Sari la conținut

Discutii libere / chat

Postări Recomandate

• Oras:Mic
Postat
Acum 5 minute, s0rin1978 a spus:

Vezi de ce ți-o iei 😂😂😂😂😂 

Măi ,......vorbim de lăptic , ceva absolut banal 🤷 nu de nasoale , că nici măcar nu știu cum le cheamă pe alea .......😅😅

• Haha 1
  • Răspunsuri 1.8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 3 minute, s0rin1978 a spus:

Da ... Doar că la.mine fac colegii comanda la meniul zilei, iar în  rest cea mai buna mâncare e la mama, acasă 😂😂😂😂😂

Am zis aseara sa iau cratița cu mine 😂 

Postat
Acum 9 minute, Ale1q a spus:

Voi sunteti din oras?? Daca da sa trecem la subiecte mai interesante,mancare bună la ora asta??😂 

Păi....eu nu-s , ....dacă eram nu îmi făceam eu programare la tine ....🤔😇😇, da na , nu pot fugi nici eu chiar săptămânal ..... 😅😅,....

Aaaaa tu cu cratița eu veneam cu găina de țară,.....atâta că ăia fierbe greu 😅😅😅

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, pullon3 a spus:

Păi....eu nu-s , ....dacă eram nu îmi făceam eu programare la tine ....🤔😇😇, da na , nu pot fugi nici eu chiar săptămânal ..... 😅😅,....

Aaaaa tu cu cratița eu veneam cu găina de țară,.....atâta că ăia fierbe greu 😅😅😅

Tu crezi ca eu stiu cine isi face si cine nu programare 😅 macar sa fie jumulita că eu nu ma pricep la d'astea😅😅 

Postat
Acum 1 minut, Ale1q a spus:

Tu crezi ca eu stiu cine isi face si cine nu programare 😅 macar sa fie jumulita că eu nu ma pricep la d'astea😅😅 

Jumulită este , ...să aduc și morcov ...🤔😇😅

• Oras:Slatina
Postat
Acum 2 minute, Ale1q a spus:

Cum? Nu te pricepi să dai pielea înapoi?😂😂

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
Postat
Acum 9 minute, pullon3 a spus:

Măi ,......vorbim de lăptic , ceva absolut banal 🤷 nu de nasoale , că nici măcar nu știu cum le cheamă pe alea .......😅😅

Pai vezi de ce ți-o iei  ... Bebelușii se bat după ce sug .... Ba pe spate sa râgâie , ba la fundulet.  Și tu ești bebel neintarcat 😂😂😂😂😂😂

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, pullon3 a spus:

Oltenii aduc prazul nu morcovelul  😂😂😂😂😂😂😂

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, pullon3 a spus:

😂reclama la gaina 😂 si un dovlecel 😅

Acum 1 minut, Iulyan20 a spus:

Cum? Nu te pricepi să dai pielea înapoi?😂😂

Tu ma stii mai bine!..  nu stii ca eu nu prea ma descurc cu mainile ca nu le folosesc în general😂 

Acum 1 minut, s0rin1978 a spus:

Pai vezi de ce ți-o iei  ... Bebelușii se bat după ce sug .... Ba pe spate sa râgâie , ba la fundulet.  Și tu ești bebel neintarcat 😂😂😂😂😂😂

Hihihihi😂😂 

Postat
Acum 1 minut, s0rin1978 a spus:

... păi să fie la funduleț atunci 😅😅😅😅😅,

în zona mea prazul nu-i rege da morcovii îs morcovi nu morcovei ...😅😅

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, s0rin1978 a spus:

Oltenii aduc prazul nu morcovelul  😂😂😂😂😂😂😂

Adă prazu nea Mărine 😅

• Membru Premium
Postat
Acum 26 minute, Ale1q a spus:

Adă prazu nea Mărine 😅

Eu aduc prazul , tu aduci pizza și facem concurenta la PrazVegas 😀😀😀😀😀😀

• Oras:Mai mult pe aici
Postat
Acum 1 oră, Ale1q a spus:

Voi sunteti din oras?? Daca da sa trecem la subiecte mai interesante,mancare bună la ora asta??😂 

Hai buna!

Depinde ce doresti sa servesti. Daca vrei sa mananci acasa sau la local, daca vrei mancare gatita sau fast-food.

In centru sunt multe restaurante bune unde poti manca ( Antik, La Dolce Vita, one Garden, C House Milano, etc).

Daca vrei pizza, gasesti una buna lanaga tine la Chalie sau La Riflo, Il Forno, Ibizza, etc.

• Membru Premium
Postat
Acum 7 minute, deepfake12 a spus:

Hai buna!

Depinde ce doresti sa servesti. Daca vrei sa mananci acasa sau la local, daca vrei mancare gatita sau fast-food.

In centru sunt multe restaurante bune unde poti manca ( Antik, La Dolce Vita, one Garden, C House Milano, etc).

Daca vrei pizza, gasesti una buna lanaga tine la Chalie sau La Riflo, Il Forno, Ibizza, etc.

La Riflo e buna dar sărăcuța/fada  făcută exact pe rețetă italiana, cui ii place e ok, Restul sunt mai Românești așa cu de toate.  Mie îmi place și cea  de la PrazVegas și iar meniul  crispi  de la ei . Oricum nimic nu se compara cu ciolanul din piata Gării ... De fapt de peste strada de autogara 😂😂😂😂😂😂

Vizitator
Postat
Acum 49 minute, s0rin1978 a spus:

@Ale1q chiar tu ajunsasi in Craiova? 

Da..de la 10 făra am ajuns! ...dar..... 

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, Ale1q a spus:

Da..de la 10 făra am ajuns! ...dar..... 

Stiu durează sa te instalezi 😘 spor la treabă ... Hai că poate ne auzim mai târziu funcție de ce program am după amiaza, că e și sarbatoare....

Postat

La Riflo e buna dar sărăcuța/fada  făcută exact pe rețetă italiana, cui ii place e ok, Restul sunt mai Românești așa cu de toate.  Mie îmi place și cea  de la PrazVegas și iar meniul  crispi  de la ei . Oricum nimic nu se compara cu ciolanul din piata Gării ... De fapt de peste strada de autogara 😂😂😂😂😂😂

Depinde de gusturile fiecaruia, da aia i-am dat mai multe variante. 🙂🙂🙂

Vizitator
Postat

Stiu durează sa te instalezi 😘 spor la treabă ... Hai că poate ne auzim mai târziu funcție de ce program am după amoaza, că e și sarbatoare....

Dureaza pana se trezeste cineva sa isi stranga caci azi noapte..a pazit forum-ul cu noi aici 😂

Vizitator
Postat

În final..am luat o omleta nici nu mai stiu de unde! Ce mananc eu sărat...dar ce a scapat ăia sarea pe omleta asta .... vai vai vai 😂😂😂😂 in dusmanie cred.. 

Postat
Acum 3 minute, Ale1q a spus:

În final..am luat o omleta nici nu mai stiu de unde! Ce mananc eu sărat...dar ce a scapat ăia sarea pe omleta asta .... vai vai vai 😂😂😂😂 in dusmanie cred.. 

Sa stii ca poti comanda pe Glovo sau Tazz si la Maestro  genul de sandwich-uri sau felii de pizza foarte bune.

Postat
Acum 18 minute, Ale1q a spus:

Dureaza pana se trezeste cineva sa isi stranga caci azi noapte..a pazit forum-ul cu noi aici 😂

😅😅

Postat
Acum 41 minute, Ale1q a spus:

Îs pe cale să atac o puștoaică așa minionă , subțirică ,...ce crezi că are scris in titlu ...🤔🤔

" vino încoa  să te bat " .....🤷😅😅😅😅😅

Postat
Acum 12 minute, pullon3 a spus:

Îs pe cale să atac o puștoaică așa minionă , subțirică ,...ce crezi că are scris in titlu ...🤔🤔

" vino încoa  să te bat " .....🤷😅😅😅😅😅

Dar tu numai de-astea cu bătaie cauți? Cred ca ești învățat ca ai mai luat 😂😂. App să ne spui cum a fost,cu strigături sau jelituri 🧐😜

Postat
Acum 6 minute, Iulyan20 a spus:

Dar tu numai de-astea cu bătaie cauți? Cred ca ești învățat ca ai mai luat 😂😂. App să ne spui cum a fost,cu strigături sau jelituri 🧐😜

😅😅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare