cucugol2 Reputație: 364 Postat Iunie 15, 2016 Oras:arad Oras:arad Postat Iunie 15, 2016 doar 160.000 are , de mai avea vreo 40.000 , erau 200.000 si puteai spune sute de mii.Ai mers tu din poarta in poarta sa intrebi? -Buna ziua! facem un sondaj de opinie puteti sa ne spuneti daca mergeti la curve?- Buna ziua! Cum sotul dumneavoastra nu este acasa, ati putea sa ne spuneti dumneavoastra daca dansul merge la curve? multumim o zi buna!Am dat cu presupusul...Te deranjează? Ia uite unde era mr right. 1
lica28 Reputație: 77 Postat Iunie 15, 2016 Oras:undeva in balcani Oras:undeva in balcani Postat Iunie 15, 2016 Am dat cu presupusul...Te deranjează? Ia uite unde era mr right.Ma deranjeaza ca nu am ocupatie momentan, deci mai comentez si eu aiurea pe unde apuc, cand am citit si eu acum ce am scris vad cat de dur suna 1
cucugol2 Reputație: 364 Postat Iunie 16, 2016 Oras:arad Oras:arad Postat Iunie 16, 2016 doar 160.000 are , de mai avea vreo 40.000 , erau 200.000 si puteai spune sute de mii.Ai mers tu din poarta in poarta sa intrebi? -Buna ziua! facem un sondaj de opinie puteti sa ne spuneti daca mergeti la curve?- Buna ziua! Cum sotul dumneavoastra nu este acasa, ati putea sa ne spuneti dumneavoastra daca dansul merge la curve? multumim o zi buna!daca tot folosesti google, extinde aria de cautare...cand ziceam Arad , m am referit la tot judetul...ca doar aia din Curtici sau Savarsin, nu or avea interzis la curve, dar nah..ai vrut tu sa gasesti nod in papura si sa comentezi la un post ce nu avea nici o legatura si nici nu facea referire la tine.daca n ai activitate, zi mi ca te angajez...nu ca sunt bun la suflet, dar macar te iau de pe site sa nu comentezi la unul mai a dreaq sa te astepte ala la poarta cu coada de la sapa 1
tulda Reputație: 3736 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 21, 2016 Am ajuns o data din gresala la ea, intr-un minut de cand am intrat am si plecat, nu mi-a placut deloc!Se vedea clar ca e pusa pe tzepuit!
play hard Reputație: 95 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 3, 2016 Poza noua cu tiganu și blonda ) 1
the cat Reputație: 72 Postat Iulie 13, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 13, 2016 Salut,Locatie: Centru Arad, curat...Contact:: am sunat si stabilit intalnirea, totul OK - m-a ghidat dupa ce m-am ratacit printre blocuriAspectul fizic: - curata, miros frumos, putin prea plina pentru gusturile mele. Compenseaza prin GFDetalii despre servicii:oral - NOTA 9,normal - nu am dorit eu....Tarifare - 100 RONGF: -Pentru mine GF - NOTA 9, mai rar intalnitConcluzia finala: Putin diferit fata de gusturile mele (chestie subiectiva). 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum