Sari la conținut

Stie cineva ceva de domnita asta ..

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Ce trebuie sa-i zic ei? Va zic vouă ca sa nu aruncați banii aiurea ;)

Da tu di undi sti ??? Oi fost tu la Makidoanca ka sati dai ku pareria ??? Dak iti zik io ca ti futi grasunica diti sa floci ka skijele pi pereti ceai sa zisi tu...ka habar nai...da ti iexprimi paci !!! Da dak iti moi zic io ka an ultimi 5 ani Makidoanca o avut ciel putin 25 di printese pustoaicie la futut, una si una, ai sa ai civa di comentat ? Io zik ka nu...ka di fapt...tu iesti pi dinafara pi Nimfomani...dati plasi atmosfera...si asa ti simti si tu futac !!!

;)

• Like 1
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Da tu di undi sti ??? Oi fost tu la Makidoanca ka sati dai ku pareria ??? Dak iti zik io ca ti futi grasunica diti sa floci ka skijele pi pereti ceai sa zisi tu...ka habar nai...da ti iexprimi paci !!! Da dak iti moi zic io ka an ultimi 5 ani Makidoanca o avut ciel putin 25 di printese pustoaicie la futut, una si una, ai sa ai civa di comentat ? Io zik ka nu...ka di fapt...tu iesti pi dinafara pi Nimfomani...dati plasi atmosfera...si asa ti simti si tu futac !!!

;)

SUPER TARE.! stii tu ce stii... mie imi place si ea....

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Corina

Ofer servicii de calitate,te astept intr un ambient minunat unde vom petrece clipe de neuitat.cer si ofer igiena si discretie domnilor manierati. Pt mai multe detalii suna ma!pupiiici

Telefon

0728355790

post-55084-0-89038900-1479981358_thumb.jpg

post-55084-0-06531000-1479981367_thumb.jpg

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

bai eu am sunat-o pe fata asta acum vreo luna a acceptat sa o facem in masina, si a fost chiar misto, bine, cui ii plac bbw, stie ce face, nu exceleaza ca sa zic asa, dar eu m-am simtit bine cu ea:D

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Fata este veche in meserie, pentru prima oara am intalnit-o cred ca acum vreo 5 ani, statea pe laspuseanu langa scoala spectrum. Cautam la vremea aceea o fata cu sinii mari mari si doar pe ea o gasisem. Tin minte doar ca este ascultatoare si la ce tarif are sigur iti faci treaba cu ea

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...