deepfake12 Reputație: 204 Postat Mai 22 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Mai 22 Acum 3 minute, Ale1q a spus: Nop. Deci, mai am o fărama de speranta! 🥰🥰 1
pullon3 Reputație: 196 Postat Mai 22 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 22 Chiar acum, deepfake12 a spus: Deci, mai am o fărama de speranta! 🥰🥰 Ale + caru = love. ,când îmi revin va fi reciproc... 😅😅😅
s0rin1978 Reputație: 790 Postat Mai 22 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 22 Acum 1 minut, deepfake12 a spus: Deci, mai am o fărama de speranta! 🥰🥰 Daca te mai lauzi așa vezi că o scot la mărire înainte să ajungi tu la ea 😂😂😂😂😂 1
Ale1q Reputație: 301 Postat Mai 22 Telefon: 0761761388 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761761388 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 22 Acum 6 minute, pullon3 a spus: Ale + caru = love. ,când îmi revin va fi reciproc... 😅😅😅 Ce car? Caru' de nervi pe care mi i-am facut eu?? 🤭
pullon3 Reputație: 196 Postat Mai 22 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 22 Acum 2 minute, Ale1q a spus: Ce car? Caru' de nervi pe care mi i-am facut eu?? 🤭 Mă ocup de car și îi dam jos până nu mai ai tu nervi , fără discuție . Până atunci te. Pup la ceașcă și te îmbrățișez 😉❤️🥰 1
deepfake12 Reputație: 204 Postat Mai 22 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Mai 22 Acum 31 minute, s0rin1978 a spus: Daca te mai lauzi așa vezi că o scot la mărire înainte să ajungi tu la ea 😂😂😂😂😂 Nu pot sa renunt la speranta! Voi sta la pânda si ma voi infiltra pe ne simtite! 😁😁😁😁😁 1
s0rin1978 Reputație: 790 Postat Mai 22 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 22 Acum 17 minute, deepfake12 a spus: Nu pot sa renunt la speranta! Voi sta la pânda si ma voi infiltra pe ne simtite! 😁😁😁😁😁 Nu e bine deloc .... Ale vrea sa simtă tot ... Așa că pe nesimțite e cam nasol și.pt tine și pentru ea 😂😂😂😂😂
Ale1q Reputație: 301 Postat Mai 22 Telefon: 0761761388 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761761388 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 22 Acum 21 minute, deepfake12 a spus: Nu pot sa renunt la speranta! Voi sta la pânda si ma voi infiltra pe ne simtite! 😁😁😁😁😁 Bafta! Acum 2 minute, s0rin1978 a spus: Nu e bine deloc .... Ale vrea sa simtă tot ... Așa că pe nesimțite e cam nasol și.pt tine și pentru ea 😂😂😂😂😂 Cum e? Speranta moare penultima😅😅 Nu mai vreau sa simt nimic 😅😅
deepfake12 Reputație: 204 Postat Mai 22 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Mai 22 Acum 9 minute, Ale1q a spus: Nu mai vreau sa simt nimic 😅😅 In cazul asta, ia-ma pe mine!!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1
Ale1q Reputație: 301 Postat Mai 22 Telefon: 0761761388 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761761388 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 22 Chiar acum, deepfake12 a spus: In cazul asta, ia-ma pe mine!!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 😂😂😂 deja te-am luat.. nu intelegeam dc nu am simtit nimic 🤣🤣🤣 Radem glumim dar mai grav mi se pare cand tot barbatul intreaba: a intrat? Sau da în gol...iese si nici nu te lasa se o bagi ca el tot continua sa dea😂
s0rin1978 Reputație: 790 Postat Mai 22 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 22 Acum 1 minut, Ale1q a spus: 😂😂😂 deja te-am luat.. nu intelegeam dc nu am simtit nimic 🤣🤣🤣 Radem glumim dar mai grav mi se pare cand tot barbatul intreaba: a intrat? Sau da în gol...iese si nici nu te lasa se o bagi ca el tot continua sa dea😂 Deci sunt norocos ...sunt alții mai.varza ca mine 😂😂😂😂😂 1
deepfake12 Reputație: 204 Postat Mai 22 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Mai 22 Acum 3 minute, Ale1q a spus: 😂😂😂 deja te-am luat.. nu intelegeam dc nu am simtit nimic 🤣🤣🤣 Radem glumim dar mai grav mi se pare cand tot barbatul intreaba: a intrat? Sau da în gol...iese si nici nu te lasa se o bagi ca el tot continua sa dea😂 Pai daca eu am intrat deja si nu m-ai simtit inseamna ca trebuie sa fac mai mult zgomot! 🤣🤣🤣🤣🤣 1
Ale1q Reputație: 301 Postat Mai 22 Telefon: 0761761388 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761761388 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 22 Chiar acum, deepfake12 a spus: Pai daca eu am intrat deja si nu m-ai simtit inseamna ca trebuie sa fac mai mult zgomot! 🤣🤣🤣🤣🤣 Ninja
deepfake12 Reputație: 204 Postat Mai 22 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Mai 22 Acum 3 minute, Ale1q a spus: Ninja 🥷🏾🥷🏾🥷🏾🥷🏾🥷🏾 Eu arunci cand ies fac prapad!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Pana mea, enervant contorul asta pentru mesaje!! 😡😡😡
s0rin1978 Reputație: 790 Postat Mai 22 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 22 Acum 5 minute, deepfake12 a spus: 🥷🏾🥷🏾🥷🏾🥷🏾🥷🏾 Eu arunci cand ies fac prapad!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Pana mea, enervant contorul asta pentru mesaje!! 😡😡😡 Pai ninja iese pe nesimțite și iese nevăzut cu urme de fum .... Asa că ce prăpăd visezi! Fa-te si tu spartan nu ninja ... auuu auuu auuuu 1
deepfake12 Reputație: 204 Postat Mai 22 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Mai 22 Acum 1 minut, s0rin1978 a spus: Pai ninja iese pe nesimțite și iese nevăzut cu urme de fum .... Asa că ce prăpăd visezi! Fa-te si tu spartan nu ninja ... auuu auuu auuuu Nuuuu, ca eu ies cu zanganit de sabii, ca la noi la Craiova!!! 🤣🤣🤣🤣🤣 1
pullon3 Reputație: 196 Postat Mai 22 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 22 Acum 2 minute, s0rin1978 a spus: Nu e bine deloc .... Ale vrea sa simtă tot ... Așa că pe nesimțite e cam nasol și.pt tine și pentru ea 😂😂😂😂😂 😅
Ale1q Reputație: 301 Postat Mai 22 Telefon: 0761761388 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761761388 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 22 Acum 18 minute, deepfake12 a spus: Nuuuu, ca eu ies cu zanganit de sabii, ca la noi la Craiova!!! 🤣🤣🤣🤣🤣 Cu topoare cu bricege cu d'alea de se dă la ochi 😅😅
Ale1q Reputație: 301 Postat Mai 22 Telefon: 0761761388 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761761388 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 22 Acum 26 minute, deepfake12 a spus: 🥷🏾🥷🏾🥷🏾🥷🏾🥷🏾 Eu arunci cand ies fac prapad!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Pana mea, enervant contorul asta pentru mesaje!! 😡😡😡 🤔 pleci cu tot cu usa sau ce 😂😂 sau esti dat cu forta afr? Vezi ca eu am imaginatie multa uneori ,si dupa crizele mele de nervisori... urmeaza crizele mele de ras😂😂😂
s0rin1978 Reputație: 790 Postat Mai 22 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 22 Acum 17 minute, deepfake12 a spus: Nuuuu, ca eu ies cu zanganit de sabii, ca la noi la Craiova!!! 🤣🤣🤣🤣🤣 Pai ninja ies cu fum nu cu săbii ... Tu, papa și indienii ce mai faceți semne cu fum 😂😂😂😂 cu zdrăngănit de săbii ies spartanii 😂😂😂😂
s0rin1978 Reputație: 790 Postat Mai 22 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 22 Acum 1 minut, Ale1q a spus: Cu topoare cu bricege cu d'alea de se dă la ochi 😅😅 Vezi că la Craiova briceagul e mai mare ca pl ....pl.de 20 nu prea vezi, dar briceagul are minim 30 doar lama 😂😂😂😂😂
deepfake12 Reputație: 204 Postat Mai 22 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Mai 22 Acum 1 minut, Ale1q a spus: 🤔 pleci cu tot cu usa sau ce 😂😂 sau esti dat cu forta afr? Vezi ca eu am imaginatie multa uneori ,si dupa crizele mele de nervisori... urmeaza crizele mele de ras😂😂😂 Ma agat cu dintii, cu unghiutele, nu ma dau batut cu una cu doua! 😂😂😂😂😂 1
Membru Premium aibelito Reputație: 4848 Postat Mai 22 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Mai 22 Acum 44 minute, Ale1q a spus: 😂😂😂 deja te-am luat.. nu intelegeam dc nu am simtit nimic 🤣🤣🤣 Radem glumim dar mai grav mi se pare cand tot barbatul intreaba: a intrat? Sau da în gol...iese si nici nu te lasa se o bagi ca el tot continua sa dea😂 Lasa omu' sa se simta bine. De ce sa-l opresti? Gafai si tu, te unduiesti il strangi tare in brate si ai scapat usor. 2 2 bucilescelmaifaincur
deepfake12 Reputație: 204 Postat Mai 22 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Mai 22 Acum 10 minute, s0rin1978 a spus: Pai ninja ies cu fum nu cu săbii ... Tu, papa și indienii ce mai faceți semne cu fum 😂😂😂😂 cu zdrăngănit de săbii ies spartanii 😂😂😂😂 Iese cu fum si pocnitori...multe petarde, sa zapacesc dusmanul ala mic! 😄😄😄😄
deepfake12 Reputație: 204 Postat Mai 22 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Mai 22 Acum 6 minute, aibelito a spus: Lasa omu' sa se simta bine. De ce sa-l opresti? Gafai si tu, te unduiesti il strangi tare in brate si ai scapat usor. Cand are omul baterii Duracell, nu poti sa il oresti usor 😄😄😄😄 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum