jrs Reputație: 452 Postat Mai 24, 2016 Oras:cj Oras:cj Postat Mai 24, 2016 Ceva recenzii despre salonul de pe Calea Turzii ( Secret Obsession ) exista ? Din ce vad pe forum acolo s-au transferat Deea si Andra de la Cleo. Si la galerie vad ca apare Deea.De Julia de la Cleo stie cineva ceva ? Secret Obsessionhttp://masajsenzualcluj.ro/ Adresa: Calea Turzii nr. 111Program:luni- joi 11:00 – 00:00vineri -sâmbătă 11:00 – 03:00
jrs Reputație: 452 Postat Mai 25, 2016 Oras:cj Oras:cj Autor Postat Mai 25, 2016 rog un moderator sa stearga acest topic. ulterior am observat nr de contact - Privilege Massage = Secret Obsession poate se adauga si la titlul topicului Privilege Massage / Secret Obsession
estrogen Reputație: 1678 Postat Mai 25, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 25, 2016 Tocmai ca acest topic trebuie lasat si trebuie sters celalalt pt ca salonul se cheama acum Secret obsession
jrs Reputație: 452 Postat Mai 25, 2016 Oras:cj Oras:cj Autor Postat Mai 25, 2016 da dar acolo apar recenzii actuale ale salonului Secret Obsession; din ce am vazut cam din taomna lui 2015 s-a schimbat numele; din acest motiv si propuneam adaugarea la numele vechiului topic si noua denumire si nu inlocuirea ei; adica sa fie ceva de genul : Privilege Massage / Secret Obsession. 1
lucas123 Reputație: 6 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 Deea este acolo,am fost si pe la cleo zilele trecute au ceva fete noi.(frumoase)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum