raduradu Reputație: 5 Postat Iulie 1, 2012 Postat Iulie 1, 2012 Dameza se recomanda a fi blonda, finuta, delicata.O sun, imi da adresa - brazda, vis-a-vis de liceul Nicolae Titulescu blocul turn G5. Ajung, revin cu telefon, imi spune unde sa urc, intru in apartament si incep negocierile. 50 oral/normal si 70 combinat, pentru o ora 130 lei. Observand ca ma place oarecum negociez cu ea un 70 de lei pentru un combinat fara limita de timp (in conditiile in care i-am precizat ca nu sunt cine stie ce armasar sa ma tina o ora). Si de aici incepe filmul horor... cand ridica tricoul si ramane in sutien ... avea un tufis de speriat la axila...si cand isi da pantalonii jos ...pur si simplu ieseau fire de par din chiloti. Mi se taie .... ii zic ceva de deapthroat ...refuza si plec. In rest avea cam 160..... arata binisor..... fund si bust rezonabile, avea putin de celulita dar nu ceva disgratios....dar complet NEEPILATA. Poate am prins-o intro zi proasta..... 1
andrei1986 Reputație: 171 Postat Iunie 21, 2014 Postat Iunie 21, 2014 telefon inchis -casuta vocala. Se poate trece la inactive
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum