Sari la conținut

Amy 0735015167 0735025141

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

eu am vizitat-o de 2 sau 3 ori si nu am nimic de reprosat la capitolul igiena! dupa cum am zis si in recenzie singurul ei minus e dantura.

Va salut pe toti! Imi poate spune cineva ceva in legatura cu igiena damezei? Am citit parca doar intr-o recenzie sau doua ceva legat de asta si nu imi era foarte clar.. Va multumesc.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca

Faptul că i de etnie îi minus în rest nui problemă deloc .numa să n aibă boli din ghetourile.îi frumoasă!

Deci,eu am facut 2 constatari referitoare la posturile tale:

1: doar tu poti intelege cap-coada ceea ce scrii fara a necesita concentrare maxima pt descifrare.

2: ai o mare problema cu cei de etnie,colorati,ciori etc....tind sa cred ca in copilarie ai avut incidente neplacute cu acestia,fapt pt care ai ramas marcat pe viata si totodata fiind si motivul frustrarii tale.

Nu stiu daca tu ai auzit de analize anuale,bianuale sau periodice(la interval de cateva luni),dar eu cu siguranta am auzit,de aceea mi le si fac asa ca o sa te rog daca nu ai nimic constructiv sau de folos de spus sa nu-mi mai poluezi topicul aiurea.

Multumesc!

• Like 5
Link spre comentariu

Amy când vii înapoi la Cluj că vezi că la ăștia le plac Numa troasca ta.cre că voi colorații aveți ceva mireasmă de atrageți bărbații

Mda...exact ce am spus eu mai sus un pic....
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Buna seara dragii mei!

Tin sa va anunt ca voi sosi in Cluj luni,24.10.2016.

Voi fi disponibila incepand cu ora 15:00.

Pupici dulci!

💋💋💋💋

buna Amy.si colega DELIA ajunge cu tine in Cluj?

mersi!pupici

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...