deepfake12 Reputație: 363 Postat Mai 20 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Mai 20 Acum 7 minute, Ale1q a spus: Si bomboanele aveau sare de lămâie în interior? 🤭🤣😁😁sooooryyyyy hihihihihi Buna,sunt Alexandra,fata care nu suporta dulcegariile si simte ca trebuie sa puna puțina lamaie unde e prea mult sirop dulce😂 😂😂 Ok... lasa ca ne adaptam situatiei! 😜😜
pullon3 Reputație: 680 Postat Mai 20 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 20 Acum 11 minute, Ale1q a spus: Si bomboanele aveau sare de lămâie în interior? 🤭🤣😁😁sooooryyyyy hihihihihi Buna,sunt Alexandra,fata care nu suporta dulcegariile si simte ca trebuie sa puna puțina lamaie unde e prea mult sirop dulce😂 😂😂 Am înțeles ideea dacă vin la tine ....câte o lămâie în fiecare buzunar...😅😅😅
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20 Postat Mai 20 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Am înțeles ideea dacă vin la tine ....câte o lămâie în fiecare buzunar...😅😅😅 O pun de o limonada clar 😂😂😂 Ralucooo 😂😂😂 😂😂😂 Sa luati zi zahar ceva😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
deepfake12 Reputație: 363 Postat Mai 20 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Mai 20 Acum 1 minut, Ale1q a spus: O pun de o limonada clar 😂😂😂 Ralucooo 😂😂😂 😂😂😂 Sa luati zi zahar ceva😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Hai ca aduc eu niste ghimbir ca sa ii dam si gust iute! ☺️☺️☺️
pullon3 Reputație: 680 Postat Mai 20 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 20 Acum 1 minut, Ale1q a spus: O pun de o limonada clar 😂😂😂 Ralucooo 😂😂😂 😂😂😂 Sa luati zi zahar ceva😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ..... păi nu sunt eu dulce .....🤔😇😅, ...și în chiloți ce o mai rămâne ...😅😅
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20 Postat Mai 20 Acum 8 minute, pullon3 a spus: Știu sigur că mi-ai spus că dacă te iau cu .....bby încep cu două picioare stângi nu doar cu unul ...😅😅 Da,am spus!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20 Postat Mai 20 Chiar acum, pullon3 a spus: ..... păi nu sunt eu dulce .....🤔😇😅, ...și în chiloți ce o mai rămâne ...😅😅 Daca mai rămâne 😂 Chiar acum, deepfake12 a spus: Hai ca aduc eu niste ghimbir ca sa ii dam si gust iute! ☺️☺️☺️ Hm... nu vrei sa iau eu ardei iute sa mananc apoi sa iti fac un oral? 😂😂 sa testam daca simti cel mai fierbinte oral din viata ta? 😂😂😂😂😂😂😂
pullon3 Reputație: 680 Postat Mai 20 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 20 Acum 4 minute, Ale1q a spus: Da,am spus! Măi .....voi sunteți două "nebunatice " în sensul ăla bun și cred că un trio (până nu ne pensionăm ) ar trebui luat serios în calcul.....😇😅😅😅
Acular69 Reputație: 2484 Postat Mai 20 Telefon: 0764133624 Disponibila Telefon: 0764133624 Disponibila Postat Mai 20 Acum 7 minute, Ale1q a spus: O pun de o limonada clar 😂😂😂 Ralucooo 😂😂😂 😂😂😂 Sa luati zi zahar ceva😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Saaaarrrreeeee, sa luați sare ,multa sare 🤣🤣🤣🤣
deepfake12 Reputație: 363 Postat Mai 20 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Mai 20 Acum 1 minut, Ale1q a spus: Daca mai rămâne 😂 Hm... nu vrei sa iau eu ardei iute sa mananc apoi sa iti fac un oral? 😂😂 sa testam daca simti cel mai fierbinte oral din viata ta? 😂😂😂😂😂😂😂 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Dar mai bine merg niste sarmalute cu ardeiul iute si, dupa ce facem burtica mare, tragem un pui de somn!😂😂😂 1
Acular69 Reputație: 2484 Postat Mai 20 Telefon: 0764133624 Disponibila Telefon: 0764133624 Disponibila Postat Mai 20 Chiar acum, pullon3 a spus: Măi .....voi sunteți două "nebunatice " în sensul ăla bun și cred că un trio (până nu ne pensionăm ) ar trebui luat serios în calcul.....😇😅😅😅 Cu tine chiar nu este recomandat trio🤣🤣🤣🤣
Acular69 Reputație: 2484 Postat Mai 20 Telefon: 0764133624 Disponibila Telefon: 0764133624 Disponibila Postat Mai 20 Chiar acum, deepfake12 a spus: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Dar mai bine merg niste sarmalute cu ardeiul iute si, dupa ce facem burtica mare, tragem un pui de somn!😂😂😂 Aici mai nimerit pe mine , nu pe ea 🤭🥰🤣🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20 Postat Mai 20 Chiar acum, pullon3 a spus: Măi .....voi sunteți două "nebunatice " în sensul ăla bun și cred că un trio (până nu ne pensionăm ) ar trebui luat serios în calcul.....😇😅😅😅 Uneori,la threesome,cand deschidem usa ... 2min radem toti 3 apoi ne cunoastem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 @Acular69 mai stii cu tipul ăla la Constanta 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 nu stiu ce am în seara asta 😂😂😂cred ca fac bagaju si ajung pana spre dimineata ca m-a luat o pofta de rasss😂eu zic sa fi pestele meu mâine..stai în bucatarie 😂😂😂 Chiar acum, Acular69 a spus: Saaaarrrreeeee, sa luați sare ,multa sare 🤣🤣🤣🤣 😂😂😂
Acular69 Reputație: 2484 Postat Mai 20 Telefon: 0764133624 Disponibila Telefon: 0764133624 Disponibila Postat Mai 20 Chiar acum, Ale1q a spus: Uneori,la threesome,cand deschidem usa ... 2min radem toti 3 apoi ne cunoastem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 @Acular69 mai stii cu tipul ăla la Constanta 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 nu stiu ce am în seara asta 😂😂😂cred ca fac bagaju si ajung pana spre dimineata ca m-a luat o pofta de rasss😂eu zic sa fi pestele meu mâine..stai în bucatarie 😂😂😂 😂😂😂 Nu vrei mai bine sa fiu un fruct de mare , parca suna mai frumos 🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20 Postat Mai 20 Acum 2 minute, deepfake12 a spus: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Dar mai bine merg niste sarmalute cu ardeiul iute si, dupa ce facem burtica mare, tragem un pui de somn!😂😂😂 Da,aici ai nimerit-o pe Ralu! Un pui de gaină ce are? 😂
pullon3 Reputație: 680 Postat Mai 20 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 20 Acum 4 minute, Acular69 a spus: Cu tine chiar nu este recomandat trio🤣🤣🤣🤣 Pai ...nu știți de-astea....🤔 vă învăț cu mare drag .... 😇😅😅 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20 Postat Mai 20 Chiar acum, Acular69 a spus: Nu vrei mai bine sa fiu un fruct de mare , parca suna mai frumos 🤣🤣🤣 Ma... mie mi-a adus asta la glovo kent 8 în loc de tig mele.. dar tu ce ai fumat? 😂 ca simt ca si tu razi degeaba ca si mine . Ori de la tavernă
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20 Postat Mai 20 Chiar acum, pullon3 a spus: Pai ...nu știți de-astea....🤔 vă învăț cu mare drag .... 😇😅😅 Ce ne înveti? 😂😂
deepfake12 Reputație: 363 Postat Mai 20 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Mai 20 Acum 4 minute, Acular69 a spus: Aici mai nimerit pe mine , nu pe ea 🤭🥰🤣🤣🤣🤣 E bine de stiut! 😄😄 Data viitoare ma prezint cu cateringul la usa!! 😂😂😂😂 1
Acular69 Reputație: 2484 Postat Mai 20 Telefon: 0764133624 Disponibila Telefon: 0764133624 Disponibila Postat Mai 20 Doamne ca nu pot sa dau vocale 🤣🤣🤣 Dacă mai merg odată acolo sigur ma dau aia afara 🤣🤣🤣
Acular69 Reputație: 2484 Postat Mai 20 Telefon: 0764133624 Disponibila Telefon: 0764133624 Disponibila Postat Mai 20 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Pai ...nu știți de-astea....🤔 vă învăț cu mare drag .... 😇😅😅 Cred ca te învățăm noi pe tine , să-ți iei carnețel pt notițe, am și rigla pt pedeapsa 🤭 sau coji de nuca la colt🤔?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20 Postat Mai 20 Acum 4 minute, Acular69 a spus: Nu vrei mai bine sa fiu un fruct de mare , parca suna mai frumos 🤣🤣🤣 Bine molusca mea de mare 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 sepia mea..... balena mea 😂😂😂😂😂😂😂😂 hihihi stii cum face foca??? 😂stai ca iti dau video pe pvt 😂😂😂😂😂
pullon3 Reputație: 680 Postat Mai 20 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 20 Acum 3 minute, Ale1q a spus: Ce ne înveti? 😂😂 Băi ...am făcut de câteva ori și nu mi-e frică ...asta e cel mai important , restul ține de voi cât sunteți de...docile ...eu învăț din mers....😇🤔😅😅
Acular69 Reputație: 2484 Postat Mai 20 Telefon: 0764133624 Disponibila Telefon: 0764133624 Disponibila Postat Mai 20 Acum 4 minute, Ale1q a spus: Ma... mie mi-a adus asta la glovo kent 8 în loc de tig mele.. dar tu ce ai fumat? 😂 ca simt ca si tu razi degeaba ca si mine . Ori de la tavernă N am fumat nimic, am mâncat creveți 😅🤣🤣
Acular69 Reputație: 2484 Postat Mai 20 Telefon: 0764133624 Disponibila Telefon: 0764133624 Disponibila Postat Mai 20 Chiar acum, Ale1q a spus: Bine molusca mea de mare 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 sepia mea..... balena mea 😂😂😂😂😂😂😂😂 hihihi stii cum face foca??? 😂stai ca iti dau video pe pvt 😂😂😂😂😂 Balena ma ? Te țin minte😇
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum