Sari la conținut

Dilema existentiala

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Concis si destul de aproape de cum mi-as dori sa gandesc!

De ce-ti trebuie sa gandesti ca altii? Fi unic, original. Femeile nu sunt atrase de copii si simt falsitatea de la o posta. In plus, daca te vei concentra sa iti ajustezi comportamentul si gandirea dupa anumite modele, nu vei avea timp sa-ti pui in valoare gandurile proprii. Bune , rele.. sunt gandurile tale. Schimba-te DOAR daca asa simti ca e mai bine pentru tine.

• Like 3
  • Minus 14
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

De ce-ti trebuie sa gandesti ca altii? Fi unic, original. Femeile nu sunt atrase de copii si simt falsitatea de la o posta. In plus, daca te vei concentra sa iti ajustezi comportamentul si gandirea dupa anumite modele, nu vei avea timp sa-ti pui in valoare gandurile proprii. Bune , rele.. sunt gandurile tale. Schimba-te DOAR daca asa simti ca e mai bine pentru tine.

Dacã n-ai un bãtrân, sã-l cumperi...d-aia te iubesc io :)

Toatã stima! ;)

• Like 1
Postat

Dacã n-ai un bãtrân, sã-l cumperi...d-aia te iubesc io :)

Toatã stima! ;)

Sar'na Boieru!!

• Like 1
  • Minus 14
Postat

Null, ia si tu exemplul indrumatorilor de aici.

Sa ajungi divortat sau sa-ti inseli femeia cu centuriste ori "vanesse" si sa pozezi intr-un cavaler, un domn, insa nu mai putin un misogin si bigot in esenta, este o mare realizare....

Doamne Ajuta.

:)

Iar sugi pula? Nesatulule!!

• Like 1
  • Minus 14
Postat

Stai, coane, potolit.

Ce e cu vocabularul asta?

:)

Nu-s cuvinte din vocabularul romanesc? 

Peseu:

Ai scapat in virgule?

• Oras:nu conteaza
  • Oras:nu conteaza
Postat

@Null eu nu am inteles ,ti-e frica de ce?

de femei

de Dumnezeu

de Iad

.

.

.

alo?!Fii barbat !

observ ca ai fost sau esti un fin practicant al sportului 

faptul ca mergeai la biserica ca mama ta (Dumnezeu s-o odihneasca)imi spune ca ai ai o structura sufleteasca peste medie ,ceea ce-i de apreciat pt un barbat....ma intreb ,de ce atunci mergeai la biserica ,iar acum nu....inseamna ca nu crezi cu adevarat in Dumnezeu si de aici agonia ,neputinta si neimplinirea ta

am vazut ca stii de impreunarea ingaduita doar in zilele de marti si joi,,intr-adevar asa e ,insa ele nu sunt canoane pentru laici ,ci doar pentru preoti....gandeste-te ce s-ar intampla cu o familie in care barbatul lucreaza departe de casa si vine sambata la 2 saptamani si cere,iar sotia ii spune e sambata si nu se poate pana marti?!sau invers....familia aia se desparte

am vazut ca ai vizitat-o si pe Diana ,ea ce ti-a spus?

bafta ,si nu uita ca frumusetea fizica ,fuse ,fuse si se duse...pune mana si fa-ti prietena ,ai incredere in tine,mai lasa fetele care cer bani contra sex si mergi la biserica din convingere pentru ca biserica si rugaciunea te ajuta in viata,politica e manuela :laugh2

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Treburi de spiritualitate nu fac... chiar daca pentru amuzamentul propriu mai particip la cate vreo conferinta. Îmi place antropologia... Ceea ce iti da impresia aceasta este simplu fapt ca folosesc cuvintele altfel si sa ma distrez.

Ok!

• Like 1
  • Minus 4
Postat

@Null eu nu am inteles ,ti-e frica de ce?

de femei

de Dumnezeu

de Iad

.

.

.

alo?!Fii barbat !

observ ca ai fost sau esti un fin practicant al sportului 

faptul ca mergeai la biserica ca mama ta (Dumnezeu s-o odihneasca)imi spune ca ai ai o structura sufleteasca peste medie ,ceea ce-i de apreciat pt un barbat....ma intreb ,de ce atunci mergeai la biserica ,iar acum nu....inseamna ca nu crezi cu adevarat in Dumnezeu si de aici agonia ,neputinta si neimplinirea ta

am vazut ca stii de impreunarea ingaduita doar in zilele de marti si joi,,intr-adevar asa e ,insa ele nu sunt canoane pentru laici ,ci doar pentru preoti....gandeste-te ce s-ar intampla cu o familie in care barbatul lucreaza departe de casa si vine sambata la 2 saptamani si cere,iar sotia ii spune e sambata si nu se poate pana marti?!sau invers....familia aia se desparte

am vazut ca ai vizitat-o si pe Diana ,ea ce ti-a spus?

bafta ,si nu uita ca frumusetea fizica ,fuse ,fuse si se duse...pune mana si fa-ti prietena ,ai incredere in tine,mai lasa fetele care cer bani contra sex si mergi la biserica din convingere pentru ca biserica si rugaciunea te ajuta in viata,politica e manuela :laugh2

Una din problemele mele personale este ca nu mai cred. Sau cred partial.

Daca auzim ca in Africa exista un trib care crede intr-un om batran si intelept care traieste in ceruri am spune ca sunt naivi.

Pe de alta parte noi credem intr-un Dumnezeu care intai a fost razbunator si a nimicit toata rasa umana cu exceptia lui Noe si pe urma a devinit bun.

Prea multe lucruri nu se leaga. 

E foarte convenabil sa spui - crede fara vezi. 

De ce? Pentru ca asa ti-au spus alti oameni? Daca toti am fi facut la fel pana acum am fi crezut ca pamantul este plat si soarele se invarte in jurul lui.

Biserica a fost mereu un instrument de control si manipulare. A fost o vreme in care omora oameni in numele lui Dumnezeu.

Suntem disperati sa credem ca exista un Dumnezeu - este natura umana.

Totusi nu pot si nu mai vreau sa mai cred in Dumnezeul propavaduit de preoti. Un Dumnezeu razbunator care te va pedepsi o eternitate pentru o viata efemera. Ce fel de bunatate este asta?

Uitandu-ma la cat de rai sunt oamenii (inclusiv eu), ideea ca suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu ma sperie cumplit. 

E mult de discutat aici si sunt doar speculatii.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ok!

E ok? Merci
  • Minus 1
  • Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

Una din problemele mele personale este ca nu mai cred. Sau cred partial.

Daca auzim ca in Africa exista un trib care crede intr-un om batran si intelept care traieste in ceruri am spune ca sunt naivi.

Pe de alta parte noi credem intr-un Dumnezeu care intai a fost razbunator si a nimicit toata rasa umana cu exceptia lui Noe si pe urma a devinit bun.

Prea multe lucruri nu se leaga. 

E foarte convenabil sa spui - crede fara vezi. 

De ce? Pentru ca asa ti-au spus alti oameni? Daca toti am fi facut la fel pana acum am fi crezut ca pamantul este plat si soarele se invarte in jurul lui.

Biserica a fost mereu un instrument de control si manipulare. A fost o vreme in care omora oameni in numele lui Dumnezeu.

Suntem disperati sa credem ca exista un Dumnezeu - este natura umana.

Totusi nu pot si nu mai vreau sa mai cred in Dumnezeul propavaduit de preoti. Un Dumnezeu razbunator care te va pedepsi o eternitate pentru o viata efemera. Ce fel de bunatate este asta?

Uitandu-ma la cat de rai sunt oamenii (inclusiv eu), ideea ca suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu ma sperie cumplit. 

E mult de discutat aici si sunt doar speculatii.

Alo! Tinere! Concentreaza-te! Cu filme d-astea ramai cu tandretea neimpartasita.

• Oras:Ucea
Postat

Ceea ce iti da impresia aceasta este simplu fapt ca folosesc cuvintele dampulea si sa ma distrez.

Așa sună mai bine...

• Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asta e valdut 2 =)) fratele lui @clit

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Așa sună mai bine...

daca tu zici... nu te contrazic
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

A naibii e pielea pă tine...!

e un om... bine centrat.
  • Minus 1
Vizitator
Postat

e un om... bine centrat.

Ce fumezi sora mea? Ca vreau si eu ;)

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Drăguță... nu e nevoie. Vrei sa te-nveti?

• Minus 1
Postat

Am întrebat și io, da' nu mi-a răspuns. Cik tre' s-o fuț în kur ca să spună...

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mhmm... Așa gândeam și io...

Si ce observi in gândirea ta... asa?
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Drăguță... nu e nevoie. Vrei sa te-nveti?

Ai de pula mea ! :(

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ai de pula mea ! :(

Deci... iti place. Dar... e chiar a ta?
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...