d1ck14 Reputație: 15 Postat Mai 25, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 25, 2016 Salut, Scuze de off topic dar nu stiu unde ar trebui sa postez asta. As vrea sa merg la un motel sau hotel pe undeva prin centrul Timisoarei, dar vreau sa stau doar 1-2 ore cu o fata. N-am mai stat niciodata la Hotel sau Motel in Timisoara dar nici nu as vrea sa platesc o zi intreaga pentru o ora, am auzit ca la motel se mai face asa dar nu stiu alte detalii precum pret sau daca se face rezervare. Daca stie cineva detalii precum, nume, locatie sau preturi, ar fi de mare ajutor. Mersi Link spre comentariu
stancioiuovidiu Reputație: 59 Postat Mai 25, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Mai 25, 2016 Ai gasit vreun motel? La mara sau moara cu noroc se mai poate e 70-80 lei 2-3ore. Daca ai gasit altceva ne poti spune si noua Link spre comentariu
d1ck14 Reputație: 15 Postat Mai 26, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Mai 26, 2016 Mersi mult de info, inca nu am gasit dar sincer nici nu am apucat sa ma interesez ieri. Alea sunt cam departe de centru as vrea sa fie ceva aproape de unde lucrez.O sa postez aici ce gasesc si la ce pret. Link spre comentariu
angelo354 Reputație: 1 Postat Iunie 17, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 17, 2016 Mersi mult de info, inca nu am gasit dar sincer nici nu am apucat sa ma interesez ieri. Alea sunt cam departe de centru as vrea sa fie ceva aproape de unde lucrez.O sa postez aici ce gasesc si la ce pret.Ai gasit ceva? sa ne anunti. Preferabil ar fi un loc unde sa nu iti ceara si toate actele posibile, nu? Link spre comentariu
d1ck14 Reputație: 15 Postat Iunie 17, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 17, 2016 M-am lasat pagubas pentru ca nu am reusit nicicum sa gasesc o locatie ok... pana la urma am rezolvat treaba pe la prieteni, mai ok si mai sigur Link spre comentariu
zanderspinning Reputație: 167 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Partajează Postat Decembrie 2, 2017 ceva variante in plus de hoteluri/pensiuini/apartamente unde poti rezolva problema locatiei atunci cand fata nu detine asa ceva? Link spre comentariu
the player Reputație: 15 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:tm Oras:tm Partajează Postat Decembrie 2, 2017 depinde de zona si de ce preturi vreidar mai ales confortul si dotarile avute Link spre comentariu
zanderspinning Reputație: 167 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Partajează Postat Decembrie 2, 2017 imi trebuie pt 2-3 ore, dus, pat, apa calda si caldura in camera sunt minimele cerinte, daca si peretii sunt ok e deja lux :laugh2zona nu conteaza, poate si altii au nevoie de aceeasi informatie :) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Vorbisem cu ceva mai mult in urma cu 2 prieteni sa inchiriem o gqrsoniera şi sa impartim cheltuielile.Nu ieseam foarte scump avand in vedere ca tot ce era de plata imparteam la 3. Si nu stateam niciunul acolo, pur si simplu cand cand aveam "treaba" ne sunam sa nu fie altu' ocupat (nu am avut niciodata problema asta)Dupa 3 luni am renuntat ca nu era rentabil, adica eu am folosit garsoniera respectiva doar de 2 ori in 3 luni, unul deloc si unul ceva mai frecvent dar el avea ceva sigur si nu trebuia sa combine nimic. Consider si la ora actuala o idee foarte buna, dar sa va cunoasteti bine sa nu aveti discutii aiurea legate de bani sau alte chestii ce pot aparea. Link spre comentariu
good_guy Reputație: 98 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Decembrie 3, 2017 E și un film cu tema asta, 5 tipi care închiriază un apartament pentru nebunii. "The loft" se numește, interesant de vizionat. Link spre comentariu
thortm Reputație: 393 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Timisoara Disponibila Oras:Timisoara Disponibila Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Incearca la Casa Tineretului, poti inchiria pentru 2-3 ore, este decent si nu trece domnisoara/doamna pe la receptie Link spre comentariu
deepsecret Reputație: 169 Postat Mai 28, 2018 Partajează Postat Mai 28, 2018 Vorbisem cu ceva mai mult in urma cu 2 prieteni sa inchiriem o gqrsoniera şi sa impartim cheltuielile.Nu ieseam foarte scump avand in vedere ca tot ce era de plata imparteam la 3.Si nu stateam niciunul acolo, pur si simplu cand cand aveam "treaba" ne sunam sa nu fie altu' ocupat (nu am avut niciodata problema asta)Dupa 3 luni am renuntat ca nu era rentabil, adica eu am folosit garsoniera respectiva doar de 2 ori in 3 luni, unul deloc si unul ceva mai frecvent dar el avea ceva sigur si nu trebuia sa combine nimic.Consider si la ora actuala o idee foarte buna, dar sa va cunoasteti bine sa nu aveti discutii aiurea legate de bani sau alte chestii ce pot aparea.Interesanta ideea Link spre comentariu
ramboamadeus Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Pensiunea COSMOS este nou deschisa in Timisoara (Ghiroda ) str Caprioarei aproape de Calea Lugojului ofera gratuit transfer aeroport Timisoara, dispune de parcare privata in apropiere de aeroport Timisoara. Mai multe informatii gasiti pe site http://pensiunea-cosmos.ro/ .Pentru ,,cazare pe termen'' scurt aveti tarife preferentiale. Link spre comentariu
raultiti Reputație: 396 Postat Septembrie 25, 2018 Partajează Postat Septembrie 25, 2018 Pentru cateva ore la un pret de 100 gasiti camere la pensiunea vlad,pensiunea carina din complex, eurohotel si pensiunea hilde,de pe str. Dragalina. Toate au fost incercate de mine. Cele mai bune condiitii find la eurohotel si pensiunea carina. Link spre comentariu
vlad90a Reputație: 135 Postat Septembrie 25, 2018 Partajează Postat Septembrie 25, 2018 90 lei o camera de o pers la pensiunea pleasure seara nu e nimeni seara la receptie/intrare are usa separata unde primiti o cheie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum