viezuremanz Reputație: 13133 Postat Mai 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2016 Salut, Am si eu doua intrebari. De cand sunt pe forum nu am reusit sa inteleg ce inseamna "Topic inchis", de se recurge la asa ceva si cum functioneaza butonul "Ignore". Ma poate lamuri cineva? Multumesc 5 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 20, 2016 Postat Mai 20, 2016 Salut, Am si eu doua intrebari. De cand sunt pe forum nu am reusit sa inteleg ce inseamna "Topic inchis", de se recurge la asa ceva si cum functioneaza butonul "Ignore". Ma poate lamuri cineva? Multumesc e cam ca drum inchis si cam ca meri in pwla mea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2016 Postat Mai 20, 2016 Salut, Am si eu doua intrebari. De cand sunt pe forum nu am reusit sa inteleg ce inseamna "Topic inchis", de se recurge la asa ceva si cum functioneaza butonul "Ignore". Ma poate lamuri cineva? MultumescTopic inchis-motanul daca gaseste un topic deschis aiurea(fata respectiva mai are topic ),este simplu il poate inchide! Acum daca iti cumperi abonamentul premium XXL poti deschide singura topic la anunturi si in acelasi timp ii poti adauga si lacatel (topic inchis) ! Lista ignore-simplu,daca ai un individ care nu vrei sa vezi ce scrie ,il adaugi la ignore! 2
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Mai 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 20, 2016 Topic inchis-motanul daca gaseste un topic deschis aiurea(fata respectiva mai are topic ),este simplu il poate inchide! Acum daca iti cumperi abonamentul premium XXL poti deschide singura topic la anunturi si in acelasi timp ii poti adauga si lacatel (topic inchis) ! Lista ignore-simplu,daca ai un individ care nu vrei sa vezi ce scrie ,il adaugi la ignore! Inchide, adica nu mai permiti nimanui sa posteze pe el? Dar in schimb oricine poate vedea ce este postat acolo? Asta ar insemna? Nu stergere definitiva? 6 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2016 Postat Mai 20, 2016 Inchide, adica nu mai permiti nimanui sa posteze pe el? Dar in schimb oricine poate vedea ce este postat acolo? Asta ar insemna? Nu stergere definitiva? Exact-il poti vedea ,dar nu mai poti scrie in el! Motanu nu sterge topicele (adica eu nu am vazut niciodata un caz din acesta) 2
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Mai 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 20, 2016 Exact-il poti vedea ,dar nu mai poti scrie in el! Motanu nu sterge topicele (adica eu nu am vazut niciodata un caz din acesta) Multumesc! 6 1
d d p o f Reputație: -201 Postat Mai 20, 2016 Postat Mai 20, 2016 Cum sa intrebi ce inseamna topic inchis... 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2016 Postat Mai 20, 2016 Cum sa intrebi ce inseamna topic inchis... uită-te mai la deal
d d p o f Reputație: -201 Postat Mai 21, 2016 Postat Mai 21, 2016 uită-te mai la deal Am zis sa-l iau usor. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum