bullheart Reputație: 292 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat Iunie 11, 2016 Reguli generale de functionare:-Varsta minima pentru a accesa aceasta pagina este de 18 ani. -Conturile multiple nu sunt permise.-Reclama este interzisa (ea se plateste)-Trollingul excesiv sau atacurile repetate catre alti membrii sunt interzise-Atacurile indreptate catre Randunica sau Siana sunt interzise si se pedepsesc cu warn sau cu ban permanent in functie de gravitate si in functie de decizia moderatorului. 5 3 Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat Iunie 11, 2016 saracii sug pula bogatiloralt dement 4 3 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 11, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 11, 2016 Reguli generale de functionare: -Varsta minima pentru a accesa aceasta pagina este de 18 ani. -Conturile multiple nu sunt permise.-Reclama este interzisa (ea se plateste)-Trollingul excesiv sau atacurile repetate catre alti membrii sunt interzise-Atacurile indreptate catre Randunica sau Siana sunt interzise si se pedepsesc cu warn sau cu ban permanent in functie de gravitate si in functie de decizia moderatorului. mue ma saracule 1 Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat Iunie 11, 2016 mue ma saraculemuie sa-i dai lui ramsay alias last unicornca esti la fel de dement ca el 3 3 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 11, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 11, 2016 muie sa-i dai lui ramsay alias last unicornca esti la fel de dement ca elbesi cu gura-n cur tinandu-te de urechi 1 Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat Iunie 11, 2016 conversatie cu proasta pulii numita lynx INCHISA ! 3 3 Link spre comentariu
ramsay Reputație: 210 Postat Iunie 11, 2016 Oras:? Oras:? Partajează Postat Iunie 11, 2016 Altul cu spume la gură de la câteva minusuri. Cand lua plusuri pe postari monosilabice sau copy paste de pe youtube nu mai suferea.E incredibil cati saraci cu duhul are pisicuts pe forumul ăsta. 3 1 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 11, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 11, 2016 conversatie cu proasta pulii numita lynx INCHISA ! rebutule statia mea de hidratare pentru urinofagi e deschisa non-stop, trebuie doar sa dai 3 limbute pe coiu stang si 5 limbute pe coiu drept pentru a primi 0,33 litri de pisat cu endorfine 1 Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 Altul cu spume la gură de la câteva minusuri. Cand lua plusuri pe postari monosilabice sau copy paste de pe youtube nu mai suferea.E incredibil cati saraci cu duhul are pisicuts pe forumul ăsta.Ce mai face (ramsay/lastunicoi) proasta pulii4you?...tot la oral?... ce-ti mai place "muianu" 2 Link spre comentariu
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Iunie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Partajează Postat Iunie 11, 2016 conversatie cu proasta pulii numita lynx INCHISA ! Si tu plangi dupa minusuri? 1 Link spre comentariu
ramsay Reputație: 210 Postat Iunie 11, 2016 Oras:? Oras:? Partajează Postat Iunie 11, 2016 Ce mai face (ramsay/lastunicoi) proasta pulii4you?...tot la oral?... ce-ti mai place "muianu" Nu discut cu labagii care au mai mult de 700 de minusuri.Ca tine, asa...Fa niste recenzii, suge alte puli, si apoi vino la mine si poate iti dau si eu.Muie, cum ce? 2 1 Link spre comentariu
last unicorn Reputație: 197 Postat Iunie 11, 2016 Oras:? Oras:? Partajează Postat Iunie 11, 2016 ... 1 Link spre comentariu
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Iunie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Partajează Postat Iunie 11, 2016 Lasa-l, e oparit saracu'I-am distrus motivul sa traiasca.Punctele.Isi lua si el mancare de la cantina...pe baza de puncte ! O sa il aveti pe constiinta 1 Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 Lasa-l, e oparit saracu'I-am distrus motivul sa traiasca.Punctele.Ce prostavani/e 2 Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 Isi lua si el mancare de la cantina...pe baza de puncte ! O sa il aveti pe constiinta Pe dăştia ca tine mă pis din 5 in 5 minute. PS: pe ăilalți doi din 2 in 2 minute...ei sunt verzi si au nevoie de "apa" 1 Link spre comentariu
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Iunie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Partajează Postat Iunie 11, 2016 Pe dăştia ca tine mă pis din 5 in 5 minute. PS: pe ăilalți doi din 2 in 2 minute...ei sunt verzi si au nevoie de "apa" De asta plagi dupa niste minusuri? Hai mai i-a o muita 1 Link spre comentariu
ramsay Reputație: 210 Postat Iunie 11, 2016 Oras:? Oras:? Partajează Postat Iunie 11, 2016 Ce prostavani/e De 2 saptamani nu trece o zi sa nu behai pe aici.Ai deschis topicuri. Ai injurat si tropait doar-doar iti arata cineva compasiune.Nu-ti pasa de puncte.Nu.Clar. 3 1 Link spre comentariu
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Iunie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Partajează Postat Iunie 11, 2016 De 2 saptamani nu trece o zi sa nu behai pe aici.Ai deschis topicuri. Ai injurat si tropait doar-doar iti arata cineva compasiune.Nu-ti pasa de puncte.Nu.Clar.Are nevoie 1 Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 De 2 saptamani nu trece o zi sa nu behai pe aici.Ai deschis topicuri. Ai injurat si tropait doar-doar iti arata cineva compasiune.Nu-ti pasa de puncte.Nu.Clar.Off ...stii cum plang?....ma tavalesc pe jos...sunt terminat 2 Link spre comentariu
ramsay Reputație: 210 Postat Iunie 11, 2016 Oras:? Oras:? Partajează Postat Iunie 11, 2016 Se vede, stai linistit. 2 1 Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 Se vede, stai linistit.Nu stii multe "varule" ...esti un gandac de 1 leu... PS: de 2 lei era prea mult 2 Link spre comentariu
ramsay Reputație: 210 Postat Iunie 11, 2016 Oras:? Oras:? Partajează Postat Iunie 11, 2016 Minus.Te oftici?Sigur ca te oftici! 2 1 Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 Minus.Te oftici?Sigur ca te oftici!Mai jinit cred ca mi-se citeste pe poola PS: pe maine 1 Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat Iunie 12, 2016 Reguli generale de functionare:-Varsta minima pentru a accesa aceasta pagina este de 18 ani. -Conturile multiple nu sunt / sunt permise??? !!!-Reclama este interzisa (ea se plateste)-Trollingul excesiv sau atacurile repetate catre alti membrii sunt / nu sunt interzise???!!!-Atacurile indreptate catre Randunica sau Siana sunt interzise si se pedepsesc cu warn sau cu ban permanent in functie de gravitate si in functie de decizia moderatorului. In atentia motanului manelist:Acest mesaj va fi postat pana cand unul din conturile last unicorn sau ramsay va fi banat 5 3 Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Partajează Postat Iunie 12, 2016 Ramsay4you si lastuniCOI4you labarii forumului! PS: să "plouă" cu "-" 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum