Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2016 Postat Iulie 17, 2016 ) azi am facut sex doar cu vibratorul meu roz.. o fi fost el.. cine stie Lucky bastard
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Neata Carina, Nu pot sa-ti trimit pm pentru ca nu an 200 de postari, desi sunt de 6 ani pe froum )). Te rog da-mi tu un pm cu numarul tau ca sa putem programa o intalnire. Multumesc si o saptamana frumoasa!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Neata Carina, Nu pot sa-ti trimit pm pentru ca nu an 200 de postari, desi sunt de 6 ani pe froum )). Te rog da-mi tu un pm cu numarul tau ca sa putem programa o intalnire. Multumesc si o saptamana frumoasa!Nici ea nu poate sa-ti dea (nu ai mesagerie DELOC ) BYE :bye :bye :bye 3
borat80 Reputație: -336 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2016 Neata Carina, Nu pot sa-ti trimit pm pentru ca nu an 200 de postari, desi sunt de 6 ani pe froum )). Te rog da-mi tu un pm cu numarul tau ca sa putem programa o intalnire. Multumesc si o saptamana frumoasa!Nu poți nici să primești pm
gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat Iulie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2016 Neata Carina,Nu pot sa-ti trimit pm pentru ca nu an 200 de postari, desi sunt de 6 ani pe froum )). Te rog da-mi tu un pm cu numarul tau ca sa putem programa o intalnire.Multumesc si o saptamana frumoasa!Lectura face cultura...Dacă ai citi atent ai putea sa-i dai chiar tu mesaj, fără să-ti mai sară lumea la beregată!
rospider Reputație: 44 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2016 I-am trimis eu 2, si nimic...
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2016 Neata Carina, Nu pot sa-ti trimit pm pentru ca nu an 200 de postari, desi sunt de 6 ani pe froum )). Te rog da-mi tu un pm cu numarul tau ca sa putem programa o intalnire. Multumesc si o saptamana frumoasa!0762797304 - e intr-o postare a ei de pe pagina 4 a topicului.
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 18, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 18, 2016 I-am trimis eu 2, si nimic... Cu porumbeii calatori? I-o fi mancat pisica 1 1
gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat Iulie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2016 I-am trimis eu 2, si nimic...Ehee..., muieti îs posmagii? Crezi că pe-aici se mai aplica regulile FIFO? E coada pe aici ca la butelii.Nu stiu cati dintre voi ati prins fenomenul, asa ca aduc o poveste usor tangentiala (cu ce e tangentiala, decideti voi...)Iarna lui '88 spre '89, cartierul Bucurestii Noi, vacanta pentru noi astia scoleri. Un ger de-ti cadeau plombele. Ma trezeste tata (Dzeu sa-l ierte) pe la 5 dimineata si ma pune la coada la butelii, dupa ce ma trece, evident, in lista. Lista de dimineata."Ma, sa nu pleci de aici si sa fii pe faza cand se striga lista, ai inteles? Vezi ca vin sa te trimit acasa dupa ce ma intorc de la servici!" [adica pe la 15]"Da, sa traiti!" Eu de colo...Fireste ca mi-am gasit pe-acolo un tovaras, doi, de suferinta si timpul a trecut repede cu mistouri, bancuri si ceva tigari Snavov fumate in palma, cu priviri de jmecheri catre hoarda de pensionari certareti care ne priveau reprobator... Se face ora, vine tata. Lista se strigase, eu nu eram pe ea (daca-mi ardea de tigari, na!). Nasol? Putin spus...Am luat un sut in cur de-am ajuns acasa teleghidat. In concluzie, si-acum, ca si-atunci:"- Gigele, casca ochii dupa butelie!- Casc de mi-au dat lacrimile, dar lista, unde-i lista? Sunt si eu pe ea?" 4
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2016 Ehee..., muieti îs posmagii? Crezi că pe-aici se mai aplica regulile FIFO? E coada pe aici ca la butelii.Nu stiu cati dintre voi ati prins fenomenul, asa ca aduc o poveste usor tangentiala (cu ce e tangentiala, decideti voi...)Iarna lui '88 spre '89, cartierul Bucurestii Noi, vacanta pentru noi astia scoleri. Un ger de-ti cadeau plombele. Ma trezeste tata (Dzeu sa-l ierte) pe la 5 dimineata si ma pune la coada la butelii, dupa ce ma trece, evident, in lista. Lista de dimineata."Ma, sa nu pleci de aici si sa fii pe faza cand se striga lista, ai inteles? Vezi ca vin sa te trimit acasa dupa ce ma intorc de la servici!" [adica pe la 15]"Da, sa traiti!" Eu de colo...Fireste ca mi-am gasit pe-acolo un tovaras, doi, de suferinta si timpul a trecut repede cu mistouri, bancuri si ceva tigari Snavov fumate in palma, cu priviri de jmecheri catre hoarda de pensionari certareti care ne priveau reprobator... Se face ora, vine tata. Lista se strigase, eu nu eram pe ea (daca-mi ardea de tigari, na!). Nasol? Putin spus...Am luat un sut in cur de-am ajuns acasa teleghidat. In concluzie, si-acum, ca si-atunci:"- Gigele, casca ochii dupa butelie!- Casc de mi-au dat lacrimile, dar lista, unde-i lista? Sunt si eu pe ea?"Atunci sa intelegem ca se aplica LIFO?
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 I-am trimis eu 2, si nimic...Mai incearca, se zice ca a treia oara e cu noroc
gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat Iulie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2016 Atunci sa intelegem ca se aplica LIFO? Nu stiu de ce, dar nu cred ca este site-ul potrivit pentru experimentarea algoritmilor, indiferent de logica lor. :350xMai trag inca nadejdea la thread-ul asta insa...
laury Reputație: 24071 Postat Iulie 18, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 18, 2016 Sa revenim la recenzii stimati colegi! 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 18, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 18, 2016 Sa revenim la recenzii stimati colegi! Din pulã recenzii, dã unde...am programare peste trei sãptãmâni 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Din pulã recenzii, dã unde...am programare peste trei sãptãmâni Și io la o săptămână dupe tine 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 18, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 18, 2016 Și io la o săptămână dupe tine Iar urci scãrile crãcãnat
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Iar urci scãrile crãcãnat Câte 2... abia am învățat
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 18, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 18, 2016 Câte 2... abia am învățat Ești scurt în craci, io iau și câte patru odatã
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2016 Postat Iulie 18, 2016 Ești scurt în craci, io iau și câte patru odatã Mă ține burta
gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat Iulie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2016 Mai incearca, se zice ca a treia oara e cu noroc Cum, necum, la mine s-a aplicat regula "three times lucky"... In subconstient ma simt dator sa-ti dau un thumbs up! Gata, eu nu mai spamez aici. Daca voi reveni, o voi face la obiect.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2016 Din pulã recenzii, dã unde...am programare peste trei sãptãmâni 3 săptămâni? Păi ce pralo, te operezi? 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 19, 2016 3 săptămâni? Păi ce pralo, te operezi? Dã ganglioni testiculari 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2016 Dã ganglioni testiculari Operație relativ ușoară. Îți face cu anestezie? 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 19, 2016 Operație relativ ușoară. Îți face cu anestezie? Sunt bãrbat...totul pã viu 1
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Iulie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2016 S-a dus pe pulă și topingu' ăsta...Voi ce faceți? Vă umpleți timpul pe-aici să treacă alea 3 săptămâni până vă vine rândul să dați o bucă? 2 1
Postări Recomandate