lei si de-asta mai lasa si ele din pret. Fusesem de curand la o fata, isi pune ea anunt pe net imbracata in politista, 60 de lei i-am dat. Nr de tel nu il am ca nu salvez numerele. Si inca ceva, ieri eram.in carrefour la microhala, luasem ceva de un gratar si in fata mea la casa era daria.lipoveanca :)) o singura data am fost la ea, i-am dat 1 mil si nu am regretat. Bai fratilor darcum arata ieri, cum era imbracata, sa-mi bag pl ca nici 50 lei nu ii dadeai. Bine faza e ca are servicii smechere. Luase 2 cutii mari de prezervative din carrefour si zicea casiera aia cica asta nu se mai satura :)) hai c-am facut catamai topicul, daca sunt greseli, imi cer scuze, scriu de pe tel si nu stau sa verific greselile.

• Like 2
  • Minus 1
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Edit: pisicuts acum 2 min eram galben cum aveam eu contul, imi arata o notificare la profil, am dat eu pe acolo reinnoire abonament sau ceva de genul, am dat pe ala gratis si acum am pierdut gradul :)) e bug

Nu ai dat pe reanoire (altfel erai verde)  , mai baga una doua postari si te faci galben la loc 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...