Sari la conținut

Vreau o invitatie

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

daca-ti place Maramuresul te iau io cand ma duc sa-i vizitez pe ai mei...de rusalii!te bagi!

multam de invitatie nico, dar e tare departe. chiar f departe de unde stau eu in Ardeal.

esti un dragalas si daca ma avant totusi in zona frigem vreo capitza in barbecue :)))

• Like 1
Postat

replics zilei de la tata :laugh2  :laugh2  :laugh2

ce t'o venit fata cu fanul?? te inteapa,e incomod si murdar. 

fanu'nu-i vreo cafenea

• Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

"Pacea de la nimfo" a durat cat un gangbang party

• Oras:Transilvania...
Postat

multam de invitatie nico, dar e tare departe. chiar f departe de unde stau eu in Ardeal.

esti un dragalas si daca ma avant totusi in zona frigem vreo capitza in barbecue :)))

o frigem si pe mama ei! :kiss3  te-am puapat...te astept la o slanina pe bota si-o plainca,ase ca pe la noi!

• Like 1
  • Administrator
Reputație: 115015
  • Oras:La butoane
Postat

Tocmai m-a numit cineva taranca ca nu imi place/ mi-a placut in player 

as avea si eu ceva, pe ici, pe colo de obiectat loool.

stiu ca am un ton general glumet ,dar chiar mi-ar placea sincer sa fiu invitata la tara de domni / domnisoare/doamne de pe site. nu promit sa onorez decat ce mi se pare mie membru credibil :)))

fara caterinca ma poftesteste careva la tara, mereu imi pare rau ca nu m-am aruncat intr-o capita de fan sau gen, nu stiu. am stat "la tara" vreo 3-4 ore pe langa sovata in trecere prin nust ce neamuri ale neamurilor ale etc si sper ca nu erau neamurile mele pt ca erau idioate lol

pe scurt vreau si io la tara, ma ia careva? 

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

o frigem si pe mama ei! :kiss3  te-am puapat...te astept la o slanina pe bota si-o plainca,ase ca pe la noi!

:laugh2  :laugh2  :laugh2 multam pt votu de incredere , da nu's asa rustica chiar acum

dar ai fost asa natural ca m-ai facut sa rad foarte zgomots :laugh2  :laugh2

eu nu pot consuma palinka sau tuica ca mi se face greata de la miros numa. duc maxim visinata, afinata bla bla

nu manc slana ci coaste pe gratar sau ma rog daca nu fleica. slana extraordinar de rar. dar trebuie parjolita bine si apoi cubuletele amestecate in salata verde rosii si branza de capra cu putin busoic

.......

• Administrator
Postat

decat daca ai sani mari, am (la 20 de km departare)

Postat

decat daca ai sani mari, am (la 20 de km departare)

mbineee te calaresc 20 km la nevoie

dar daca am sani mari ma doare spatele, masaj stii sa faci?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2 multam pt votu de incredere , da nu's asa rustica chiar acum

eu nu pot consuma palinka sau tuica ca mi se face greata de la miros numa. duc maxim visinata, afinata bla bla

nu manc slana ci coaste pe gratar sau ma rog daca nu fleica. slana extraordinar de rar. dar trebuie parjolita bine si apoi cubuletele amestecate in salata verde rosii si branza de capra cu putin busoic

.......

Roz, uite, incearca asta, e chiar salata de vara (salata de vara cu creveti. Sau mai gasesti si cu midii/stridii, pe la noi mai rar, parca la Cap Aurora era un restaurant. La Bulgari/Turci gasesti mai des) ;)

http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2013/10/Salata_de_creveti_cu_dressing_de_lamaie_09.jpg

• Like 1
Postat

Roz, uite, incearca asta, e chiar salata de vara (salata de vara cu creveti. Sau mai gasesti si cu midii/stridii, pe la noi mai rar, parca la Cap Aurora era un restaurant. La Bulgari/Turci gasesti mai des) ;)

http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2013/10/Salata_de_creveti_cu_dressing_de_lamaie_09.jpg

manac saptamanal fructe de mare la alioli

e cam pricey da'' e confort spanish food si-s proapate si bine facute

nu mai gatesc eu personal demult peeste sau specialitati desi astea imi plac cel mai mult

nust ce am....

Postat

.......

io ce sa-ti spun!de cand m-am 'domnit',vorba buncii mele,m-am facut vegetarian...cum sa le explic eu asta bunicilor mei  care-s nanogenari si inva misca bine!

Postat

io ce sa-ti spun!de cand m-am 'domnit',vorba buncii mele,m-am facut vegetarian...cum sa le explic eu asta bunicilor mei  care-s nanogenari si inva misca bine!

de toate tre sa va invat:)))

si eu sunt vegetariana chiar si vegana cateva luni pe ani

sa le spui ca iti plac culorile legumelor din gradina ca nu-ti vine sa mananci altceva:))

pt impresionare artistica dupa ce zici cauta sa iti luceasca ochii si sa musti cu pofta din un ardei 

sau o rosie gen

tre sa pari pofticios :))) lumea o sa iti remarce pasiunea asa mult ca nu se mai sinchiseste de ce respingi. 

• Like 1
Postat

de toate tre sa va invat:)))

si eu sunt vegetariana chiar si vegana cateva luni pe ani

sa le spui ca iti plac culorile legumelor din gradina ca nu-ti vine sa mananci altceva:))

pt impresionare artistica dupa ce zici cauta sa iti luceasca ochii si sa musti cu pofta din un ardei 

sau o rosie gen

tre sa pari pofticios :))) lumea o sa iti remarce pasiunea asa mult ca nu se mai sinchiseste de ce respingi. 

Rozi...nu sti tu ospitatalitatea maramuresenilor!no ie ma si manaca amu,nu ma-narva!daca nu intelegi,iti traduc...pui tu caiulitele de rigoare la vocale... :laugh2

• Like 1
Postat

Rozi...nu sti tu ospitatalitatea maramuresenilor!no ie ma si manaca amu,nu ma-narva!daca nu intelegi,iti traduc...pui tu caiulitele de rigoare la vocale... :laugh2

nici asta nu stii....

spui ca ai pranzit/ cinat si doar vei gusta...dar ca nu refuzi un pahar 

asi apoi ii lasi  drq sa te imbete sa nu zica ca esti neghiob  :laugh2

Postat

nici asta nu stii....

au remediu pentru toate...fusioncusin maramures-indian...palinca cu piper!deci,traba sa te duc in maramures...si vorbim dupa!

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

bicule   :))) ai pe bune sau ma iei la prastie? ai la tara?

fara caterinci eu cunosc doar sclifositi. nu glumesc cand spun ca nu am fost vreodata la tara :)

Nu , n-am , da daca iese de o finalizare , 2-10 dam un taran afara din casa 2-3 zile  :laugh2

bicule, veatza mea, tu esti casatorit?

Nu , D-zeu a avut mila de mine  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu , n-am , da daca iese de o finalizare , 2-10 dam un taran afara din casa 2-3 zile  :laugh2

Nu , D-zeu a avut mila de mine  :laugh2

vrei sa ne sarutam curand?

Postat

nici asta nu stii....

mi-a venit o idee..cand am fost in republica dominicana mi-au dat sa beau mamajuana,trebuie sa adaptez reteta local si cu un scop!palinca cu branca ursului!ne imbatam cu folos... :laugh2    

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Tocmai m-a numit cineva taranca ca nu imi place/ mi-a placut in player 

as avea si eu ceva, pe ici, pe colo de obiectat loool.

stiu ca am un ton general glumet ,dar chiar mi-ar placea sincer sa fiu invitata la tara de domni / domnisoare/doamne de pe site. nu promit sa onorez decat ce mi se pare mie membru credibil :)))

fara caterinca ma poftesteste careva la tara, mereu imi pare rau ca nu m-am aruncat intr-o capita de fan sau gen, nu stiu. am stat "la tara" vreo 3-4 ore pe langa sovata in trecere prin nust ce neamuri ale neamurilor ale etc si sper ca nu erau neamurile mele pt ca erau idioate lol

pe scurt vreau si io la tara, ma ia careva? 

Te invit io la o capră. :)

• Like 2
  • Administrator
Postat

mbineee te calaresc 20 km la nevoie

dar daca am sani mari ma doare spatele, masaj stii sa faci?

o sa remorchez o caruta de masina si acolo o sa stai tu. Acolo e locul tau.

pre_1459691178__img-20160403-wa0000.jpg

• Like 2

Postat

o sa remorchez o caruta de masina si acolo o sa stai tu. Acolo e locul tau

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...