Sari la conținut

Andreea rond alba iulia

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Andreeo ,tot virgina , inca nu te-a futut nimeni ?

Pai cine , cu fata asta demolata la 100 lei  :laugh2

post-194745-0-96427700-1471158108_thumb.jpg

• Like 26
  • Minus 17
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Am sa o ocup eu cat de curand,tot in Nerva Traian ai locatia?

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Bine fetita mea tu ?

bine si eu....ma plimb prin lume...imi este dor de tine fetita mea:((

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dc vroiai sa scapi de mine? :((

Eu ?? Nu , de ce ? Poate o sa îți fac o vizita pentru a trece la testate !! :)) si după aceea pot spune dacă vroiam sa scap de tine sau nu :))

Te pup :*

• Oras:p'aci deocamdata
Postat

Bine o să te sun

Pai si nu era mai simplu sa o suni fara sa mai scrii pe aici doar ca sa ne arati cat de lingerica esti?

• Like 1
Postat

Pai si nu era mai simplu sa o suni fara sa mai scrii pe aici doar ca sa ne arati cat de lingerica esti?

Du-te turbo de prostănac,imi este mie jena de câte ori te-am jignit,m-am uitat la tine la reputație si nu faci altceva decât să te plimbi pe topicurile si sa te bagi in seama,ca o recenzie nuici tu nu mai tii minte de când nu ai mai făcut ca nu mergi la femei,nu îți este rușine să te tot bagi in seama cu toată lumea,nu de noi care mergem la femei,de tine ma gândesc să-ți fie rusine

• Minus 2
Postat

Este mai simplu aici ca poate este ocupată si logic ca nu răspunde,si văzusem cu câteva zile în urmă ca era prin Băneasa,cand are timp raspunde

• Minus 2
Postat

Du-te turbo de prostănac,imi este mie jena de câte ori te-am jignit,m-am uitat la tine la reputație si nu faci altceva decât să te plimbi pe topicurile si sa te bagi in seama,ca o recenzie nuici tu nu mai tii minte de când nu ai mai făcut ca nu mergi la femei,nu îți este rușine să te tot bagi in seama cu toată lumea,nu de noi care mergem la femei,de tine ma gândesc să-ți fie rusine

Te inteleg si pe tine. Esti tigan si asta e limbajul tau uzual. La fel ca multi de pe aici aleg sa nu fac recenzii decat atunci cand consider ca e oportun. Altfel as posta ca un imbecil pe aici...am fost iarasi, am mai fost de zece ori, am abonament la ea s.a.m.d., sau o sun eu sa te primeasca si ii zici de mine si ai obtinut direct orgasmul. Ce e ciudat ca daca ii zic si soacrei mele (femeie batrana) numele astuia isi da ochii peste cap si o apuca tremuratul. Si asta nu ar fii nimic dar cateaua vecinilor are aceleasi simptome cand zic acel nume. Si culmea culmilor unul din pisoii fatati acum 3 luni de matza altor vecini s-a apucat de gatit si bineinteles mama lui mirolaie cu dor cand aude numele fermecat.

Postat

Te inteleg si pe tine. Esti tigan si asta e limbajul tau uzual. La fel ca multi de pe aici aleg sa nu fac recenzii decat atunci cand consider ca e oportun. Altfel as posta ca un imbecil pe aici...am fost iarasi, am mai fost de zece ori, am abonament la ea s.a.m.d., sau o sun eu sa te primeasca si ii zici de mine si ai obtinut direct orgasmul. Ce e ciudat ca daca ii zic si soacrei mele (femeie batrana) numele astuia isi da ochii peste cap si o apuca tremuratul. Si asta nu ar fii nimic dar cateaua vecinilor are aceleasi simptome cand zic acel nume. Si culmea culmilor unul din pisoii fatati acum 3 luni de matza altor vecini s-a apucat de gatit si bineinteles mama lui mirolaie cu dor cand aude numele fermecat.

Nu are rost să-ți mai răspund decât când o să mai mergi si tu sa fugi ceva si o sa faci o recenzie ,probabil niciodata

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...