Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salutare,am fost la doamna de vreo trei ori ultima data iam dat 50 de lei pe o finalizare oral si normal.

Locuieste la et4 si are doi catei ce nu e prea placut.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Incautare2016, daca mai iti aduci aminte, lasa,te rog, un review.Am urcat si eu pana la "doamna", dar lucrurile nu au decurs prea bine.Am intrebat-o din nou pt.a-mi confirma serviciile pe care le-am discutat la tel in prealabil,dar pe"doamna"(o tiganca mica cu burta,dar cu sani destul de ok-dupa cum se pot vedea in poza)a apucat-o amnezia-"noi nici nu am vb despre sex,eu fac doar masaj".In cazul acesta,i-am spus ca trebuie sa plec.Cred ca s-a gandit ca sunt mult mai inalt ca si ea si un pic mai solid,ca altfel ma si injura,dar "doamna" colorata tot nu s-a putut abtine sa toarne cateva ironii rasuflate - oricum m-a facut sa rad prin penibilitatea lor(de ex:"sa stii ca nu ma supar ca pleci...etc).In final,fiind curios de reactia "doamnei",i-am mentionat de forum.S-a ingalbenit un pic la fata(nu se vedea chiar asa de bine - era "bronzata")dar totusi s-a tinut tare - "ei si ce, tot o sa se gaseasca fraieri sa vina". Nu am vazut cainii,dar totusi mi-am dat seama dupa miros, putea in tot apartamentul a caine...ceea ce, intr-adevar,nu e prea placut. Presimt ca si altii au mai avut surprize de genul acesta cu "doamna",dar nu s-au mai obosit sa le mentioneze pe aici...

M-as bucura daca toti membrii ar fi mai consecventi in mentionarea teparelor care vor sa nu faca nimic pt niste bani care si asa sunt castigati prea usor...nu vreau sa judec pe nimeni,fiecare face ce vrea...

• Oras:timisoara
Postat

Acum au anunt cu,,show lesbi si sex de calitate. Am fost eu acu mai bine de un an,erau in sagului pe muzicii. Am ales bruneta care e mai tanara, in jur de40, cealalta zic ca intra la grany,vreo 50.

Postat

Acum au anunt cu,,show lesbi si sex de calitate. Am fost eu acu mai bine de un an,erau in sagului pe muzicii. Am ales bruneta care e mai tanara, in jur de40, cealalta zic ca intra la grany,vreo 50.

Ca servicii?

Postat

Acceptabil mai ales ca atunci era 50 fin. A facut un on zic eu de 9, nu am mai ajuns la normal

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...