Sari la conținut

INTAMPLARI...ADEVARATE !

Vizitator tendoi

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Atata timp cat postarea Motanului are optiune de minus si plus , de ce sa apesi doar plus ? Fiecare apasa pe ce vrea ! Si pe ce crede.

..."Pe ce crede"? Adică minusurile alea multe pe care eu le-am primit de la membrii de aici vin de la faptul ca voi credeti in ceva, in vreo idee? Vai...ce onorată ma simt, aveti voi ceva si eu nu stiu! Gata, m-am plictisit iar...ies de aici.

• Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa
Postat

Vis tu da chiar nu stii sa te opresti ?

Pe pitipoanca de ce n-o intrebi de ce nu se opreste? O tine langa cu banarile. Ea e cine e pe forumul asta.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Arkham
Postat

Din respect. Sau nu apesi nimic,dar sa dai minus ,asta e tupeu.

Nu e tupeu. Este personalitate care nu poate fi manipulata de restu slclavetilor ca tine . Adica daca femeia crede ca un membru nu are dreptate , apasa pe minus . La fel si cu plus . Este de acord cu el . Acum ca scrie pisicuts sau scrie xyz , asta inseamna ca nu poti sa iti expui parerea?

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Pe

pitipoanca de ce n-o intrebi de ce nu se opreste? O tine langa cu banarile. Ea e cine e pe forumul asta.

Ea e fix rodul atitudinii voastre . nu e nimeni . Este suma postarilor voastre.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pe pitipoanca de ce n-o intrebi de ce nu se opreste? O tine langa cu banarile. Ea e cine e pe forumul asta.

Ce vrei ma copile ?

Incepi sa ai obsesie pentru fata asta.

Te-ai indragostit ? Poti sa ne zici.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

O sa fii nevoita sa o iei de la zero . Pt ca tu esti zero . Barat.

Nu are nici o logica ce spui pentru ca tu nu cunosti cum gândesc eu. Ce va dau aici...e pentru milogi. Nu am de ce să fac mai mult pentru ca va finalizati prea iute, nu stiti sa jucați drept.
Vizitator
Postat

Nu inteleg nimic Vis :))) ma chinui groaznic sa inteleg.

Sa citesc de la dreapta la stanga sau cum ?

Postat

Nu are nici o logica ce spui pentru ca tu nu cunosti cum gândesc eu. Ce va dau aici...e pentru milogi. Nu am de ce să fac mai mult pentru ca va finalizati prea iute, nu stiti sa jucați drept.

asta vrei tu sa crezi despre tine. Dar stii foarte bine ca nu e asa .

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu inteleg nimic Vis :))) ma chinui groaznic sa inteleg.

Sa citesc de la dreapta la stanga sau cum ?

Viata bate filmu' !!! :))))))

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Eu sincer nu as vrea.

Fii sincera, esti extraterestra ?

https://media.giphy.com/media/3o6ZtcaQX0Xa8FPLX2/giphy.gif

• Like 25
  • Minus 3
Postat

Hai ma ma lasi? Corectule,piti boto are tupeu sa treaca peste adminul acestui forum ,iar el doarme dar altii au ochi sa vada si nu dorm. Voi sunteti in haita cu ea pusi pe linshaj virtual al altor useri incomozi pentru voi.Daca eram eu pisicul va banam cu tot cu conturi verzi daca va vedeam ca ati sarit calul. Momentan v-ati potolit ca nu mai aveti ce bana. Asta ca banati proxenetii spuneti-i-o lui Mutu ,voi banati ceea ce considerati concurenta.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Hai ma ma lasi? Corectule,piti boto are tupeu sa treaca peste adminul acestui forum ,iar el doarme dar altii au ochi sa vada si nu dorm. Voi sunteti in haita cu ea pusi pe linshaj virtual al altor useri incomozi pentru voi.Daca eram eu pisicul va banam cu tot cu conturi verzi daca va vedeam ca ati sarit calul. Momentan v-ati potolit ca nu mai aveti ce bana. Asta ca banati proxenetii spuneti-i-o lui Mutu ,voi banati ceea ce considerati concurenta.

Cu ce a trecut ma disperatule ? Cu cateva minusuri? :)))))! Ce marfa iei omule ? De iti faci atatea filme n cap ?

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Concurenta la ce ? La troll !?

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Cu tot. Ati sarit calul ,ca nu va dati seama unde este si mai grav. Timpul le va dovedi pe toate.

• Like 1
Vizitator
Postat

Cu tot. Ati sarit calul ,ca nu va dati seama unde este si mai grav. Timpul le va dovedi pe toate.

Tschüss

• Like 25
  • Minus 3
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

Imi poate spune cineva cum a ajuns Vistrantric sa fie pe minus ?!! Cine mi-a luat-o inainte ?

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Like 2
  • Minus 6
Vizitator
Postat

Imi poate spune cineva cum a ajuns Vistrantric sa fie pe minus ?!! Cine mi-a luat-o inainte ?

• Like 25
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ea e fix rodul atitudinii voastre . nu e nimeni . Este suma postarilor voastre.

Ăsta-i rod vrei sa zici? Pe cine vrei sa vrajesti? Spune-o drept...

• Like 5
  • Minus 7
Vizitator
Postat

Hai ca s-au dezlanuit spiritele aici si au degenerat discutiile si eu tot n-am inteles ce a facut Vis, ea uneori e greu de digerat si nu inteleg ce a vrut sa spuna,dar Ines tu fiind coerenta poate poti spune totusi sa intelegem noi astilelaltii care nu stim despre ce este vorba.

• Like 6
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pe ziua de azi au stat călare pe contul meu...doar vreo patru persoane la butoanele de minusat.
  • Like 4
  • Minus 7
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu zic sa va faceti o clonă cu care sa faceti tot circul ăsta! 😉

• Like 4
  • Minus 7
Postat

Pe ziua de azi au stat călare pe contul meu...doar vreo patru persoane la butoanele de minusat.

Eu zic sa va faceti o clonă cu care sa faceti tot circul ăsta! 😉

Sorry , Darling ... dar eu am vorbit cu tine toata seara . N-am fost Eu :))):))):)))):))))))) cine stie ce dusmani ai avut tu ... acumulati in 3 ani de zile

Gasesti tu pe unu care sa te salveze ;)

• Like 2
  • Minus 6

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hai ca s-au dezlanuit spiritele aici si au degenerat discutiile si eu tot n-am inteles ce a facut Vis, ea uneori e greu de digerat si nu inteleg ce a vrut sa spuna,dar Ines tu fiind coerenta poate poti spune totusi sa intelegem noi astilelaltii care nu stim despre ce este vorba.

Adina, cum pe lumea aceasta exista multe treburi pe care nu le intelegem, asa este si cu oamenii! Nu eu sunt problema, am libertatea sa fiu libera si sa mă duc dincolo de orice cu gândirea si exprimarea mea... Cel care-si pune limite, o face pentru că asa ii este comod...iar comoditatea sa, nu mă preocupă.

• Like 4
  • Minus 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...