Sari la conținut

Amy 0735015167 0735025141

Postări Recomandate

Postat

Ii urata cu spume.

Ii miroase gura. Cand am inceput sa ma sarute  am simtit un miros de canal.

cand am inceput sa-i dau pe la spate am simtit un miros de cacat direct de la curul ei.

Ii nespalata plus ca are par in zona intima numita cur.  Ii neagra la putulica. Nu recomand deloc.,

Face zgomote mecanizate. A mers la toaleta in timpul actului si s-a auzit cum s-a băşit...nasoala rau.

• Like 3
  • Oras:Miami FL
Postat

LOL dudule asa sa fie ? Ce am observat e ca mai nou face si anal neprotejat.... nu demult tare alti confrati futaciosi ziceau de bine de ea....

• Oras:triunghiul bermudelor
  • Oras:triunghiul bermudelor
Postat

Ii urata cu spume.

Ii miroase gura. Cand am inceput sa ma sarute am simtit un miros de canal.

cand am inceput sa-i dau pe la spate am simtit un miros de cacat direct de la curul ei.

Ii nespalata plus ca are par in zona intima numita cur. Ii neagra la putulica. Nu recomand deloc.,

Face zgomote mecanizate. A mers la toaleta in timpul actului si s-a auzit cum s-a băşit...nasoala rau.

ei, Ei,ei! Nu se mai poate bàśi fata!!!Zi si tu merci ca nu s-a bàsit cand o futeai pe la spate. S-au ca nu s-a cacat pe pula ta! CSF, NCSF!
  • Like 4
Postat

ei, Ei,ei! Nu se mai poate bàśi fata!!!Zi si tu merci ca nu s-a bàsit cand o futeai pe la spate. S-au ca nu s-a cacat pe pula ta! CSF, NCSF!

hhahahahahhahahaha  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Pai asta nu e folclor de-al curvarilor am auzit si eu din astea nasol frate sa o patesti asa ramai traumatizat

• Oras:aici. acolo
  • Oras:aici. acolo
Postat

Asta e sora cu cojole de la rosii ramase lipite pe pula dupa anal :)))

pfuai! raiul scatofililor. 

Postat

Haroune .,s-a vopsit cum fac toate țigăncile .Păr blond și ochi albaștri.Să nu se vadă că sunt țigănci😜😜😃😃😃....Prințesa aceasta și-a pus și lentile de contact să fie sigură că nimeni nu va observa că este din Ghetto ul Zăbrăuți sau Pantelimon...😜😜😃😃Doar buzele mov o mai trădează și bineînțeles putoarea de găina opărită când se f..😜😜😜😜😜😜

• Minus 1
Postat

Cum țiganii sunt înrudiți cu indienii au o duhoare specifica ...Cu siguranță știai!!...😜😜😜Mirosul este similar cu cel pe care îl emană o găină opărită...Degeaba culoarea blondă a părului...Și americanii își dau seama de diferența dintre țigani și oricare alt popor ..😃😃😃

• Minus 1
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Fa nebuna dracu,care te futeai intr-o maghernita unde aveai si bucataria si baia (o stiu din surse bune,un membru de pe forum caruia nu vreau sa-i dau numele pt ca nu am acordul sau) ,ca sa-ti cresti orfanul facut cu te miri cine,ca de,"te mai ajuta mata cu tactu dar cat sa-ti dea si ei ca sunt pensionari"(vorbe spuse de tine)tu vb de mine????

Da! M-am vopsit! Si care pula mea ti-e problema????

Si daca sunt tiganca ce????

Am zis-o si o sa o repet la infinit: Da! Sunt tiganca si sunt mandra!!!!!

Nu ca tine care ti-e rusine sa recunosti,"hata" tu esti evreica!

De unde plm esti tu evreica? De pe ferentari,zona cu drogati????

Vezi-ti in plm de corpul ala dezordonat ca de 3 ani ai acelasi anunt cu aceleasi poze cica recente si faci si tu 300 lei pe saptamana,de chirie.

Inainte sa-mi raspunzi spala-te bine pe maini sa nu-ti mozolesti telefonul de malachie!

• Like 1
Postat

Bine ,Èšigancă jegoasă...Așa este cum spui tu😜😜😜😜😜Nu cunosc Bucureștiul deci implicit nu cunosc Ferentariul ...Știu ca este țigănime doar.😜😜😜Părinții nu sunt pensionari ,târfă de doi bani iar studioul meu este in zona 0a Clujului ...Deci,hai Sictir ca puți a găina opărita .Tu vb de 300lei?Aceia pe care ți i dă Peștele pe săptămana ??Ha,ha,ha....Tu de bani n ai ce vorbi..Că nu sunt ai tai .Sunt ai Gibonului ale cărui femei nu produc la Bucuresti și s au mutat sărăcuții in Ardeal sa facă bani de pâine...Deci,Hai ,Sictir,țâgancă borâtă ce se fu..in Gău....fără prezervativ...Ai peste tot anunțuri cu sex neprotejat.Canceroaso!!😜

• Minus 1
Postat

Cel care a spus faza cu bucătăria ,baie este CAMARRO ,dragă..Nu exista nici o Bucătărie acolo.Era cuptor cu microunde si baia la 1m distanța,țâgancă sifilitica!!A spus adevarul Camarro .Erau împreuna acum 2ani când am revenit in țara.Eu nu gătesc unde primesc musafiri.Punct .Dar bine ca nu trebuie sa stau ca tine pe Observatorului 136 ,sa stau cu Peștele si sa produc pt el..De fapt ,nu semnez condica la tine,Èšigancă păduchioasa din Zabrauti ..Hai,Sictir😜😜😜😜😜

• Minus 1
Postat

Multumesc pentru complimente.

In primul rand nu Camarro a fost cel care mi-a spus,dar totusi recunosti ca ai fost intr-o maghernita ca de, erai amarata cand ai ajuns la Cluj (se subintelege din ceea ce spui),iar in al doilea rand nu stau sa ma cert cu tine pt ca specialitatea ta este "mahalagismul",specific tiganilor.Oups! Am vrut sa zic specific evreilor.

• Like 1
Postat

Èšigancă borâtă ,așa este !!Doar că nu scrii tu aici ci Peștele tău scrie 😳😳😳😳Proaspăt reîntors in societate ...De la Rahova ,evident!!!Ha ,ha ,ha.Te as invita la o cafea cu drag pt ca știu ca Peștele tău mănâncă păstrăv la restaurant si tu bei apa..Camarro a fost ,bineînțeles!!Èšiganco ,continua anunțurile cu sex total neprotejat căci și in aceasta speța este acerba concurenta ..Daca vrei îți recomand sa ți faci analizele la Synevo..Nu de alta dar să nu îmbolnăvești Clujul cu bolile tale din Zabrauti 😄😄😄😄😄😄Hai ,Sictir !!Spurcaciune ...Spune i Peștelui tău sa nu mai stea ascuns in Bucătărie...😄😄😃Sa mergi la Stoma sa ți pui dinții lipsa ,bine😄😄😄😄😳😳😳😳😚😚😚😃😃😗

• Minus 1
Postat

Èšiganco ,sunt clujeanca 100;%deci implicit am casa in frumosul Cluj...Iar pt programări folosesc un coteț reamenajat..Fost coteț de porci..😃😃😃😃😃

• Minus 1
Postat

Spune-mi te rog,zici ca ai renovat cotetul,asta inseamna ca ai mutat cuptorul cu microunde in grajd????

Pestii stau in apa,nu pe uscat ca altfel ar murii,nu de alta dar in caz ca nu stii ei au branhii(adica respira sub apa,nu pe uscat).

Dar,desi meduzele supravietuiesc de 650 mil ani fara creier,e un lucru bun pt tine,avand in vedere faptul ca lucrezi pe 100 lei/h o sa ajungi la un moment dat sa-ti permiti o locatie de lux,ca sa nu mai lucrezi intr-o cocina(zic si eu),dar este un lucru rau pt viitoarele generatii,fapt pt care tu ar trebui sa fii eutanasiata.

• Like 1
Postat

Poate ai vrut sa zici gratis...Eu fac munca in folosul comunitații,târfă mica neagra😄😄😄😄😃😃Cotețul nu l am renovat...N are nici cuptor cu microunde..😄😄😄Apa nu este potabilă ,am fântâna in grădina dar tot este mai bine decât la tine in Zabrauti 😄😄😄😃😃😃😃.Am cumpărat o saltea de la second gând...Atât este in cotețul meu..😄😄😃😃Dar tot mai bine decât nimic😃😃😃😄😄Mare grija la boli,Èšigancă mica știrbă...Spune i Peștelui sa ți dea bani sa ți pui dințișorii..😃😃😃😄😃Borâtură mica plină de boli..Hai ,Sictir!!Sa vii in cotețul meu sa vezi cum se bea cafeaua lângă o troaca 😃😃😃😃

• Minus 1
Postat

Consider ca m-am coborat destul la nivelul tau,de altfel foarte jos,asa ca o sa inchei aceasta polemica stupida si penibila ca si tine acum.Poti sa "gavanesti"cat te tin tastele...Pt mine esti o nulitate.

P.S:(asta e asa pt tine) Pestii de regula " nu stie" sa scrie si "sa vorbeste" corect gramatical,ei "este" foarte prosti,la ei se vorbeste cu "să mănâncă si să pleacă" ca si la tine "diva" minuscula.

• Like 1
Postat

Hai,Sictir ,Èšigancă fătată prematur!!Mă doare exact la pi... De părerea ta de țigancă spurcată ,jegoasa ,sifilitica!!😃😃😃😃Tu nu te poți compara nici cu țigăncile ordinare din zona centurii și Aeroportului Cluj 😳😳😳Și asta pt că ele nu sunt Găuăzare ca tine .Să traduc :Nu fac Sex Total NEPROTEJAT cum faci tu ..Dispari că puți rău de tor!!😃😃😃😃😃😃

• Minus 1

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Hai,Sictir ,Țigancă fătată prematur!!Mă doare exact la pi... De părerea ta de țigancă spurcată ,jegoasa ,sifilitica!!Tu nu te poți compara nici cu țigăncile ordinare din zona centurii și Aeroportului Cluj Și asta pt că ele nu sunt Găuăzare ca tine .Să traduc :Nu fac Sex Total NEPROTEJAT cum faci tu ..Dispari că puți rău de tor!!

Faptul ca nu faci Total NEPROTEJAT este demn de apreciat divo! Intrebarea e:Tu mai faci sex?, sau ma rog chestia aia cand cineva iti baga pula prin gura si apoi in pizda? Ca sex e mult spus:) acelui dans ce-l faci tu. Nu te mai da prestatoarte in locatii de lux ca te-a 'demascat' mark prin ce cocini prestezi! Te laudai ca te retragi din polemici si vad ca ti-a dat clasa amy:). Divo esti doar o pizda proasta ce se 'hraneste' din scandalurile de pe nimfo! Asta in timp ce altele fac bani pe aci. Asta te roade de fapt? Chiar esti o rusine a speciei umane!

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...