Sari la conținut

Cum depasim timiditatea

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Departe de mine dorința de a te supăra, dar poate are pe altcineva. Tu mereu plecat, iar ea fără chef de sex. - posibil ! 

Dacă pentru voi, bărbații, sexul cu altcineva vă poate face chiar mai virili, la femei, de obicei, e invers.

Pfff, stai nitelus! Spui : " Dacă pentru voi, bărbații, sexul cu altcineva vă poate face chiar mai virili, la femei, de obicei, e invers".

Poti dezvolta subiectul? Sincer, chiar sunt interesat sa inteleg!

• Oras:Bucuresti
Postat

Pfff, stai nitelus! Spui : " Dacă pentru voi, bărbații, sexul cu altcineva vă poate face chiar mai virili, la femei, de obicei, e invers".

Dacă pentru voi, bărbații, sexul cu altcineva vă poate face chiar mai virili, la femei, de obicei, e invers.

Femeile, când au pe altcineva, sunt mai reci, mai distante. Le cam piere cheful de sex cu cel de acasă. Asta pentru că femeile au tendința să se implice mai mult din punct de vedere emoțional în relațiile extraconjugale.

Pentru bărbați, deseori, mersul la alte femei le crește mai mult libidoul.

• Oras:friends
  • Oras:friends
Postat

Scenariu: incepand de maine adulterul nu mai este posibil, sub nici un chip.

Intrebare: care credeti ca ar fi urmarile? Va scade numarul divorturilor si ar creste cel al casatoriilor?

Va creste numarul infarcturilor la barbati :)

Probabil va creste si numarul divorturilor si al casatoriilor , un fel swing legalizat.

• Like 1
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

io ma enhib da daca beu o tzuica ma dezinhib enstant

Postat

Unge-l , da' nu cu apa! 

doar pi enterior

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:amanta
Postat

Femeile, când au pe altcineva, sunt mai reci, mai distante. Le cam piere cheful de sex cu cel de acasă. Asta pentru că femeile au tendința să se implice mai mult din punct de vedere emoțional în relațiile extraconjugale.

Pentru bărbați, deseori, mersul la alte femei le crește mai mult libidoul.

iti cam dau dreptate cu implicarea emotionala a femeii,am eu una acum care ma freaca la icre de m-a rupt,are barbat acasa da ma "ucide" pe mine,imi vine sa imi tai pula si sa i-o donez :)))

• Minus 1
Postat

Nu sunt virgin -)) fereasca dumnezeu :-)) , nici macar cand m-am casatorit nu eram , smun doar ca nu am apelat la escor pana acun, si sincer..nu stiu daca este timiditate...sau frica... , dar nu frica de urmari ;-)

dar amante ai avut?

• Minus 1
Postat

De ce.... bună intrebare

Din dorința de ceva nou...

Din dorința de a ieși din monotonia instalata acasă, în ciuda faptului ca sunt plecat de luni pana vineri, s-a produs o ruptura...acasă am devenit doar colegi de camera....

futi nu futi vremea pulii trece,decat sa iti para rau ca nu ai facut mai bine sa iti para rau ca ai facut,nu e vorba de timiditate la tine ci de constiinta,daca erai timid nu te casatoreai,asa ca ia obiectul si plimba-l prin alte "pesteri",cand o sa prinzi gustul de "straina"nu te mai opresti :)))

P.s.-pana la urma si pentru curvaraseala trebuie sa ai vocatie :)))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

iti cam dau dreptate cu implicarea emotionala a femeii,am eu una acum care ma freaca la icre de m-a rupt,are barbat acasa da ma "ucide" pe mine,imi vine sa imi tai pula si sa i-o donez :)))

Ai grijă cu nebunele, că nu-i de glumă :))) Se lasă cu divorț. 

Postat

Ai grijă cu nebunele, că nu-i de glumă :))) Se lasă cu divorț. 

Nu intotdeauna. Dar nici bine nu se termina..

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Salutare, 

Sunt nou pe acest forum, mai bine spus pe acest gen de forum.

Din start recunosc , ( cu riscul de a fi luat la misto) ca pana acum nu am folosit serviciile unei escotr ( asa se spune? ) , deci nu am platit nici o data pentru sex, nu am depasit patul conjugal, am ajuns in acel punct in care imi doresc sa incerc aceasta "evadare" dar imi este "teama" , de ce? Habar nu am, nu este teama ca poate afla sotia, ci o retinere , dar nu gasesc motivul, poate lipsa de indrazneala, timiditatea...., chiar daca in alt context sunt ok..indraznet... primul pas este mai greu...

deci....

Ce ne facem cu TIMIDITATEA de inceput?

ps: daca vreti sa radeti de mine...ok, imi asum acest lucru ;-)

Pai ori te duci, ori nu te duci. Termina cu povestile si treci la actiune.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...