Sari la conținut

Diana 0733758122

Postări Recomandate

• Oras:Constanta , blv 1 mai

ca sa nu mai existe confuzii, nu vrei tu mai bine sa ne lamuresti ce-i cu tine.

ce ar fi sa postezi in primul rand niste poze reale si apoi baga si ceva informatii despre tine si ce servicii ai

Pozele care le-ai vazut imi apartin 100 % , daca ai dubii vino sa te convingi singur 

Link spre comentariu
Vizitator cenzurat
Reputație: 0

Nu cred! E ceva gen: vino sa ma vezi si te decizi daca ramai sau nu! Ca venitu' asta e gratis...

mai era unu de se plangea ca ce naiba se face el ca are ics sase pe benzina si ca toarna cu galeata in rezervor :)

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator cenzurat
Reputație: 0

Pozele care le-ai vazut imi apartin 100 % , daca ai dubii vino sa te convingi singur 

ar fi foarte simplu sa faci un selfie doua ca tot omu are acum telefon "istet"

pana atunci o sa sustin ca sunt false.

eu daca am dubii de obicei reconfigurez traseul

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: gogu21sex
  • Oras:constanta

Si eu am aceleasi asteptari de la tine diana! Baga 2 3 selfiuri in oglinda cu paru in ochii :)) si gata vedem si noi ce si cum ca aproape ne ai convins pe mine si pe cenzurat

• Like 1
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Ai driptate draguta...akuma sigur pot spuni ka am facut io o confuzie. Oricum, iesti fata frumi, dar io teas fi sfatuit sa nu postiezi acilea pozi ku chipul tau...ie dragut, dar si anonimatu ie sanatos !

Dar iti zik io...in urmatoarili 2-3 postari ciniva o sa-ti spuna ca iesti mult prea ambracata in pozi, dara moi alies ka nu se vedi "gogoasa" !

:)))

Link spre comentariu

Ai driptate draguta...akuma sigur pot spuni ka am facut io o confuzie. Oricum, iesti fata frumi, dar io teas fi sfatuit sa nu postiezi acilea pozi ku chipul tau...ie dragut, dar si anonimatu ie sanatos !

Sincera sa fiu nu sunt din Constanta asa ca nu am anturaje pe aici !

• Like 1
Link spre comentariu

Arati ca o papusica, spune-ne si noua ce servicii oferi si daca faci finalizqre faciala

Oral , normal si alte mici fantezii . finalizarea poate fi : orala , faciala si corporala .

• Like 1
Link spre comentariu

esti draguta si dulcica dar fara stirea ta te voi poreclii: BARCELONA  , semeni bine cu actrita care juca rolul barcelonei intr-unul din serialele protv , cu state potcovaru

astept mielul, daca ti-a placut numele .

Bine mah cu barcelona a ta! Dar Lehliu Gara ce mai are ? 

Diana sa nu crezi ca fac vre o gluma pe seama ta! Doar mai glumim noi intre noi aripa tanara ( eu ) cu aripa care a stat in banca cu Decebal in generala ( obi adica)

Link spre comentariu

Bine mah cu barcelona a ta! Dar Lehliu Gara ce mai are ? 

Diana sa nu crezi ca fac vre o gluma pe seama ta! Doar mai glumim noi intre noi aripa tanara ( eu ) cu aripa care a stat in banca cu Decebal in generala ( obi adica)

Nu-mi fac griji stai linistit  :crazylove , chiar ma amuzati cand va tachinati  :clap2    :gifs_ojos

Link spre comentariu

Diana, 21 ani, sani mari nr.4, fund bombat, discreta, ofer companie intima domnilor, cuplurilor la domiciliul meu . Ofer si cer seriozitate, igiena garantata. Sunt atenta cu dorintele clientilor, pozele sunt reale, la ora beneficiezi si de un masaj de relaxare si erotic, oral de inalta calitate... alaturi de mine vei afla adevarata placere. garantat vei suna si a 2 - a oara ! :boob

Link spre comentariu
  • Oras:Intre văi

Diana, 21 ani, sani mari nr.4, fund bombat, discreta, ofer companie intima domnilor, cuplurilor la domiciliul meu . Ofer si cer seriozitate, igiena garantata. Sunt atenta cu dorintele clientilor, pozele sunt reale, la ora beneficiezi si de un masaj de relaxare si erotic, oral de inalta calitate... alaturi de mine vei afla adevarata placere. garantat vei suna si a 2 - a oara ! :boob

ce inseamna  ORAL DE INALTA CALITATE!!....pentru tine...? ca sa vorbim aceeasi limba sa nu avem definiti diferite la ceea ce inseamna INALTA CALITATE!!...

Link spre comentariu

ce inseamna  ORAL DE INALTA CALITATE!!....pentru tine...? ca sa vorbim aceeasi limba sa nu avem definiti diferite la ceea ce inseamna INALTA CALITATE!!...

Decat sa vorbim mai bine nu ai descoperi ce inseamna > ? 

Link spre comentariu

Decat sa vorbim mai bine nu ai descoperi ce inseamna > ? 

Pas eu deaia zic.....hai sa vb de la capul locuului ...nu sa ne certam la sfarsit..!!...daca vin si ceea ce imi spui...sau faci....nu este DE INALTA CALITATE!!.....deaceea  vreau sa imi spui ce inseamna pentru tine INALTA CALITATEE.

Link spre comentariu

Pas eu deaia zic.....hai sa vb de la capul locuului ...nu sa ne certam la sfarsit..!!...daca vin si ceea ce imi spui...sau faci....nu este DE INALTA CALITATE!!.....deaceea  vreau sa imi spui ce inseamna pentru tine INALTA CALITATEE.

'' vorba multa , saracia omului '' - pot sa-ti spun doar ca te vei simti foarte bine si garantat ai sa mai revii ... vorbele nu prea inseamna nimic ci Faptele ! 

Oral de inalta calitate = un oral executat foarte bine  ( eu stiu ceea ce fac si cum imi prestez serviciile ) 

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...