rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 1, 2016 Asa etse,nu e treaba cu cine faci sex(in your dreams),treaba mea e ca nu faci sex si poluezi forumul d-ampulea.Basca te-ai mai si ilogit de Pizdicuts sa-ti activeze contul.Adica cat de dependendenta sa fii in plm de un loc de joaca virtual?milogit, nemilogit vorbesti cam cu multa ciudace n-ai loc la pula lui de mine??>hai plimba ursul ca ma plictisesti si deocamdata am chestii mai bune de facut cum este imi vad de ieseala mea cand imi ajunge masina si nu am postat eu in peste 10 topice de cateva ore(unlike others, fara culori)plictisitoar si acru personaj esti.... yuks
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 milogit, nemilogit vorbesti cam cu multa ciudace n-ai loc la pula lui de mine??>hai plimba ursul ca ma plictisesti si deocamdata am chestii mai bune de facut cum este imi vad de ieseala mea cand imi ajunge masina si nu am postat eu in peste 10 topice de cateva ore(unlike others, fara culori)plictisitoar si acru personaj esti.... yuks Descreierato, iar ai apãrut, fããã ???
reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 milogit, nemilogit vorbesti cam cu multa ciudace n-ai loc la pula lui de mine??>hai plimba ursul ca ma plictisesti si deocamdata am chestii mai bune de facut cum este imi vad de ieseala mea cand imi ajunge masina si nu am postat eu in peste 10 topice de cateva ore(unlike others, fara culori)plictisitoar si acru personaj esti.... yuksAs putea sa spun marș in plm la spălătorie.....
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Iunie 1, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Iunie 1, 2016 Descreierato, iar ai apãrut, fããã ??? Las-o mă că îi vine maşina acu' şi dispare, dispăru-i-ar dracii dân creieri
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Las-o mă că îi vine maşina acu' şi dispare, dispăru-i-ar dracii dân creieri S-o bâțâie dracii, am zis
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 As putea sa spun marș in plm la spălătorie..... Spune-i și dã vina pã mine
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 ce mi-a zis mie?? Pai ce pula mea crezi ca m-am insurat cu rozkendra?Sa o ia daywalker si marean no1 https://www.youtube.com/watch?v=5zwJoIFHhPQHai sictir măgarule
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum