Sari la conținut

O femeie din Craiova a înscenat un furt, după ce a cheltuit 30.000 euro pe haine fără ştirea soţului

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

O femeie din Craiova a înscenat un furt, după ce a cheltuit aproape 30.000 euro pe haine şi pantofi. O femeie din Craiova a fost amendată de poliţie după ce a minţit că i-au fost furaţi aproape 30.000 euro, bani pe care ea îi cheltuise fără ştirea soţului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul muncea de mai mulţi ani în străinătate, iar banii economisiţi i-a trimis periodic, în ţară, soţiei. Aceasta, o femeie de 32 de ani din Craiova, a cheltuit însă economiile pe îmbrăcăminte, pantofi sau parfumuri şi atunci când, întors în ţară, bărbatul i-a cerut cei aproape 30.000 de euro pe care ştia că îi adunase, pentru a achiziţiona un autoturism, soţia i-a spus că banii au fost furaţi şi a alertat poliţia.

„Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către P.DANIELA, 32 de ani, din Craiova cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras 29.300 euro din autoturismul pe care îl avea parcat în faţa unui bar din comuna Leu. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat încă de la început că persoana vătămată este oscilantă în declaraţii în ceea ce priveşte locul de unde a luat în ziua respectivă suma de bani, cât şi informaţiile referitoare la traseul urmat şi momentul constatării dispariţiei sumei de bani. De asemenea, poliţiştii au identificat contradicţii şi între declaraţiile date de mama persoanei vătămată şi soţul craiovencei”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

După ce şi-au dat seama că banii nu au fost, de fapt, furaţi, poliţiştii au audiat-o din nou pe femeie, aceasta recunoscând că a sesizat poliţiei furtul banilor deoarece îi cheltuise fără acordul soţului.

http://www.mediafax.ro/social/o-femeie-din-craiova-a-inscenat-un-furt-dupa-ce-a-cheltuit-aproape-30-000-euro-pe-haine-si-pantofi-15407938

pre_1464782772__cat-gif-shocked-cat-shoc

Ce i-ai face la o asa femeie ????

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

O femeie din Craiova a înscenat un furt, după ce a cheltuit aproape 30.000 euro pe haine şi pantofi. O femeie din Craiova a fost amendată de poliţie după ce a minţit că i-au fost furaţi aproape 30.000 euro, bani pe care ea îi cheltuise fără ştirea soţului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul muncea de mai mulţi ani în străinătate, iar banii economisiţi i-a trimis periodic, în ţară, soţiei. Aceasta, o femeie de 32 de ani din Craiova, a cheltuit însă economiile pe îmbrăcăminte, pantofi sau parfumuri şi atunci când, întors în ţară, bărbatul i-a cerut cei aproape 30.000 de euro pe care ştia că îi adunase, pentru a achiziţiona un autoturism, soţia i-a spus că banii au fost furaţi şi a alertat poliţia.

„Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către P.DANIELA, 32 de ani, din Craiova cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras 29.300 euro din autoturismul pe care îl avea parcat în faţa unui bar din comuna Leu. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat încă de la început că persoana vătămată este oscilantă în declaraţii în ceea ce priveşte locul de unde a luat în ziua respectivă suma de bani, cât şi informaţiile referitoare la traseul urmat şi momentul constatării dispariţiei sumei de bani. De asemenea, poliţiştii au identificat contradicţii şi între declaraţiile date de mama persoanei vătămată şi soţul craiovencei”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

După ce şi-au dat seama că banii nu au fost, de fapt, furaţi, poliţiştii au audiat-o din nou pe femeie, aceasta recunoscând că a sesizat poliţiei furtul banilor deoarece îi cheltuise fără acordul soţului.

http://www.mediafax.ro/social/o-femeie-din-craiova-a-inscenat-un-furt-dupa-ce-a-cheltuit-aproape-30-000-euro-pe-haine-si-pantofi-15407938

ce ti-ai zis? Stai sa resuscitez uMpic forum,ca Rozkendra e in fân,Amada e UL,poola ta

• Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

i-as face cont rosu pe forum pana-mi scot banii

• Like 1
  • Administrator
Reputație: 114595
Postat

ce ti-ai zis? Stai sa resuscitez uMpic forum,ca Rozkendra e in fân,Amada e UL,poola ta

ce mi-a zis mie?? Pai ce pula mea crezi ca m-am insurat cu rozkendra?

Sa o ia daywalker si marean no1

• Like 1

Postat

Ti-as fi dat de jurat,dar fiindca l-ai pus pe fratele meu Nek,te iert

Vizitator
Reputație: 0
Postat

lol... totusi, daca tipa arata bine, s-au scos si politzaii cu o muie scurta (sau poate si altele, in afara de muie) :) :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

lol... totusi, daca tipa arata bine, s-au scos si politzaii cu o muie scurta (sau poate si altele, in afara de muie) :) :laugh2 :laugh2 :laugh2

Tu crezi ca toate se intampla numai in Galati?

Postat

pentru 30000 de euro trebuie condamnata la muie pe viata

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tu crezi ca toate se intampla numai in Galati?

lol da ! :) Corect (sau mai corect nu doar in GL. sau/si VS) :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

post-70730-0-46674800-1464799948_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 14
  • Oras:worldwide
Postat

iarasi vb despre mine?

sa stii ca daca ai nervi pe mine ti poti descarca in privat cum facem in ult zilele sau ma rog cum fac eu. nu m-ai auzit pe mine vb mizerii de tine.

controleaza-ti iesirile Bogdan.....

si nu am nevoie de daywalker sau de tine sa ma luati. poate ma enervez si il cer eu pe bic.c dupa vreo luna de sex salbatic :)))

Postat

poate ma enervez si il cer eu pe bic.c dupa vreo luna de sex salbatic :)))

Iar visezi cu ochii deschisi? Adica te-ai fute cu un utilizator colorat,nu? Doar pt confirmare zic

• Administrator
Reputație: 114595
Postat

asta inseamna sa fii mafiot adevarat !

• Like 1

Postat

Iar visezi cu ochii deschisi? Adica te-ai fute cu un utilizator colorat,nu? Doar pt confirmare zic

m-as fute exact cu cine am chef

fara explicatii si fara sa iti cer tie permisiunea ori sa te informez la o adica

ce legatura are culoarea ? cxe am zis ca-l fut pe mod?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

m-as fute exact cu cine am chef

fara explicatii si fara sa iti cer tie permisiunea ori sa te informez la o adica

ce legatura are culoarea ? cxe am zis ca-l fut pe mod?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Era vb doar cat de proasta si fara coloana vertebrala esti,nicidecum de a-mi cere mie sau altcuiva permisiunea sa te futi 

Postat

Era vb doar cat de proasta si fara coloana vertebrala esti,nicidecum de a-mi cere mie sau altcuiva permisiunea sa te futi 

ahahhaa evident glumeam cum sa fut efectiv un om cu care nu am schimbat idei vreodata si nu ne cunostem in ce fel suntem

ai o logica de gaina esuata pai ce numai bic avea culoarea aia ?e singurul mov? ce relevanta avea culoarea in ce am spus? eu daca as fute un barbat l-as fute pt personalitate, masculinitate, felul in care relationam si ne facem sa ne simtm unul pe celalt. si daca este sau nu chimia, atractia ......

deci vezi culoarea nu conteaza si daca ai fi mov tot nu te-as fute. :))lucreaza la personalitate ca mustesti a frustrare si a impotenta daca ajungi sa ataci cu aciditate femei pe net asa la foc automat si in bulk (eu,corina). macar apuca de lucru manual si lasa-ne [pe noi sa fim /sa insotim ori ba pe cine ne face placere ori avem vointa/cheful

Postat

ahahhaa evident glumeam cum sa fut efectiv un om cu care nu am schimbat idei vreodata si nu ne cunostem in ce fel suntem

ai o logica de gaina esuata pai ce numai bic avea culoarea aia ?e singurul mov? ce relevanta avea culoarea in ce am spus? eu daca as fute un barbat l-as fute pt personalitate, masculinitate, felul in care relationam si ne facem sa ne simtm unul pe celalt. si daca este sau nu chimia, atractia ......

deci vezi culoarea nu conteaza si daca ai fi mov tot nu te-as fute. lucreaza la personalitate ca mustesti a frustrare si a impotenta daca ajungi sa ataci cu aciditate femei pe net (eu,corina). macar apuca de lucru manual si lasa-ne [pe noi sa fim /sa insotim ori ba pe cine ne face placere ori avem vointa/cheful

Ai putea sa te apuci de agricultura

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Asa si...Si Iuda l-a vandut pe iisus pentru 30 de arginti.Mare scofala...Ce a patit?S-a spanzurat.A scapat ieftin.

Postat

Ai putea sa te apuci de agricultura

wauuu da'' indoi dildo-ul de cat de pisalog esti du-te de intretine-o pe tantrica 

eu imi doresc sa ies in oras momentan , avand in vdr ca e sarbatoarea mea preferata din an

ma voi apuca da de agricultura cand voi avea o varsta mai seniora

Postat

wauuu da'' indoi dildo-ul de cat de pisalog esti du-te de intretine-o pe tantrica 

eu imi doresc sa ies in oras momentan , avand in vdr ca e sarbatoarea mea preferata din an

ma voi apuca da de agricultura cand voi avea o varsta mai seniora

Io cu tantrica am o relatie speciala,gen Amada cu Klm

Sau tu cu Pisicuts

App,de cand n-ai mai bagat pula-n pizda? Iti pot face cunostinta cu Oly

Postat

Io cu tantrica am o relatie speciala,gen Amada cu Klm

Sau tu cu Pisicuts

App,de cand n-ai mai bagat pula-n pizda? Iti pot face cunostinta cu Oly

nu ai tu treaba ce face pisicuts sau ce fac eu. 

si nu am nevoie de nicio cunostiinta nu am nevoie de forum sa fac sex si implinirea mea sexuala ori lipsa acesteia is not ur fuckin business

Postat

nu ai tu treaba ce face pisicuts sau ce fac eu. 

si nu am nevoie de nicio cunostiinta nu am nevoie de forum sa fac sex si implinirea mea sexuala ori lipsa acesteia is not ur fuckin business

Asa etse,nu e treaba cu cine faci sex(in your dreams),treaba mea e ca nu faci sex si poluezi forumul d-ampulea.Basca te-ai mai si  ilogit de Pizdicuts sa-ti activeze contul.Adica cat de dependendenta sa fii in plm de  un loc de joaca virtual?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...