milfhunter88 Reputație: 44 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 Salutare ! Sunt membru nou , dar forumul il citesc de mai mult timp ... va scriu in speranta de a afla ceva nou in materie de mature(milfeturi) pe constanta , avand in vedere ca pe la bine cunoscutele doamne de pe forum si nu numai am trecut de cel putin 2-3 ori si aici includ : anonna , emma , sofia , alina ciresica , vicky si cam atat . Sunt un mare amator de mature si sunt sigur ca mai sunt si altele pe care eu nu le stiu , daca ma puteti ajuta va sunt recunoscator . Va salut si spor la vanatoare dragi confrati!
milfhunter88 Reputație: 44 Postat Mai 29, 2016 Autor Postat Mai 29, 2016 Salutare ! Sunt membru nou , dar forumul il citesc de mai mult timp ... va scriu in speranta de a afla ceva nou in materie de mature(milfeturi) pe constanta , avand in vedere ca pe la bine cunoscutele doamne de pe forum si nu numai am trecut de cel putin 2-3 ori si aici includ : anonna , emma , sofia , alina ciresica , vicky si cam atat . Sunt un mare amator de mature si sunt sigur ca mai sunt si altele pe care eu nu le stiu , daca ma puteti ajuta va sunt recunoscator . Va salut si spor la vanatoare dragi confrati! Imi cer scuze am uitat sa adaug ceva si fiind incepator nu am gasit functia de edit ...sunt un mare amator de mature in special pentru masaj erotic , adica mai degraba prefer masaj erotic decat alte servicii ...dar dupa cum am specificat 40+ ...daca mai stiti si voi ceva decat cele mentionate de mine ...astept cu nerabdare .
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 29, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 29, 2016 Coliega Milfhunter, stu io o super tanti, cari tiar ancanta pina in maduva oasilor. Io tias povesti di ia, da ma impiedika 2 chestii. Una, ka nai pm ca sa iti spun, dar a doua ii buba: tu nai spus nimica la baetii astia di aciliea diespre anonna, emma, sofia, alina si vicky. Ai tinut doar pientru tini ! Cre ka si io o sa fak la fiel ! Zi tu antai kum ai sa fi recunoscator...si poati ma mai gindiesc ! 2
milfhunter88 Reputație: 44 Postat Mai 29, 2016 Autor Postat Mai 29, 2016 fiind nou pe forum , recenziile nu isi au rostul acuma ...plus ca sunt mai vechi , dar promit ca de acum in colo voi face cate o recenzie foarte detaliata (daca am la ce) dupa fiecare experianta parcursa 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 29, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 29, 2016 De cie zici tu ca nu conteaza recenziili tali ? Tu kum criezi ca o ajuns forumul aista asa ? Fiecari a pus umaru pientru coliegii di acilea. Si la bini...si la rau ! Tu oi alies sa nu fasi nimica...iara asta nui treba buna...ca tu ai beneficiat di informatiile di acilea, ka doar tu spui ca citiesti di mult forumu ! Veizi tu, daca dipuneai efortul, ajungiam sa ti cunosc si io. Asa, nu stu nimica di tini...si nu poti sa ancredintiez informatii la nicunoscuti.
milfhunter88 Reputație: 44 Postat Mai 29, 2016 Autor Postat Mai 29, 2016 ok...pai atunci o sa incerc sa fac cateva recenzii , in legatura cu ''informatiile pe care nu le poti incredinta necunoscutilor'' ... este alegerea ta , ms oricum.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 29, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 29, 2016 Din pakati nai drieptati...aliegerea ie a lu tanti cu pricina...nu a mia. Iara eu ca sati divulg, ka sai riespect aliegerea, trebe sa am ancredere in tini. Iara io nu ti stu pi tini. Niciodata nu poti sa ceri, sa primiesti...fara sa si ofieri !
milfhunter88 Reputație: 44 Postat Mai 29, 2016 Autor Postat Mai 29, 2016 Din pakati nai drieptati...aliegerea ie a lu tanti cu pricina...nu a mia. Iara eu ca sati divulg, ka sai riespect aliegerea, trebe sa am ancredere in tini. Iara io nu ti stu pi tini. Niciodata nu poti sa ceri, sa primiesti...fara sa si ofieri !tu stii mai bine amelia in cine ai incredere si in cine nu , asta sa fie problema? stai linistita , nu te complica ...o zi buna iti doresc!
mada69 Reputație: 6826 Postat Mai 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2016 fiind nou pe forum , recenziile nu isi au rostul acuma ...plus ca sunt mai vechi , dar promit ca de acum in colo voi face cate o recenzie foarte detaliata (daca am la ce) dupa fiecare experianta parcursaam observat ca in acea lista enumerata apare si alina ciresicadin ce-mi amintesc,chiar daca a fost adusa in discutie pe forum de cateva ori,ea inca nu are topic poti sa ii deschizi un topic si sa expui acolo o recenzie 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 29, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 29, 2016 Ai cam bagat o leaca di munca azi pi Nimfomani ! Pi Vicky laso in pasi, ca nu mai lucriaza cried, dar mai baga una pientru Emma. Viezi ca ari pi undiva un toping...da cre ka ie cam ingropat. Dupe ce fasi asta, dute pi forumu general, la linku di mai jos. Tu ai vro 10 postari acusica...da ajungi repejor la 200 (mult mai usor dicit cu recenziile). Cind ajungi la 200...ai acces la mesaji privati. Ma cauti atuncea ! http://nimfomane.com/forum/topic/43020-postati-aiurea-pentru-colorare-rapida/page-24975
milfhunter88 Reputație: 44 Postat Mai 29, 2016 Autor Postat Mai 29, 2016 La emma nu am fost...mi se pare mult prea scump 200 de lei pentru o finalizare o+n si 250 de lei tot o finalizare doar ca iti face un masaj de relaxare si o+n ...dasta am si trecut-o in lista...in afara de ea....vreau altceva decat ce este acolo. Ms amelia pentru micul ajutor 1
gogu21sex Reputație: -474 Postat Mai 30, 2016 Telefon: gogu21sex Oras:constanta Telefon: gogu21sex Oras:constanta Postat Mai 30, 2016 Ai cam bagat o leaca di munca azi pi Nimfomani ! Pi Vicky laso in pasi, ca nu mai lucriaza cried, dar mai baga una pientru Emma. Viezi ca ari pi undiva un toping...da cre ka ie cam ingropat. Dupe ce fasi asta, dute pi forumu general, la linku di mai jos. Tu ai vro 10 postari acusica...da ajungi repejor la 200 (mult mai usor dicit cu recenziile). Cind ajungi la 200...ai acces la mesaji privati. Ma cauti atuncea ! http://nimfomane.com/forum/topic/43020-postati-aiurea-pentru-colorare-rapida/page-24975 Hai sora mea acum trebuie sa imi fac cont platit pentru a-mi da tu ponturi? Ma bagi la cheltuiala.... aaaaa dar e jmecherie cu postarile alea care zici... poate poate in 2-3 zile fac si eu de o casuta mica cu gard alb
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 30, 2016 Poi tu mai ai 5 postari si primesti drept la telegrame !
dorian91 Reputație: 428 Postat Mai 30, 2016 Oras:Constanta / Bucuresti Oras:Constanta / Bucuresti Postat Mai 30, 2016 Coliega Milfhunter, stu io o super tanti, cari tiar ancanta pina in maduva oasilor. Io tias povesti di ia, da ma impiedika 2 chestii. Una, ka nai pm ca sa iti spun, dar a doua ii buba: tu nai spus nimica la baetii astia di aciliea diespre anonna, emma, sofia, alina si vicky. Ai tinut doar pientru tini ! Cre ka si io o sa fak la fiel ! Zi tu antai kum ai sa fi recunoscator...si poati ma mai gindiesc ! Dar mie imi spui? 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 31, 2016 Poi tu mai ai 5 postari si primesti drept la telegrame !Droianee..iti spun si tii. "Poi tu mai ai 77 postari si primesti drept la telegrame" . )))
dorian91 Reputație: 428 Postat Mai 31, 2016 Oras:Constanta / Bucuresti Oras:Constanta / Bucuresti Postat Mai 31, 2016 Droianee..iti spun si tii. "Poi tu mai ai 77 postari si primesti drept la telegrame" . )))Pai ce trebuie sa fac mai exact pentru "telegrame"?)
talibanu Reputație: 9926 Postat Mai 31, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Mai 31, 2016 Sa faci 200 postari. Baga la fazan la discutii generale 2 3
dorian91 Reputație: 428 Postat Mai 31, 2016 Oras:Constanta / Bucuresti Oras:Constanta / Bucuresti Postat Mai 31, 2016 Eu credeam ca trebuie sa fac 200 la reputatie. Sa ma fut...
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 31, 2016 Joci fazan di unu singur si li fasi in juma di ora. ))
andreyu__ct Reputație: -223 Postat Iunie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 1, 2016 Asculta de amelia baietica si dupa ai sa o cauti cu ceva cadouri pentru ce ai sa traiesti .. daca ai sa ajungi unde trebuie 1 4
corsar Reputație: -301 Postat Iunie 2, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Iunie 2, 2016 Coliega Milfhunter, stu io o super tanti, cari tiar ancanta pina in maduva oasilor. Io tias povesti di ia, da ma impiedika 2 chestii. Una, ka nai pm ca sa iti spun, dar a doua ii buba: tu nai spus nimica la baetii astia di aciliea diespre anonna, emma, sofia, alina si vicky. Ai tinut doar pientru tini ! Cre ka si io o sa fak la fiel ! Zi tu antai kum ai sa fi recunoscator...si poati ma mai gindiesc ! Amelio ,sper ca nu o incluzi in scena pe tanti Violeta ?Aia este 40+,dar la cum arata si cum se fute ,merita doar un cerc restrans .In plus ,te face sa scoti diploma la interval si te mai si baga la un furt calificat .Una peste alta ,chiar merita fata ,dar greu de gasit .Parca ti-am lasat nr. ei de tel. poate faci o comanda de ceva ZEPTER,ptr iubiticul tau . .Sa auzim de bine de aici din Malaezia ...Corsar .over and out. 2 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 2, 2016 Piratee...nu stu kum sati zic...da tanti Violeta ie supi rau di tot inka !
blackcock Reputație: -252 Postat Iunie 2, 2016 Postat Iunie 2, 2016 Amelia dar pe M o stii ??? Presupun ca stii despre cine vorbesc ...cuplu swing , ca sa nu scriu numele ....
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 2, 2016 Io ma abtin la orici comentariu pi tema ceia !
blackcock Reputație: -252 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 Zici ca stii un milf de nota 10 ???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum