Sari la conținut

Robăneşti

Postări Recomandate

• Telefon: the_manyac
  • Oras:Pitesti
Postat

Salutare baieti!eu sunt din Pitesti,mai am drumuri pe la Craiova,saptamana trecuta pe 27.06.2012 in jurul ori 12 am fost la Craiova.Pe drum am vazut o fata mai creola,cu parul tuns mai scurt,fusta si maieu,ochelari de soare,care din punctul meu de vedere arata foarte bine.Nu am oprit la ea deoarece nu prea aveam pe unde sa opresc,era mai mult camp pe acolo.O stie cineva?poate sa imi dea cineva niste detalii despre caprioara?Multumesc!

Postat

Daca vorbesti de cea care sta in zona fermei de vaci/cai de la robanesti (cum urci panta) +/- 1 km. e vorba de o doamna la vreo 50 de ani (de obicei ochelarii de soare la centuriste sunt ca sa mascheze varsta). Am oprit si eu o data la ea, am intrebat-o de preturi a zis ceva gen 50 o+n (bineinteles in masina). I-am zis sa isi dea jos ochelarii sa o vad si nu a vrut. Am dat sa plec si i-a dat jos , moment in care am vrut sa plec si mai mult. E foarte obosita la fata si imbatranita. Nu am ramas pentru ca nu m-a atras cu nimic asa ca nu pot sa iti spun nimic despre prestatie. Daca o incerci sa ne zic isi noua cum a fost.

Sa aveti ciocane tari!

Postat

Am inteles, daca o sa ajung pe la ea o sa las o recenzie aici,Bafta!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...