nfhh Reputație: 276 Postat Decembrie 27, 2016 Postat Decembrie 27, 2016 Salutare, stie cineva ce program au in zilele astea? Ca sunai si intra mesageria
avantaz Reputație: 50 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2016 Este inchis Amazonia pana dupa Revelion, astept si eu cu interes vizitele de anul viitor:)
spume pe bune Reputație: 130 Postat Ianuarie 2, 2017 Postat Ianuarie 2, 2017 Este inchis Amazonia pana dupa Revelion, astept si eu cu interes vizitele de anul viitor:)In general, de marile sabatori femeile k lumea sunt cu familiile si cu p*lăraii titulari.Saloane sau fete/femei bune , independente ( aka de capul si k*rul lor ) si libere greu gasesti in perioadele astea . Cel putin eu am gasit in preajma sarbatorilor doar fete nashpa la saloane de la mediu in jos. Asa ca n-am servit. In lipsa de cirese de pe tort , sunt bune si radarele.
alexberg Reputație: 76 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2017 salonu e inchis pana pe 3 ....Am fost si eu inca odata vizita 22 si ultima pe anul 2016.Ioana... E foarte tandra si draguta, ma terminat in 30 minute..apoi i am facut eu masaj, un masaj tandru pe sani,.... Recunosc... sunt indragostit de femei... A fost super bine. nota 9!!!AM zis ca ma las in 2017..incerc astas dar nu stiu daca pot....
m mister Reputație: 109 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Ianuarie 4, 2017 Si cu ocazia asta va zic ca din cele 7 fete 5 se intorc, una mai greu si una deloc, dar astea sunt detalii care nu conteaza mult.De curiozitate (pentru ca nu e stilul meu) si pentru a compara notite cine sunt cele 2? Sa ne spui daca ai reusit sa te lasi de acest "sport" pe anul asta. )
string Reputație: 53 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2017 salonu e inchis pana pe 3 ....Am fost si eu inca odata vizita 22 si ultima pe anul 2016.Ioana... E foarte tandra si draguta, ma terminat in 30 minute..apoi i am facut eu masaj, un masaj tandru pe sani,.... Recunosc... sunt indragostit de femei... A fost super bine. nota 9!!!AM zis ca ma las in 2017..incerc astas dar nu stiu daca pot.... cum sa te lasi de femei? e ca si cum te-ai lasa de "viata" 1
alexberg Reputație: 76 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2017 Salutvizita 23/ prima din 2017...Am vrut sa fac parasutism dar e inchis pana in aprilie din cauza frigului..asa ca o sa mai merg putin prin jungla amazoniana de femei Azi am vizitat-o pe Ioana... mi-a zis ca e ziua ei si implineste 28 , asa ca m-am simtit prost sa faca ea treaba si i-am facut eu masaj 50 minute...O placere din partea mea, Ioana e deschisa si iubeste sa fie masata, mai ales un masaj soft la sani... placerea a fost din partea mea ..si ce placere.... la sfarsit i am zis ca vreau si eu sa termin , si m-a terminat, are o tehnica buna cand face labuta , ..imi place ca e mereu cu sanii la inaintare, daca vreau sa o imbratisez sau sa o pup mereu vine cu sanii la inaintare..chiar i-i place sa fie atinsi...( mmmm) Mi-a zis data trecuta ca face si topless la mare la piscina.. cred ca-i place atentia, o femeie de vis... Daca as avea asa o prietena nu-mi mai trebuie nimic..nota totala... sa-mi dau eu mie note? si ea si celelalte fete mi-au zis sa deschid salon pt femei ca vin ele si prietenele lor sa primeasca un masaj nud..deci poate imi schimb eu meseria.. eu imi dau un 8 Cine stie... de ce nu? Stiu cum sa ating o femeie.... 2
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 7, 2017 Postat Ianuarie 7, 2017 Salutvizita 23/ prima din 2017...Am vrut sa fac parasutism dar e inchis pana in aprilie din cauza frigului..asa ca o sa mai merg putin prin jungla amazoniana de femei Azi am vizitat-o pe Ioana... mi-a zis ca e ziua ei si implineste 28 , asa ca m-am simtit prost sa faca ea treaba si i-am facut eu masaj 50 minute...O placere din partea mea, Ioana e deschisa si iubeste sa fie masata, mai ales un masaj soft la sani... placerea a fost din partea mea ..si ce placere.... la sfarsit i am zis ca vreau si eu sa termin , si m-a terminat, are o tehnica buna cand face labuta , ..imi place ca e mereu cu sanii la inaintare, daca vreau sa o imbratisez sau sa o pup mereu vine cu sanii la inaintare..chiar i-i place sa fie atinsi...( mmmm) Mi-a zis data trecuta ca face si topless la mare la piscina.. cred ca-i place atentia, o femeie de vis... Daca as avea asa o prietena nu-mi mai trebuie nimic..nota totala... sa-mi dau eu mie note? si ea si celelalte fete mi-au zis sa deschid salon pt femei ca vin ele si prietenele lor sa primeasca un masaj nud..deci poate imi schimb eu meseria.. eu imi dau un 8 Cine stie... de ce nu? Stiu cum sa ating o femeie.... un futai bun face cat 10 masaje 1 1
m mister Reputație: 109 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Ianuarie 8, 2017 Un masaj bun face cat...
string Reputație: 53 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2017 Un masaj bun face cat... ...cat o laba corecta
bogdy Reputație: -474 Postat Ianuarie 19, 2017 Postat Ianuarie 19, 2017 Update...Andreea si-a incheiat colaborarea cu salonul!
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 19, 2017 Postat Ianuarie 19, 2017 Update...Andreea si-a incheiat colaborarea cu salonul! In traducere e disponibila in privat
bogdy Reputație: -474 Postat Ianuarie 19, 2017 Postat Ianuarie 19, 2017 Ai tu informatii? Da-ni-le si noua!
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 19, 2017 Postat Ianuarie 19, 2017 Ai tu informatii? Da-ni-le si noua! Ai fost de multe ori la ea? N-ati discutat deloc despre acest subiect?
alexberg Reputație: 76 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2017 Ai fost de multe ori la ea? N-ati discutat deloc despre acest subiect?Eu am fost de 4 ori la ea... nu știu nimic de asta... ia detaliază aici sau trimite-mi prin mail : [email protected] la început era deschisa .. am fost cam singurul care am gustat piersicuta ..sunt dezamăgit ca nu a zis ca se retrage sau se reorientează... baga detalii . Îți dau o bere
m mister Reputație: 109 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Ianuarie 22, 2017 Update...Andreea si-a incheiat colaborarea cu salonul!De cand? Inca are pozele pe site si nu au anuntat nimic.
nakavasile Reputație: 143 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2017 Am sunat eu ieri si cand am intrebat de Andreea secretara mi-a confirmat ca " nu mai lucreaza la noi".Sad but true!
woodo Reputație: 11 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Ianuarie 22, 2017 Las ca vin alte pasarici....Asta Este problem
spume pe bune Reputație: 130 Postat Ianuarie 26, 2017 Postat Ianuarie 26, 2017 Am sunat eu ieri si cand am intrebat de Andreea secretara mi-a confirmat ca " nu mai lucreaza la noi".Sad but true!Si mie o secretara m-a zis: eeeh, a luat o pauza, mai vine mai pleaca.Pe site poze sunt si anunt de retragere n-au facut. Dar o alta voce, colega, alta data ,mi-a spus tot asa , clar si sec, ca nu mai lucreaza la ele. Inteleg ca e ca la femei: daca e nu , e poate.
bastet Reputație: 18 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2017 Update...Andreea si-a incheiat colaborarea cu salonul!Pentru cine nu a aflat inca, Andreea a reaparut cateva strazi mai incolo la Fantasy Massage 1
m mister Reputație: 109 Postat Ianuarie 28, 2017 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Ianuarie 28, 2017 Pentru cine nu a aflat inca, Andreea a reaparut cateva strazi mai incolo la Fantasy MassageTare ) Si o colega spunea ca s-a retras din activitate. Chiar ma gandeam cand incepe Fantasy sa atraga fete de la alte saloane tinand cont ca si ei sunt ok dar mai scumpi. Treaba este ca diferenta de comision este mica, ma surprinde alegerea ei.
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 28, 2017 Postat Ianuarie 28, 2017 Pentru cine nu a aflat inca, Andreea a reaparut cateva strazi mai incolo la Fantasy Massage nici n-a disparut. doar nu credeati ca fostele ei colege vor spune public?multi au crezut in aparente
expertul888 Reputație: 1113 Postat Ianuarie 28, 2017 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Ianuarie 28, 2017 Rămâne de urmarit aceasta "lupta" Fantasy vs Amazonia.
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 28, 2017 Postat Ianuarie 28, 2017 Rămâne de urmarit aceasta "lupta" Fantasy vs Amazonia. aceasta lupta consta in multe puli supte si pizde futute 2 1
kristi22222 Reputație: 89 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Ianuarie 29, 2017 important e sa nu plece Rebeca
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum