Sari la conținut

Vizitator tendoi

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

prea bun :)

Ești chiar penibil de bun  :laugh2  :laugh2

Noroc cu băieții ăștia în goană după postări pentru colorare, că altfel ai juca singur și ai ieși pe locul 2, că ți-ar da clasă @**spam editat** :giggle: :giggle: :giggle:

• Oras:Prin spate...
Postat

Ești chiar penibil de bun  :laugh2  :laugh2

Noroc cu băieții ăștia în goană după postări pentru colorare, că altfel ai juca singur și ai ieși pe locul 2, că ți-ar da clasă @**spam editat** :giggle: :giggle: :giggle:

looooool ;)
Postat

Adevaru-i ca in școală ii rupeam pe toti tristii. Aduceți inul mai bun decât mine si dau cu el de pământ. Ar merge si o spânzurătoare :)

Vizitator gvbolovan
Postat

looooool ;)

Ai uitat să-mi dai un like la postare :P

Adevaru-i ca in școală ii rupeam pe toti tristii. Aduceți inul mai bun decât mine si dau cu el de pământ. Ar merge si o spânzurătoare :)

Dupa regulile tale particulare, cu 5 postări consecutive, nici nu mă miră, n-are cum să fie "inul mai bun" ca tine :D

Postat

Ai uitat să-mi dai un like la postare :P

Dupa regulile tale particulare, cu 5 postări consecutive, nici nu mă miră, n-are cum să fie "inul mai bun" ca tine :D

pielea mea, sunt capabil sa joc singur :)
Postat

Tu ai idee ce înseamnă sa primești un laik de la mine? E echivalentul a o mie de likes de la Zuckerberg...

Vizitator gvbolovan
Postat

Tu ai idee ce înseamnă sa primești un laik de la mine? E echivalentul a o mie de likes de la Zuckerberg...

Ești mărunt, like-ul meu, pe care tocmai ți l-am oferit, e incomensurabil ;)

Postat

Las, nu plânge. Ti-l dau mâine îndărăt ca amu nu mai am. Le-am dat pe toate lui Daria69 ca mieuna de ce i-am dat unlikes ;)

I-am zis ca o fac o mie rating. Are peste 700

Vizitator gvbolovan
Postat

Las, nu plânge. Ti-l dau mâine îndărăt ca amu nu mai am. Le-am dat pe toate lui Daria69 ca mieuna de ce i-am dat unlikes ;)

I-am zis ca o fac o mie rating. Are peste 700

Să nu uiți... :P  :laugh2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...