Sari la conținut

uitati-va la discretul sa vedeti frustarea intruchipata

Postări Recomandate

• Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Demisecu" s-a terminat

sa vie triple secu'

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Demisecu" s-a terminat

n'are cum :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

n'are cum :)

din pacate e mai mult sifon pe lume decat vin

Vizitator
Reputație: 0
Postat

din pacate e mai mult sifon pe lume decat vin

reglează și tu din incheietură :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

reglează și tu din incheietură :)

mi-a amortit poaneu de la laba

• Like 1
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

http://tipzor.ro/wp-content/uploads/2015/09/rapid-660x4002.jpg

până la prima intersecție cu drumuri fără prioritate, decalate. (Dinamo la stânga, Steaua la dreapta Tatălui și acum și pururea si-n vecii mileniilor Amin!)  :laugh2

• Like 3
Reputație: -7337
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Ma uit la lastunicorn si ma intreb cat de tare doare prostia la travestiti

• Like 5
  • Minus 6
Postat

Esti dusa rau unicoarna

• Like 5
  • Minus 6
Postat

Nu am cunoscut pana acum o curva masculina acum stiu cum gandeste

• Like 5
  • Minus 6
Postat

Stai proast-o sa mai postez sa ai unde da cu minus ca ge ia plansul daca nu gasesti,ai avut jucarii cand erai mic? Sau nu aveai decat biberonul in gura? Este ca ai fost abuzat de mic ? Stii cum se spune "razbunarea este arma prostului"

• Like 7
  • Minus 6
Postat

Hopa a aparut si sora unicoarndi proasta pizidii ramsey astea au supt amandoua la tati saracele si au ramas marcate pe viata.Alo fetele lui tata nu am ce face cu punctele eu merg la femei cu bani

• Like 7
  • Minus 6
Postat

Ramsey ia fetita sa ai unde da cu minus hello proasta unde esti?

• Like 6
  • Minus 6
  • Oras:?
Postat

Stai proast-o sa mai postez sa ai unde da cu minus ca ge ia plansul daca nu gasesti,ai avut jucarii cand erai mic? Sau nu aveai decat biberonul in gura? Este ca ai fost abuzat de mic ? Stii cum se spune "razbunarea este arma prostului"

Hopa a aparut si sora unicoarndi proasta pizidii ramsey astea au supt amandoua la tati saracele si au ramas marcate pe viata.Alo fetele lui tata nu am ce face cu punctele eu merg la femei cu bani

https://media.makeameme.org/created/IA-UITEL-SI.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ramsey ia fetita sa ai unde da cu minus hello proasta unde esti?

mai baga.

si spune-i grasei de moni77 ca urmeaza la rand.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

analfabet imbecil si frustrat

https://cdn.meme.am/instances/500x/64610778.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

imbecil si frustrat

Ia uite cine vorbea.Sau scopul tau in viata este sa aduni cat mai multa frustrare. Recunoaste ca ai sechele de mic , iar acum s-au amplificat .

Mai ai bani , ma ? Da-mi contul sa-ti trimit , sa te incarci de MINUSURI (prostie) , altfel nu-ti poti etala frustrarile. Dar vezi sa-i ceri MOTANULUI reducere ,nu fii fraier ,de obicei se practica peste tot in cazul handicapatilor (la metrou , autobuz , telefon , TV ....etc...de ce nu si aici?) :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 26
  • Minus 20
Postat

Ia uite cine vorbea.Sau scopul tau in viata este sa aduni cat mai multa frustrare. Recunoaste ca ai sechele de mic , iar acum s-au amplificat .

Mai ai bani , ma ? Da-mi contul sa-ti trimit , sa te incarci de MINUSURI (prostie) , altfel nu-ti poti etala frustrarile. Dar vezi sa-i ceri MOTANULUI reducere ,nu fii fraier ,de obicei se practica peste tot in cazul handicapatilor (la metrou , autobuz , telefon , TV ....etc...de ce nu si aici?) :laugh2 :laugh2 :laugh2

https://cdn.meme.am/instances/500x/49900291.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Si eu am spus la fel ca de cand era mic i se trage saracuta de ea dar este demonstrat stiintific ca este bolnavioara si frustata ,in prostia ei crede ca daca iti ia punctele se intampla vreo nenorocire,initial ma gandisem sa-mi fac cont platit dar insemna sa ma cobor la mintea proastei care nu a realizat ca aici suntem intr-un mediu virtual si nu poti fi afectat decat in mintea ei bolnava ,noi oricum mergem si futem si cu puncte si fara puncte
  • Like 4
  • Minus 6
Postat

https://cdn.meme.am/instances/500x/49900291.jpg

Daca as avea 20 de ani ca tine , cu minte de 10 si inalt retard mintal , poate ca si-ar pune problema , dar nu e cazul.

In cazul tau astia rad de tine ca stai pe carca lu BUNY .Ia venit pensia sa i-o pape nepotul pe aici ?Vezi ca se apropie sfarsitul lunii , zic sa stai de sase , cand suna postasul. Dar ai grija sa-i mai lasi ceva bani ca sa-ti plateasca enternetul ca te-ai dat ....daca ti l-a taiat . :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 26
  • Minus 19
Postat

noi oricum mergem si futem si cu puncte si fara puncte

asta isi fute punctele platite aici ,ca de futut n-o fute nimeni ca e urat(a) si retarda :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 26
  • Minus 19
Postat

aaa, esti clona lui ragno.

acum inteleg.

e ok, e asa cum zici tu.

saracie!

• Like 2
  • Minus 1
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

aaa, esti clona lui ragno.

acum inteleg.

Eu unul, de cateva zile bune ma tot intrebam (retoric), cum de mai multi MEMBRI diferiti au adoptat, brusc, STILUL asta de a scrie cate un CUVANT aleator, din mijlocul frazei, cu LITERE mari, aparent FARA vreun sens logic, da n-am avut VREME si nici chef de intrigi... INTELEGETI la ce ma REFER... :)

• Like 2

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

in prostia ei crede ca daca iti ia punctele se intampla vreo nenorocire,initial ma gandisem sa-mi fac cont platit dar insemna sa ma cobor la mintea proastei care nu a realizat ca aici suntem intr-un mediu virtual si nu poti fi afectat decat in mintea ei bolnava ,noi oricum mergem si futem si cu puncte si fara puncte

Atunci de ce ai deschis acest topic ?

• Like 4
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...