xoxo2u Reputație: 22 Postat Mai 25, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 25, 2016 Anuntul suna asa:TANARA, 34 de ani, experienta, atestat, ofer masaj de relaxare profesional, masaj lombar, cervical, capilar, terapeutic, masajul de face pe masa de masaj, locatie centrala, foto reale din locatie, Am vizitat o acum ceva timp, face masaj si nud daca o prinzi intr o zi mai proasta, eu asa am prins gagica Un masaj executat foarte tare, are sanii mari putin lasati, gagica e foarte comunicativa,chiar de treaba,rade mult, arata foarte bine si la fata si la corp,o strica un tatuaj care e cam spalacit din copilaria ei probabil,btw eu zic ca are spre 40 ani dar arata bine.Are un piercing in pasa de toata frumusete, permite atingeri daca esti finut, am finalizat cu o laba bine facuta in timp ce se lasa cu sanii mari peste pula timp in care degetele mele erau adanc infipte in pizda ei uda maxim. Am stat 2 ore. 200 h Recomand.Link mai jos. http://m.anuntul.ro/anunt/39508521/P1OmSdF00C10QatestatMe
xoxo2u Reputație: 22 Postat Mai 25, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Mai 25, 2016 Corectie 100 ron/h stat 2 h
alexberg Reputație: 79 Postat Mai 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2016 interesant, sa fac si eu o vizita saptamana asta, ne zici in ce zona sta?
xoxo2u Reputație: 22 Postat Mai 27, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Mai 27, 2016 Burebista, opus rond alba iulia la bisericuta
zino Reputație: 235 Postat Mai 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 31, 2016 vizitat doamna in cauza sapt trecuta. masaj executat corect fara nimic deosebit insa daca vrei sa se dezbrace complet costa 130 ron....asa ca daca vreti sa-i vedeti cercelul din pizda mai dati 30 ron:))))doamna are in jur de 36-37 de ani , si o burtica destul de vizibila.am bifat-o ,dar nu am sa mai revin si nici nu vad vreun motiv anume s-o recomand!
cristi55555 Reputație: 43 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 Am vizitat-o si eu acum ceva vreme. Igiena e foarte buna - prosoapele pareau curate si am vazut-o stergand, la plecarea mea, totul cu spirt.Ea i-as da cu vreo 10 ani mai mult decat spune ca are. Corpul il are misto misto, daca fac abstractie de tatuajele de prost gust. Figura, insa, e mai ciudata. Actiunea, remunerata in avans cu 100 de lei, a constat dintr-un masaj destul de prost facut, urmat de o laba pe tatele ei, care erau mari si misto. In timp ce ejaculam a inceput sa geama, ceea ce a fost destul de interesant.Eu n-o sa ma intorc dar cred ca merita vizitata o data.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum