Sari la conținut

Diana 0733758122

Postări Recomandate

• Oras:Constanta , blv 1 mai
  • Oras:Constanta , blv 1 mai
Postat

Bogdan03 e cuvantul meu contra cuvantului tau ... nu stau sa dau explicatii si sa ma contrazic cu ceea ce ai spus . Daca nu am fost destul de clara la telefon asta este partea a 2-a ,am spus cat am putut de clar nu mai este 100 fin doar 200 ora ! Ce ai inteles tu sau cu cine ai vorbit nu ma priveste doar te rog alta data sa fii mai atent la ceea ce spun la telefon 😉

• Oras:Constanta
Postat

Nu incerca sa o dai la intors pentru ca stiu foarte bine ceea ce am vorbit cu tine la telefon si ceea ce mi ai spus.

Ba mai mult ,ma mai si contrazici si ma mai faci si mincinos.

M ai intrebat daca ne cunoastem , si ti am spus ca nu.

Apoi mi ai spus ca in cazul asta este 250h .

Iti place s o dai un barci pe aici daca vezi ca te a sunat cineva de pe forum si ai cam dat o cu munci n fasole.

Asta e acum. Macar sa stie lumea cu cine are de aface.

• Like 3
  • Oras:constanta
Postat

Stai linistit ca nu ai pierdut nimic. Exagerat de grasa cu vergeturi peste tot. Cred ca are peste 80 kg!!!!

• Like 1
  • Oras:around
  • Oras:around
Postat

poftiti de va minunati , ce faptura apare aici , cu numele de madalina si locatie vis a vis de star cafe:

post-185111-0-10575800-1500340324_thumb.jpg

post-185111-0-43834500-1500340328_thumb.jpg

• Minus 2
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0
Postat

Wtf !? Cam mare diferența intre pozele astea si alea de pe prima pagina... E o nepoata a doamnei!? :)

Postat

Fatuka din ultimili poze ie kear frumusika. Genu slim, miniona, față draguta. Maniere placute, la locu iei...fara di besini. Ie la Ciresica si moi ari 2 coleje di locatii.

Triaba ku telifonu cre ka ie urmatoarea: si ia, ca si Diana, or lucrat cindva la acielasi salon di masaj !

;)

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Salut, am fost acum o ora si ceva la Madalina, pot spune ca m-a surprins placut, fata de ce domnisoare am mai dat eu, ea m-a intrebat, daca ma grabesc, ceea ce e foarte bine, pretul este de 100 fin / 200 h. Locatie curata, foarte finuta, atenta cu tine, oral 8-9, normal m-a surprins cu miscarile ei cand a stat peste mine, asa ca si a doua oara tot peste a venit. In final va spun ca am sa mai revin cu mare placere cand o sa mai am timp.

• Like 2

Postat

Si in nr de telefon ceva sau răspunde pe vechiul nr al dianei

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...