o2 lentila Reputație: -428 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:around Oras:around Postat Ianuarie 8, 2017 ???
o2 lentila Reputație: -428 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:around Oras:around Postat Ianuarie 8, 2017 tocmai ma pregateam sa ies din casa.
diana21dia Reputație: 49 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Constanta , blv 1 mai Oras:Constanta , blv 1 mai Postat Ianuarie 9, 2017 Bogdan03 e cuvantul meu contra cuvantului tau ... nu stau sa dau explicatii si sa ma contrazic cu ceea ce ai spus . Daca nu am fost destul de clara la telefon asta este partea a 2-a ,am spus cat am putut de clar nu mai este 100 fin doar 200 ora ! Ce ai inteles tu sau cu cine ai vorbit nu ma priveste doar te rog alta data sa fii mai atent la ceea ce spun la telefon 😉
bogdan03 Reputație: 164 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 9, 2017 Nu incerca sa o dai la intors pentru ca stiu foarte bine ceea ce am vorbit cu tine la telefon si ceea ce mi ai spus. Ba mai mult ,ma mai si contrazici si ma mai faci si mincinos. M ai intrebat daca ne cunoastem , si ti am spus ca nu. Apoi mi ai spus ca in cazul asta este 250h . Iti place s o dai un barci pe aici daca vezi ca te a sunat cineva de pe forum si ai cam dat o cu munci n fasole. Asta e acum. Macar sa stie lumea cu cine are de aface. 3
kalukalutu Reputație: 7 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 9, 2017 Stai linistit ca nu ai pierdut nimic. Exagerat de grasa cu vergeturi peste tot. Cred ca are peste 80 kg!!!! 1
bogdan03 Reputație: 164 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 9, 2017 Am inteles Kalukalutu.
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iulie 18, 2017 Oras:around Oras:around Postat Iulie 18, 2017 poftiti de va minunati , ce faptura apare aici , cu numele de madalina si locatie vis a vis de star cafe: 2
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Wtf !? Cam mare diferența intre pozele astea si alea de pe prima pagina... E o nepoata a doamnei!?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2017 Fatuka din ultimili poze ie kear frumusika. Genu slim, miniona, față draguta. Maniere placute, la locu iei...fara di besini. Ie la Ciresica si moi ari 2 coleje di locatii. Triaba ku telifonu cre ka ie urmatoarea: si ia, ca si Diana, or lucrat cindva la acielasi salon di masaj ! 2 4
unoarecareanonim Reputație: 223 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 12, 2017 Salut, am fost acum o ora si ceva la Madalina, pot spune ca m-a surprins placut, fata de ce domnisoare am mai dat eu, ea m-a intrebat, daca ma grabesc, ceea ce e foarte bine, pretul este de 100 fin / 200 h. Locatie curata, foarte finuta, atenta cu tine, oral 8-9, normal m-a surprins cu miscarile ei cand a stat peste mine, asa ca si a doua oara tot peste a venit. In final va spun ca am sa mai revin cu mare placere cand o sa mai am timp. 2
unoarecareanonim Reputație: 223 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 12, 2017 A 1
ciosti Reputație: 274 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 13, 2017 Si in nr de telefon ceva sau răspunde pe vechiul nr al dianei
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum