Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Here and there
Postat

Blonda Irina e aceeasi fata care a mai activat la amazonia in trecut ?

Da

Vizitator yashaaa
Reputație: 0
Postat

Am revenit de curand la Ramona. Ma bucur ca am gasit aceeasi fire plna de viata, vesela si cu o energie foarte pozitiva. Era tot ce aveam nevoie in acea zi. Voi reveni cu siguranta la ea de fiecare data cand simt nevoia.

• Oras:Alep
Postat

Am fost într-o zi la Amazonia special ca să aflu dacă fata cea nouă, Iulia, este pe gustul meu. În ultimele luni le-am ratat pe fetele noi care au plecat după câteva săptămâni, aşa că aş zice că acum am avut şansă. Aşadar, după o oră părerea mea era următoarea: fata nu e prea "cooperantă" şi la capitolul numit GFE nu e la nivelul la care m-au obişnuit fetele de la Amazonia, dar a fost foarte specială atunci când am lăsat-o pe ea să se desfăşoare  :o . Are talent... Şi fata arată bine. Eu prefer fetele permisive şi cu GFE mare, dar recunosc că fata a ştiut să fie provocatoare  :wink2, încât pot spune că am avut o experienţă foarte plăcută

• Like 1
  • Oras:nowhere
  • Oras:nowhere
Postat

Ești un norocos,ca ti-au răspuns la telefon. Eu am incercat si nu am avut noroc.

Incearca in alta zi diferita de duminica, o sa fii surprins....

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Au scazut mult calitatea! Nici programarile nu se mai respecta! Eu m-am programat si cand am ajuns fata nu mai era disponibila. De toata jena!

• Like 2
Postat

Incearca in alta zi diferita de duminica, o sa fii surprins....

Se intampla in zilele "de lucru", la mine cel putin nu numai o data... :(

• Like 2
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Am tot citit aici despre Daria si dupa cateva incercari esuate din motive de program nealiniat, am reusit astazi sa ajung la ea si ... WOW. Pozele de pe site...or fi cum or fi, dar nu se compara cu realitatea. Poate si de la oboseala, dar cand s-a infatisat in camera am ramas usor fara cuvinte, m-am simtit ca la 14 ani. Iar dupa ce am facut dus si s-a intors in camera doar in prosopel, in secunda in care s-a dezbracat, m-am "infierbantat" instant!

Sunt in graba deci pe scurt: Daria este frumoasa foc, genul de fata dulce si miniona si cu un corp trasnet. Spre deosebire de celelalte fete la care am fost pana acum de la Amazonia, a incercat sa intretina o conversatie (care a fost placuta) la inceputul masajului, eu insa eram extenuat si nu eram cel mai bun partener de conversatie, insa as fi putut sa o ascult vorbind toata noaptea cu vocea ei dulce.

Per total, am dat de o fata foarte dulce, tandra , implicata si permisiva. M-am simtit rasfatat si sincer, avand in vedere ca a fost si prima intalnire, nu puteam spera la mai mult. A fost cea mai placuta experienta de la Amazonia de pana acum si voi reveni cu prima ocazie.

P.S. Atat de tare m-a vrajit Daria incat ambele dati cand am fost la dus mi-as fi uitat papucii daca nu mi-ar fi adus aminte (si mentionez asta doar pentru ca stim cu totii ca la Amazonia nu ai CUM sa nu uiti ca e ud pe jos in baie :D :D :D )

• Like 2
Postat

De Ioana stiti ceva? E pe la alt salon? Era preferata mea :(

Da, o gasesti in sectiunea altui salon.

Postat

Unde mai exact?

Și mie îmi este dor de ea:)

Nu e ok sa mentionam concurenta, dar pot spune ca salonul se regaseste intre primele 10 topicuri din sectiunea masaj, faceti 200 postari pentru chat.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu e ok sa mentionam concurenta, dar pot spune ca salonul se regaseste intre primele 10 topicuri din sectiunea masaj, faceti 200 postari pentru chat.

esti pe un forum, nu la TV. :)

ce concurenta? esti patron de salon sau ce?  :laugh2

• Like 1
Postat

Soc si groaza! :D

Verificai galeria de poze de pe siteul stabilimentului, improspatata cu poze de sezon ;)

si observai ca Angela nu mai apare in galeria de poze... cred ca ea si Daria erau cele mai vechi, de cand stiu eu amazonia ele erau acolo

Aproape sa nu imi vina a crede...

Stie cineva mai mult, o confirmare oficiala, ceva?

De asemenea vazui o intrare noua in randul amazoanelor, Iulia... stie vineva ceva de ea, ceva experiente, o mica recenzie?

Postat

Iulia e la teaser, ca nu e disponibila in luna cadourilor :(

Si Angela se pare ca a parasit cor bia amazoanelor...cel putin asa mi-a spus receptionera lor

Acuma o fi bine, o fi rau, nush ce sa zic...

Am avut si bune si mai putin bune cu ea. Cand era in forma si avea chef iesea ceva bun de tot, dar avea si destule momente de platitudine, mediocritate, care nu ii faceau cinste, la experienta ei

Postat

Am intrat la masaj cu Andra în urmă cu câteva zile. Nu o mai întâlnisem pe acolo până acum. Masaj de relaxare a făcut binișor, de gfe nu am avut parte, nu are inițiativă, dar în rest e destul de cooperantă. E o fată mai voluptoasă, îngrijită, curată.

• Like 1

Postat

Vizitat Amazonia recent, marfa noua brand Bianca. Nu mai dau detalii salon pret etc e arhicunoscut.

Fata: inalta (168-170 fara tocuri), subtirica (in sensul bun pt mine), picioare lungi frumoase, fund ok, sani medii nelasati forma frumoasa, piele maslinie. Nota 8

Masaj relaxare – aici nu parea foarte priceputa, oarecum soft si cu niste stangacii de tehnica, desi s-a imbunatatit pe parcurs. In rest apreciez ca a fost complet ca durata si ca grad de acoperire, din talpi pana in crested, inclusive brate si palme ceea ce multe masaje sar. Ca nota mi s-a parut ca a petrecut mai mult decat alte masseuse pe fese ceea ce nu a fost neplacut. 8

Masaj erotic – nu a fost mare body massage, mai mult niste mangaieri. Tehnica de finalizare nu a fost grozava, un pic cam grabita/agitata. 7

Permisivitatea a fost ridicata, ceea ce pentru mine drege masajul erotic, dar probabil nu pentru toti. Si pentru ca unii intreaba, am incercat si niste cuni de test si a mers fara problem, chiar cu ceva entuziasm mi s-a parut

De recomandat? Cred ca va faceti parerea din recenzie. Depinde ce cauta fiecare.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...