Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Lucreaza de vreo 2 ani in Cta lejer , avea parul saten inainte si niste poze la anunturi facute in " natura" . nu este ea ... nu mai induce lumea in eroare! 1 3
marius171 Reputație: 290 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Lucreaza de vreo 2 ani in Cta lejer , avea parul saten inainte si niste poze la anunturi facute in " natura" . Ea este , am fost la o deplasare si era si ea ori esti dusa ori te prefaci.nu exista nici o asemanare intre fetele din primele poze si cea din poza facuta in "natura" 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2016 Obi...ai o arhiva remarcabila ! Agramatule...ievident ka tu sti despre cie ie vorba, ca a fost fiebletea ta o perioada fata din poza lu Obi, pina ai diescoperit cai pestita ka una di pi centura. Marius...ari clar drieptati, nare treaba fata din poza ku fata la cari a fost iel. Roxanico...tu iesti doar o pustoaica pestita, da si minicinoasa pi deasupra. Ka sa nu mai zik si tzatza ! 3
sharpe Reputație: -432 Postat Iunie 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 10, 2016 Am fost eu la dsoara, pozele sunt reale 100%, un pic photoshopate.Sta undeva prin satul de vacanta la un hotelIn realitate arata ca in poze, slabuta, creola, sanii mari note:locatie : 7,5 (o camera de hotel, cu un pat ok, baia la fel, ok)aspect - fata : 8 la fata (are fata de tigancusa si un dinte lipsa/spart) corp : 9.5 ( cum am spus si mai sus, slabuta, creola, sanii mari, piele fina)oral: 8.5 okay, fara deep,ceva artificii pe ici colo, se ajuta putin cu mananormal : 9 geme placut, se implica, se juca cu sanii in pozitia misionarul, s-a si umezit un picHalat : 150 RON un nrConfirm cele spuse de colegul futac doar ca la mine a spus ca e disponibila doar la ora. Locatia e mai mult decat cunoscuta,casuta in satul de vacanta.Am sa revin cu detalii cand voi avea ceva mai mult timp 1 1
action Reputație: 424 Postat Iunie 18, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 18, 2016 Mama cat de buna e pizda asta. Wow! N-am mai fost asa entuziasmat din tinerete. Face doar deplasari acum. E de-aia de iti vine sa lasi toti banii la ea. Arata mai bine in realitate desi ii lipseste un dinte. Oral super bun, simplu. Normal extraordinar. Ce pasarica are pustoaica. O placere cu ea deasupra sa te joci cu sanii aia. Si miroase super bine. Abia aștept să ne intalnim din nou. Amenda 150 lei + taxi un numar. 1 5
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 18, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 18, 2016 deci pozele cu tatuaje sint reale ?ana din natura avea toti dintii intacti si parca fara tatuaje . si un smoc de floci deasupra pasaricii , asa incit inclin sa cred ca nu e vorba despre ea .mai ales ca ana din natura nu se omora cu fututul
action Reputație: 424 Postat Iunie 18, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 18, 2016 Are tatuaje Ana ast si nu are smoc ) 1 5
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 18, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 18, 2016 mersi , deci e totusi alta fata . ti-a spus cumva cit mai sta in constanta ? 1 3
action Reputație: 424 Postat Iunie 18, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 18, 2016 Cica mai sta si face rost si de locatie de marti incolo.
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 18, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 18, 2016 bun ,poate reusesc sa o cunosc si eu , am inteles ca este politicoasa si are o voce foarte placuta , daca ar vorbi si franceza sau rusa cred ca m-ar zgudui psihic enorm.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2016 Are tatuaje Ana ast si nu are smoc )mersi , deci e totusi alta fata . ti-a spus cumva cit mai sta in constanta ?Bai voi inka mai puniti botu la vrajeala lu Roxana ? Poi pseudoGuessu minte mai civa ka mini ! )))
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 19, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 19, 2016 amelico , roxanel e febletea mea , cum sa nu pun botul ? o iubesc platonic.pacat ca nu prea se mai baga in seama cu noi mai des.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 19, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 19, 2016 Daaa..si mii kam mie dor di inieptiili iei ! )))
teribilul Reputație: 497 Postat Iunie 24, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 24, 2016 Incitat de pozele domnisoarei am decis sa-i fac o vizita....Sun...imi raspunde...stabilim sa ne vedem in 10-15 minute...la locatia fetei este usor de ajuns: b-dul Lapusneanu, langa Camera de Comert... Note:Locatie : 9 (curat, aer conditionat)Aspect : 9 la fata (este frumusica - intorci capul dupa ea pe strada) 10 ++ la corp (supla, picioare frumoase, fund frumos, sani bestiali - imensi)Oral : 9 (lins, scuipat, putina atentie si la zonele adiacente, se ajuta si putin de mana dar pe mine nu m-a deranjat)Normal : 9 (pasarica foarte frumoasa, stramta, geme placut, se implica si ea- pune si contre) Eu am ales sa stau 1 ora. Primul numar am facut doar oral si am finalizat pe sanii ei. Al doilea numar am facut oral si apoi normal pe la spate(senzatie foarte placuta - pasarica ca o menghina). Cateva plusuri : este curata, miroase frumos , este amabila (a vrut sa ma serveasca cu apa, suc), m-a intrebat cum vreau oralul (protejat sau neprotejat)Cateva minusuri : mi s-a parut putin grabita si pretul putin cam mare Pozele sunt reale. Cadoul : 300 ron (2 numere) - o ora 6
s33ker Reputație: -402 Postat Iunie 24, 2016 Postat Iunie 24, 2016 Locatia:satul de vacanta . 150 finalizarea.Domnisoara e **spam editat**itate conlocuitoare. Datorita etniei nu am ramas. Pozele sunt reale insa photoshopate.Nu are nici o legatura cu fata din natura. Aia e era o bomboana pe care o vizitam frecvent, pana a disparut.
teribilul Reputație: 497 Postat Iunie 25, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 25, 2016 Locatia:satul de vacanta . 150 finalizarea.Domnisoara e **spam editat**itate conlocuitoare. Datorita etniei nu am ramas. Pozele sunt reale insa photoshopate.Nu are nici o legatura cu fata din natura. Aia e era o bomboana pe care o vizitam frecvent, pana a disparut. Eu am fost ieri si locatia este pe Lapusneanu langa Camera de comert...Asa este, nu are legatura cu fata din natura, iar pozele sunt reale...(putin photoshopate)... 2
cartoonnetwork Reputație: 15 Postat Iunie 27, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 27, 2016 Bună ziua futaciosi!Precizez ca este prima mea recenzie aici! Am vizitat-o și eu acum câteva zile pe domnisoara! Confirm spusele colegului de mai sus, are apartamentul pe Lausneanu lângă camera de comerț! Am sunat, o voce calda și plăcută mi-a răspuns și am stabilit ora întâlnirii! Am revenit la ora stabilita cu un telefon, însă mi-a spus sa revin în 5 min! Am revenit iar de aceasta data m-a și putut primi (probabil un confrate care s-a lungit mai mult) .Domnisoara draguta, nu știu sigur dacă de etnie sau nu, chiar nu mai contează!Detalii amănunțite despre ce s-a petrecut la "locul faptei" nu am sa dau deoarece a fost ceva intim dpmdv asa ca sa trecem direct la note:Locatie:8 Fata aspect:9 (am scăzut un pct deoarece mi s-a părut dantura umpic stricata)Oral:9 Normal:8 am schimbat câteva poziții însă mi s-a părut ca o cam jenează , poate doar mi s-a părutGfe:9 Halat:300 h Per total a fost o experiență reușită și cred ca o voi mai vizita pe păpușă!Spor la futut! 4
stalingrad Reputație: 44 Postat Iunie 27, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 27, 2016 Fusei şi eu pe la dameză. Scriu de pe mobil, deci fi-voi lapidar, pe cât cu putință.Locația este pe B-dul Lăpuşneanu, în dreptul Camerei de Comerț. Foarte uşor de găsit, fata te zăreşte din stradă şi te ghidează lesne. Interior acceptabil, baie mică, vană aşijderea, sumar dotată. Prosopul primit este mărunt deci defilezi prin fața domnişoarei în mătărânga goală...Camera de ostilități e succintă, un televizor, un pat (rezonabil) - şi îngustă.Tipesa: 19-20 ani, nici prea înaltă, nici prea scundă, subțire, corp tras prin inel, sâni magici, ampli, moi, o delicatesă. Peste ani se vor pleoşti şi vor pierde lupta cu frumosul, acum o câştigă detaşat. În ansamblul ei, fata mi se pare extrem de drăguță, inclusiv la față. Nu-i țigancă, cel puțin nu sută la sută. E genul latino, aduce pe undeva a Lupe Fuentes la începuturile carierei. Provine din Bărăgan, aşadar chiar e posibil să nu aparțină minunaților noştri conlocuitori.Este vizibil că nu face meseria asta cu plăcere şi că nu a avut dorința ori şansa să-şi edifice un oarecare intelect. Prea simplă, prea ca la țară (asta nu m-a împiedicat să o regulez, desigur). Preocupată ante şi post-coitum de telefon, de butonarea lui.Încercat să leg o conversație, căci eu mi-s volubil şi întăritor din fire, fără succes. Totuşi, nu-i bosumflată, pur şi simplu aşa-i ea, mai... simpluță (mă repet, dar îi cel mai bun cuvânt).Oral abrupt şi fără imaginație, tendință către turație maximă. Cu toate acestea, e docilă când îi dai mâna la o parte şi-i domoleşti ritmul. Atunci gurița ei se transformă într-o plăcere.Te întreabă constant ce doreşti, nu ascultă întotdeauna. Am pătruns-o în misionar, poziție fantastică: păsărică strâmtă, corp tânăr sub tine, iar sânii aceia bestiali, pe care uneori şi-i strânge cu palmele - uau! Dar când am transpirat şi i-am sugerat o schimbare, a refuzat politicos. Totuşi, dacă eşti plăcut şi o iei calm, o mai săruți pe gât, o mai strângi afectuos de mână ori coapse, geme frumos, vrea să participe. Fata asta ar fi de futut ca amantă, nu ca prostituată.Resemnat, însă sedus pe undeva, am terminat tot în misionar. Locație: 7 (are o colegă, am văzut-o la plecare, dar fu ea mai interesată de mine decât eu de ea);Fizic: 9 (e chiar pe gustul meu, depunctez dintele lipsă din față);Oral nep.: 7;Misionar: 8,5;GFE: 0;Atitudine: 6,5;Igienă: n-am simțit nimic echivoc, deci 10;Preț: 150 lei numărul, 300 ora. Am mers pe prima opțiune şi făcui cam 20-25 minute de la uşă pân' la uşă. Concluzia: ceva îmi place la fata asta, nu ştiu ce, însă mi-aş scula colegi în cap dacă aş recomanda-o. La 100 lei numărul ar fi, poate, competitivă. PS Vreau în încheiere să-i salut pe userii de la malul mării, fârtați în ale preacurviei, şi să îi mulțumesc încă o dată, public, Talibanului, pentru ponturile trimise! Fratele meu, niciuna din pizdulinele alea nu fu de găsit... Editare: acum văzui unele asemănări de formulări cu antevorbitorul meu, puține. Scuzați-le, sunt întâmplătoare. 17 11
nemo Reputație: -118 Postat Iunie 29, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 29, 2016 Recenzie de veteran. Este placere sa o citesti 3 7
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 29, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 29, 2016 daca mai e pe la noi , l-as indruma cu recomandare la o fata care merita deranjul . sau chiar doua .
sandoqan Reputație: 711 Postat Iunie 30, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 30, 2016 Fusei şi eu pe la dameză. Scriu de pe mobil, deci fi-voi lapidar, pe cât cu putință.Locația este pe B-dul Lăpuşneanu, în dreptul Camerei de Comerț. Foarte uşor de găsit, fata te zăreşte din stradă şi te ghidează lesne. Interior acceptabil, baie mică, vană aşijderea, sumar dotată. Prosopul primit este mărunt deci defilezi prin fața domnişoarei în mătărânga goală...Camera de ostilități e succintă, un televizor, un pat (rezonabil) - şi îngustă.Tipesa: 19-20 ani, nici prea înaltă, nici prea scundă, subțire, corp tras prin inel, sâni magici, ampli, moi, o delicatesă. Peste ani se vor pleoşti şi vor pierde lupta cu frumosul, acum o câştigă detaşat. În ansamblul ei, fata mi se pare extrem de drăguță, inclusiv la față. Nu-i țigancă, cel puțin nu sută la sută. E genul latino, aduce pe undeva a Lupe Fuentes la începuturile carierei. Provine din Bărăgan, aşadar chiar e posibil să nu aparțină minunaților noştri conlocuitori.Este vizibil că nu face meseria asta cu plăcere şi că nu a avut dorința ori şansa să-şi edifice un oarecare intelect. Prea simplă, prea ca la țară (asta nu m-a împiedicat să o regulez, desigur). Preocupată ante şi post-coitum de telefon, de butonarea lui.Încercat să leg o conversație, căci eu mi-s volubil şi întăritor din fire, fără succes. Totuşi, nu-i bosumflată, pur şi simplu aşa-i ea, mai... simpluță (mă repet, dar îi cel mai bun cuvânt).Oral abrupt şi fără imaginație, tendință către turație maximă. Cu toate acestea, e docilă când îi dai mâna la o parte şi-i domoleşti ritmul. Atunci gurița ei se transformă într-o plăcere.Te întreabă constant ce doreşti, nu ascultă întotdeauna. Am pătruns-o în misionar, poziție fantastică: păsărică strâmtă, corp tânăr sub tine, iar sânii aceia bestiali, pe care uneori şi-i strânge cu palmele - uau! Dar când am transpirat şi i-am sugerat o schimbare, a refuzat politicos. Totuşi, dacă eşti plăcut şi o iei calm, o mai săruți pe gât, o mai strângi afectuos de mână ori coapse, geme frumos, vrea să participe. Fata asta ar fi de futut ca amantă, nu ca prostituată.Resemnat, însă sedus pe undeva, am terminat tot în misionar. Locație: 7 (are o colegă, am văzut-o la plecare, dar fu ea mai interesată de mine decât eu de ea);Fizic: 9 (e chiar pe gustul meu, depunctez dintele lipsă din față);Oral nep.: 7;Misionar: 8,5;GFE: 0;Atitudine: 6,5;Igienă: n-am simțit nimic echivoc, deci 10;Preț: 150 lei numărul, 300 ora. Am mers pe prima opțiune şi făcui cam 20-25 minute de la uşă pân' la uşă. Concluzia: ceva îmi place la fata asta, nu ştiu ce, însă mi-aş scula colegi în cap dacă aş recomanda-o. La 100 lei numărul ar fi, poate, competitivă. PS Vreau în încheiere să-i salut pe userii de la malul mării, fârtați în ale preacurviei, şi să îi mulțumesc încă o dată, public, Talibanului, pentru ponturile trimise! Fratele meu, niciuna din pizdulinele alea nu fu de găsit... Editare: acum văzui unele asemănări de formulări cu antevorbitorul meu, puține. Scuzați-le, sunt întâmplătoare.Da frate, cine stie... cunoaste!
roxana2 Reputație: 565 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Iulie 1, 2016 Eu am fost ieri si locatia este pe Lapusneanu langa Camera de comert...Asa este, nu are legatura cu fata din natura, iar pozele sunt reale...(putin photoshopate)...http://m.publi24.ro/Gallery/Index/17650072
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 http://m.publi24.ro/Gallery/Index/17650072ce treaba are una cu alta? 1 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 2, 2016 Niciuna..da dak Roxana ii mincinoasa, credi ka moi puni botu ciniva la vrajeala iei !
roxana2 Reputație: 565 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Iulie 2, 2016 http://m.publi24.ro/Gallery/Index/17650072O cheamă tot ana
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum