Sari la conținut

Topic inchis si functia ignore

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut,

Am si eu doua intrebari. De cand sunt pe forum nu am reusit sa inteleg ce inseamna "Topic inchis", de se recurge la asa ceva si cum functioneaza butonul "Ignore". Ma poate lamuri cineva?

Multumesc

• Like 5
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Salut,

Am si eu doua intrebari. De cand sunt pe forum nu am reusit sa inteleg ce inseamna "Topic inchis", de se recurge la asa ceva si cum functioneaza butonul "Ignore". Ma poate lamuri cineva?

Multumesc

e cam ca drum inchis si cam ca meri in pwla mea.

Vizitator
Postat

Salut,

Multumesc

Topic inchis-motanul daca gaseste un topic deschis aiurea(fata respectiva mai are topic ),este simplu il poate inchide! :)

Acum daca iti cumperi abonamentul premium XXL poti deschide singura topic la anunturi si in acelasi timp ii poti adauga si lacatel (topic inchis) !

Lista ignore-simplu,daca ai un individ care nu vrei sa vezi ce scrie ,il adaugi la ignore! :) 

• Like 2
Postat

Topic inchis-motanul daca gaseste un topic deschis aiurea(fata respectiva mai are topic ),este simplu il poate inchide! :)

Acum daca iti cumperi abonamentul premium XXL poti deschide singura topic la anunturi si in acelasi timp ii poti adauga si lacatel (topic inchis) !

Lista ignore-simplu,daca ai un individ care nu vrei sa vezi ce scrie ,il adaugi la ignore! :)

Inchide, adica nu mai permiti nimanui sa posteze pe el? Dar in schimb oricine poate vedea ce este postat acolo? Asta ar insemna? Nu stergere definitiva?

• Like 6
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Inchide, adica nu mai permiti nimanui sa posteze pe el? Dar in schimb oricine poate vedea ce este postat acolo? Asta ar insemna? Nu stergere definitiva?

Exact-il poti vedea ,dar nu mai poti scrie in el! :)

Motanu nu sterge topicele (adica eu nu am vazut niciodata un caz din acesta) :)

• Like 2
Postat

Exact-il poti vedea ,dar nu mai poti scrie in el! :)

Motanu nu sterge topicele (adica eu nu am vazut niciodata un caz din acesta) :)

Multumesc! :hihat

• Like 6
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Cum sa intrebi ce inseamna topic inchis...  :slap2

uită-te mai la deal =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...