Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator andrei_plesoiu
Reputație: 0
Postat

Buna seara,

A fost cineva recent - mai este deschis/mai functioneaza salonul?

Colegul care zicea ca telefonul era inchis a postat la 10 dimineata, ei pe Google apar ca deschid la 11, poate de aceea.

Va multumesc!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ce sa mai fie deschis, s-a dus dracu, au facut perchezitii, au ridicat inscrisuri, obiecte, documente, cine stie, or fi pus sigilii.

Insa DIICOT-ul bate campii cu "menajerele", multe saloane fac asa pentru ca asa vor fetele. O intreaba ma-sa, ta-su ce face la salon, ea zice ca e menajera. Doar n-o zice ca e "finalizatoare".

Oricum, e naspa.

• Oras:Bucuresti
Postat

Cel mai trist e ca eu nu am obtinut sex acolo si as cam fi vrut cu Daria sau Irina. Oricum vila aia nu era deloc cocheta cum zice in articol.

Postat

Ma rog citind articolul nu reiese nici de acolo sa se facea sex...

Postat

Imbecilii ii baga pe astia la puscarie ca sunt alea trecute menajere in loc de maseuze pe contractele de munca. Pentru ce o mai exista ITM? Fac procurorii toata treaba in Romania...penibil

Postat

Pana la urma nu se pune problema de proxenetism, inteleg ca singura speta penala ar fi evaziunea..

Nu am inteles care era legatura cu clanul Stoaca ??

Postat

Este ciudat ca in ziar scrie despre 46 de menajere - la Amazonia nu erau 46 de fete, nici pe departe. Problema nu este neaparat ca s-a inchis un salon, chiar si unul dintre cele mai bune, pentru ca mai sunt variante, dar acum mergi cu teama si la alte saloane, nu ai vrea sa fii acolo in timpul vreunei razii....

Postat

Eu am fost de 30 de ori acolo si nu am primit nici macar un oral, nici nu am vrut E drept ca daca vreau merg la una nu mai plătesc aiurea tarif triplu.

Cele 46 de " menahere" au fost toate maseozele lor din ultimii 9 ani ! Amazonia o afacere care învârte 200.000 euro anual, cat învârte o grădiniță privată.. . Profitul celor 2 gagici+ bărbatul ala care ținea situl era cam 1500 e pe luna, în schimb salariile maseozelor mi se pare aberant de mare ... Eu stau 15 ore pe zi la birou si nu fac 1000 e si alea se freacă pe 2.000e .. sa nu mai aud o femeie cum zice ca sunt dezavantajate de societate.. . Toate panaramele castiga fara sa aiba educatie mi de euro ( sa nu mai zic de video chat ca acolo fac 8.000 e pe luna ) si milioane de bărbați care muncesc în românia și au studii superioare abia dacă fac 500 e. Deci femeile sa faca dracu din gura ca nu ele ci noi bărbații suntem dezavantajate. În fine problema la Amazonia nu ă fost de sex cum scrie si in articol ( si eu pot confirma cu certitudine după 30 de vizite ) ci evaziunea fiscală... după ce treci de 100.000 de euro profit anual poliția te ia la rost ( în orice domeniu) si acum sefele de la Amazonia fac parnaie pt o prostie ( lăcomia) ... oricum chiar si asa în secolul 21 prostituția.. borderurile chiar si drogurile ar trebui legalizate. Oricum capitalismul a distrus tot, astfel încât una care-și arata tatele pe videichat castiga mai mult ca un medic care salvează vieti. Sau fotbaliști care fug după o minge castiga mai mult decat arhitecti.. dacă tot ne-a adus în pragul unui sistem care nu se bazează pe merit ( asa cum ar fi corect) atunci de ce nu suntem lăsați liberi ? Legalizate dracu prostituția di drogurile ca ne facem de ras. Nu trăim în evul mediu. Omul trebuie sa fie liber sa faca ce vrea... clanul stoaca sau cum dracu se mai cheama pare inger pe lângă ce legi avem si ce sistem de cacat avem . Imi vine sa iau primul avion si sa ma duc undeva unde omul e liber , ca aici nu avem l8bertate ....

• Like 1
Postat

Critica feminismului pur pe nimfomane... capitalismu-i de vina firar al dreacu. Daca stii de locu ala unde omu e liber zi si mie ca sunt curios...

Eu la Amazonia mergeam tot pt masaj si am avut unele experiente bune dar Dariei as fi dat macar o data in plus pt un pic mai mult.

Postat

Din ultima garnitura de la Amazonia preferata mea era Irina - nu am apucat sa scriu recenzia, iar acum e degeaba. Ar fi interesant de aflat daca se intorc fetele in domeniu, la alt salon.

Daca nu or da si ele acum declaratii peste declaratii la procuratura

Postat

Primele transferuri cred ca ar trebui sa le faca Ema de la  Fantasy, mai ales cu fetele mai vechi (de ex Irina), pe care le cunoaste....

• Like 1
Postat

... clanul stoaca sau cum dracu se mai cheama pare inger pe lângă ce legi avem si ce sistem de cacat avem . aici nu avem l8bertate ....

:iagree

Vizitator dan cel nou
Postat

Treaba e cu du-te vino! Sa ma rog, mai mult cu du-te, tinand cont de faptul ca nu mai raspund! Stim cu totii ca la Amazonia, nu era cu "detoate". 

Cu sau fara "Stoaca"! Ce nume... :laugh2  

Nu stim noi ce faceau, daca intr-adevar erau bagati si ciocolatii d-astia! Fetele erau ca lumea! Vila aia, ma rog jungla amazoanelor incepuse sa pice. De saltelele alea nici nu mai vorbesc...Baie...Stiti si voi!

Iar daca, ceea ce se scrie in legatura cu, cele 46 de menajere e adevarat... :slap2

Nici la Castelul Peles nu aia nevoie de 46...

• Oras:București.
Postat

E clar ca nu au fost menajere,au fost maseuze. Intrebarea ar fi: De ce sa-ti deschizi salon de masaj eroric,cand sunt atatea probleme ??? Trebuie să le faci contract,acte peste acte,Si dai sa dai bon fiscal,Si clar 19% tva plus 6% impozit pe profit plus cărțile de muncă!!!

În România nu merita,să ai activitate legală,Si legală,legală nu va fi niciodata.

Bordelurile functioneaza fără probleme si nu fac nici un act si banii sunt alți...

• Like 3
Postat

Trebuie să le faci contract,acte peste acte,Si dai sa dai bon fiscal

Eu imi aduc aminte ca in urma cu niste ani chiar primeai bon la Amazonia.... Ma rog, nu e treaba noastra ce fac si cum fac cu actele, important este sa nu ne trezim cu mascatii la usa cand suntem acolo in plina actiune...

Vizitator
Postat

Eu imi aduc aminte ca in urma cu niste ani chiar primeai bon la Amazonia.... Ma rog, nu e treaba noastra ce fac si cum fac cu actele, important este sa nu ne trezim cu mascatii la usa cand suntem acolo in plina actiune...

Salonul '' Sexyland ''  al  lui Di Andy, creator de  moda, undeva pe Bd. Alexandru  Cuza ( Gara de  Nord ) a  fost  inchis de DIICOT  dupa  2 - 3 ani de activitate....

Acolo se facea  sex dar  te si filmau....si pe  urma  sigur  urma  santajul.

Di Andi  le  testa sexual  pe  dame, pentru  accederea  la  statutul de maseuza.Iar  Di Andi  era  infectat  cu virusul  hepatitei  C.

Era  un salon legal, dar nu stiu daca dadeau  bon.

Acum  4 - 5  ani  parca.....

Cineva  a fost  deranjat  sau  cineva  mare  a fost  santajat.

Dar  in aceeasi locatie  a functionat  fara  probleme mai  devreme  un bordel ilegal...cca  10 ani.

Fara  deranj  din partea autoritatilor... de ce  oare ? :thinking

Acum  se pare  ca multe  saloane  pot fi vulnerabile.

De pilda "  Exclusiv masaj '' Str.  D. Zosima - Piata  Domenii.

Unde  pe  fata te intreaba  in camera  ce  meniu doresti : 150 Lei  doar  masaj  sau  250 Lei  masaj + sex oral si normal ( cu caciulita....ce credeati.... ) ...asa am citit pe aici.

Sau  orice  alt  salon legal. Cu  tot  cu carti de munca, taxe  si  impozite  la zi..... :cry2

Ar fi tare, sa te duci, sa platesti, sa primesti  bon ( ca la  Sweet  pleasure, Jokeru, Amazonia  etc. ) si  apoi sa dai lucrari  scrise  la DIICOT...chiar si  numai ca martor...etc. :rtfm

Postat

Eu inca nu inteleg de ce in secolul 21 prostituția și consumul drogurilor nu este legal ? Adică nu trăim în filipine sau arabia. Si alcoolul era interzis în sec 19 si dupa ce a fost legalizate nu se mai omorau oamenii sa-l vândă pe piața neagră... ilegalizarea aduce moarte! Uitativa ce e in america de sud cu drogurile! Dacă statele unite ar lrgaliza drogurile ar fi si pace în regiune! Asa si la noi! Legalizati dracu prostituția și drogurile ca sa trăim în pace și fericiți! Nu imingeti oamenii sa faca lucruri care le plac pe la spate, ne păcălim reciproc asa ! La Amazonia eu am fost client ultra fidel 1 an si ceva până când sa stricat treaba si am parasit acel loc. Dacă statul ar lucra pt noi ( asa cum trebuie sa faca ) ar face ce am vrea noi ! Adică sa legalizeze si prostituția și drogurile, asa ar mai castiga si el bani în plus iar noi nu trebuie sa ne ascundem pt ceva ce e omenesc ! E bătaie de joc! Toată munca acelor fete si patroana de 9 ani șterse de un sistem bolsevic care trăiește în evul mediu . Dacă ar legaliza ar face si ei mai mulți bani

Postat

Si ca exemplu concret , asta propun eu statului care oficial ne slujește pe noi : legalizarea drogurilor&prostituției! 10% profit sa meargă la stat. Iar statul sa reglementeze aceste domenii. Adică să pună în lege verificarea fetelor de vreo boala odată la o lună. Si verificarea saloanelor ca merg corespunzător legii ! Iar la droguri verificarea acestora ca find de calitate ! Si gata ! Omul se poate fute unde vrea cu cine vrea si sa consume ce vrea! Iar statul încasează 10% din profit! Toți sunt bucuroși! Diicot dacă citiți aici va rog eu hai sa ne mișcăm di noi mai cu talent spre secolul 21 ! Faceti si voi valva la aia mai mari sa legalizam lucruri banale ...

Postat

Eu inca nu inteleg de ce in secolul 21 prostituția și consumul drogurilor nu este legal ? 

Fie din prostie, fie din falsa piosenie - cum sa legalizam noi asemenea practici care contravin moralei crestine... Nu legalizam ce fac oamenii de buna-voie, dar legalizam furtul...

Mi s-ar parea normal sa ii pedepseasca drastic doar pe cei care obliga alta persoana sa se prostitueze. Dar nu mi se pare normal sa fie pedepsite persoanele care practica prostitutia de buna-voie. Fiecare are dreptul sa faca ce doreste cu propriul corp.

Postat

Fiecare are dreptul sa faca ce doreste cu propriul corp. - ce idealism pe aici... trebuie fondat partidul libertarian roman...

Cum zicea donsoara Hillary Clinton astea nus legalizate pt ca sunt prea multi bani la mijloc si politicienii primesc partea lor. Dar sunt si multi idioti piosi. Baptists and bootleggers

Postat

Am înțeles că au arest la domiciliu. Nu stiu cum functioneaza asta. Dar e bine pentru ei,pentru că Amazonia nu a fost bordel niciodată.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...