rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Mai 30, 2016 daca-ti place Maramuresul te iau io cand ma duc sa-i vizitez pe ai mei...de rusalii!te bagi!multam de invitatie nico, dar e tare departe. chiar f departe de unde stau eu in Ardeal.esti un dragalas si daca ma avant totusi in zona frigem vreo capitza in barbecue )) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Mai 30, 2016 replics zilei de la tata ce t'o venit fata cu fanul?? te inteapa,e incomod si murdar. fanu'nu-i vreo cafenea
ceaica Reputație: 875 Postat Mai 30, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Mai 30, 2016 "Pacea de la nimfo" a durat cat un gangbang party
nicolas67 Reputație: 1797 Postat Mai 30, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Mai 30, 2016 multam de invitatie nico, dar e tare departe. chiar f departe de unde stau eu in Ardeal.esti un dragalas si daca ma avant totusi in zona frigem vreo capitza in barbecue ))o frigem si pe mama ei! te-am puapat...te astept la o slanina pe bota si-o plainca,ase ca pe la noi! 1
Administrator pisicuts Reputație: 115015 Postat Mai 30, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 30, 2016 Tocmai m-a numit cineva taranca ca nu imi place/ mi-a placut in player as avea si eu ceva, pe ici, pe colo de obiectat loool.stiu ca am un ton general glumet ,dar chiar mi-ar placea sincer sa fiu invitata la tara de domni / domnisoare/doamne de pe site. nu promit sa onorez decat ce mi se pare mie membru credibil ))fara caterinca ma poftesteste careva la tara, mereu imi pare rau ca nu m-am aruncat intr-o capita de fan sau gen, nu stiu. am stat "la tara" vreo 3-4 ore pe langa sovata in trecere prin nust ce neamuri ale neamurilor ale etc si sper ca nu erau neamurile mele pt ca erau idioate lolpe scurt vreau si io la tara, ma ia careva?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Mai 30, 2016 o frigem si pe mama ei! te-am puapat...te astept la o slanina pe bota si-o plainca,ase ca pe la noi! multam pt votu de incredere , da nu's asa rustica chiar acumdar ai fost asa natural ca m-ai facut sa rad foarte zgomots eu nu pot consuma palinka sau tuica ca mi se face greata de la miros numa. duc maxim visinata, afinata bla blanu manc slana ci coaste pe gratar sau ma rog daca nu fleica. slana extraordinar de rar. dar trebuie parjolita bine si apoi cubuletele amestecate in salata verde rosii si branza de capra cu putin busoic.......
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Mai 30, 2016 da'capitze ai?
Administrator pisicuts Reputație: 115015 Postat Mai 30, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 30, 2016 decat daca ai sani mari, am (la 20 de km departare)
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Mai 30, 2016 decat daca ai sani mari, am (la 20 de km departare)mbineee te calaresc 20 km la nevoiedar daca am sani mari ma doare spatele, masaj stii sa faci?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Postat Mai 30, 2016 multam pt votu de incredere , da nu's asa rustica chiar acumdar ai fost asa natural ca m-ai facut sa rad foarte zgomots eu nu pot consuma palinka sau tuica ca mi se face greata de la miros numa. duc maxim visinata, afinata bla blanu manc slana ci coaste pe gratar sau ma rog daca nu fleica. slana extraordinar de rar. dar trebuie parjolita bine si apoi cubuletele amestecate in salata verde rosii si branza de capra cu putin busoic.......Roz, uite, incearca asta, e chiar salata de vara (salata de vara cu creveti. Sau mai gasesti si cu midii/stridii, pe la noi mai rar, parca la Cap Aurora era un restaurant. La Bulgari/Turci gasesti mai des) http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2013/10/Salata_de_creveti_cu_dressing_de_lamaie_09.jpg 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Mai 30, 2016 Roz, uite, incearca asta, e chiar salata de vara (salata de vara cu creveti. Sau mai gasesti si cu midii/stridii, pe la noi mai rar, parca la Cap Aurora era un restaurant. La Bulgari/Turci gasesti mai des) http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2013/10/Salata_de_creveti_cu_dressing_de_lamaie_09.jpgmanac saptamanal fructe de mare la aliolie cam pricey da'' e confort spanish food si-s proapate si bine facutenu mai gatesc eu personal demult peeste sau specialitati desi astea imi plac cel mai multnust ce am....
nicolas67 Reputație: 1797 Postat Mai 30, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Mai 30, 2016 multam pt votu de incredere , da nu's asa rustica chiar acumdar ai fost asa natural ca m-ai facut sa rad foarte zgomots eu nu pot consuma palinka sau tuica ca mi se face greata de la miros numa. duc maxim visinata, afinata bla blanu manc slana ci coaste pe gratar sau ma rog daca nu fleica. slana extraordinar de rar. dar trebuie parjolita bine si apoi cubuletele amestecate in salata verde rosii si branza de capra cu putin busoic.......io ce sa-ti spun!de cand m-am 'domnit',vorba buncii mele,m-am facut vegetarian...cum sa le explic eu asta bunicilor mei care-s nanogenari si inva misca bine!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Mai 30, 2016 io ce sa-ti spun!de cand m-am 'domnit',vorba buncii mele,m-am facut vegetarian...cum sa le explic eu asta bunicilor mei care-s nanogenari si inva misca bine!de toate tre sa va invat:)))si eu sunt vegetariana chiar si vegana cateva luni pe anisa le spui ca iti plac culorile legumelor din gradina ca nu-ti vine sa mananci altceva:))pt impresionare artistica dupa ce zici cauta sa iti luceasca ochii si sa musti cu pofta din un ardei sau o rosie gentre sa pari pofticios )) lumea o sa iti remarce pasiunea asa mult ca nu se mai sinchiseste de ce respingi. 1
nicolas67 Reputație: 1797 Postat Mai 30, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Mai 30, 2016 de toate tre sa va invat:)))si eu sunt vegetariana chiar si vegana cateva luni pe anisa le spui ca iti plac culorile legumelor din gradina ca nu-ti vine sa mananci altceva:))pt impresionare artistica dupa ce zici cauta sa iti luceasca ochii si sa musti cu pofta din un ardei sau o rosie gentre sa pari pofticios )) lumea o sa iti remarce pasiunea asa mult ca nu se mai sinchiseste de ce respingi. Rozi...nu sti tu ospitatalitatea maramuresenilor!no ie ma si manaca amu,nu ma-narva!daca nu intelegi,iti traduc...pui tu caiulitele de rigoare la vocale... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Mai 30, 2016 Rozi...nu sti tu ospitatalitatea maramuresenilor!no ie ma si manaca amu,nu ma-narva!daca nu intelegi,iti traduc...pui tu caiulitele de rigoare la vocale... nici asta nu stii....spui ca ai pranzit/ cinat si doar vei gusta...dar ca nu refuzi un pahar asi apoi ii lasi drq sa te imbete sa nu zica ca esti neghiob
nicolas67 Reputație: 1797 Postat Mai 30, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Mai 30, 2016 nici asta nu stii....spui ca ai pranzit/ cinat si doar vei gusta...dar ca nu refuzi un pahar asi apoi ii lasi drq sa te imbete sa nu zica ca esti neghiob au remediu pentru toate...fusioncusin maramures-indian...palinca cu piper!deci,traba sa te duc in maramures...si vorbim dupa!
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 30, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 30, 2016 bicule )) ai pe bune sau ma iei la prastie? ai la tara?fara caterinci eu cunosc doar sclifositi. nu glumesc cand spun ca nu am fost vreodata la tara Nu , n-am , da daca iese de o finalizare , 2-10 dam un taran afara din casa 2-3 zile bicule, veatza mea, tu esti casatorit? Nu , D-zeu a avut mila de mine 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Mai 30, 2016 Nu , n-am , da daca iese de o finalizare , 2-10 dam un taran afara din casa 2-3 zile Nu , D-zeu a avut mila de mine vrei sa ne sarutam curand?
nicolas67 Reputație: 1797 Postat Mai 30, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Mai 30, 2016 nici asta nu stii....spui ca ai pranzit/ cinat si doar vei gusta...dar ca nu refuzi un pahar asi apoi ii lasi drq sa te imbete sa nu zica ca esti neghiob mi-a venit o idee..cand am fost in republica dominicana mi-au dat sa beau mamajuana,trebuie sa adaptez reteta local si cu un scop!palinca cu branca ursului!ne imbatam cu folos...
no_body Reputație: 6681 Postat Mai 30, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Mai 30, 2016 Tocmai m-a numit cineva taranca ca nu imi place/ mi-a placut in player as avea si eu ceva, pe ici, pe colo de obiectat loool.stiu ca am un ton general glumet ,dar chiar mi-ar placea sincer sa fiu invitata la tara de domni / domnisoare/doamne de pe site. nu promit sa onorez decat ce mi se pare mie membru credibil ))fara caterinca ma poftesteste careva la tara, mereu imi pare rau ca nu m-am aruncat intr-o capita de fan sau gen, nu stiu. am stat "la tara" vreo 3-4 ore pe langa sovata in trecere prin nust ce neamuri ale neamurilor ale etc si sper ca nu erau neamurile mele pt ca erau idioate lolpe scurt vreau si io la tara, ma ia careva? Te invit io la o capră. 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Mai 30, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Mai 30, 2016 Eu stau la tara, la vila, iti fac o invitatie la laba? 1 4
Administrator pisicuts Reputație: 115015 Postat Mai 30, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 30, 2016 mbineee te calaresc 20 km la nevoiedar daca am sani mari ma doare spatele, masaj stii sa faci? o sa remorchez o caruta de masina si acolo o sa stai tu. Acolo e locul tau. 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Mai 30, 2016 o sa remorchez o caruta de masina si acolo o sa stai tu. Acolo e locul tau
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 30, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 30, 2016 Ce-ai facut motane , ti-ai tunat Olcitu' ? 5 1
Administrator pisicuts Reputație: 115015 Postat Mai 30, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 30, 2016 :laugh2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum