bullheart Reputație: 292 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat Iunie 12, 2016 Reguli generale de functionare:-Varsta minima pentru a accesa aceasta pagina este de 18 ani. -Conturile multiple nu sunt / sunt permise??? !!!-Reclama este interzisa (ea se plateste)-Trollingul excesiv sau atacurile repetate catre alti membrii sunt / nu sunt interzise???!!!-Atacurile indreptate catre Randunica sau Siana sunt interzise si se pedepsesc cu warn sau cu ban permanent in functie de gravitate si in functie de decizia moderatorului. In atentia motanului manelist:Acest mesaj va fi postat pana cand unul din conturile last unicorn sau ramsay va fi banat. 5 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 12, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 12, 2016 Culmea ca e noua modalitate de distractie a forumului Si culmea aceleasi baliverne si injuraturi de 2 lei peste tot Cica au copiat modelul CAPATOS , unde promovarea prostiei aduce audienta garantata 27 18 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 12, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 12, 2016 Cum naiba de l-ati scos pe pipilica din circuit !? Uneori era chiar baiat fain , dar in momentele de luciditate . In rest "slujea" doar anumite orgolii :laugh2 26 18 Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat Iunie 12, 2016 Culmea ca e noua modalitate de distractie a forumului Si culmea aceleasi baliverne si injuraturi de 2 lei peste tot Cica au copiat modelul CAPATOS , unde promovarea prostiei aduce audienta garantata Am primit warning point de la MOTANpentru ca cica sunt trollde ce sunt troll MOTANE?explica-mi si mie ce inseamna troll, dar da o definitie corecta !!!! dupa aia explica de ce ramsay alias last unicorn nu este troll 4 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Am primit warning point de la MOTANpentru ca cica sunt trollde ce sunt troll MOTANE?explica-mi si mie ce inseamna troll, dar da o definitie corecta !!!! dupa aia explica de ce ramsay alias last unicorn nu este trollStimate domn, doar o mica remarca ! Crezi ca daca repeti pe "auto" un mesaj de 1000 de ori pe acelasi topic/topic-uri diferite, acest lucru este "cool" ? In cazul de fata "Repetio (NON) Est Mater Studiorum" ! In ceea ce priveste celelalte lucruri nu ma bag, din principiu (nu-mi place barfa si balciul) - ca tot se vorbeste despre principii pe aici lately... So... Carry on, as you wish (or, if you like it)... 2 Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat Iunie 12, 2016 Stimate domn, doar o mica remarca ! Crezi ca daca repeti pe "auto" un mesaj de 1000 de ori pe acelasi topic/topic-uri diferite, acest lucru este "cool" ? In cazul de fata "Repetio (NON) Est Mater Studiorum" ! In ceea ce priveste celelalte lucruri nu ma bag, din principiu (nu-mi place barfa si balciul) - ca tot se vorbeste despre principii pe aici lately... So... Carry on, as you wish (or, if you like it)... mesajul nu a fost repetat de 1000 de ori pe acelasi topic.am repetat pe topice diferitesi pe topice istorice tocmai ca sa atrag atentia membrilor noi/vechi in ce stare de rahat a ajuns forumuldaca ar face mai multi ca mine, probabil ca ar schimba si MOTANUL cevaaltfel il doare la basca ! Multumesc pentru aprecieri, lopix! 4 2 Link spre comentariu
ramsay Reputație: 210 Postat Iunie 12, 2016 Oras:? Oras:? Partajează Postat Iunie 12, 2016 In atentia motanului manelist:Acest mesaj va fi postat pana cand unul din conturile last unicorn sau ramsay va fi banat. Am primit warning point de la MOTANpentru ca cica sunt troll deci redusul asta mental, fara alta contributie pe forum decat copy/paste de rockareli obosite de pe youtube ii da lui pisicuts ULTIMATUM ca ori baneaza doi membrii PLATITORI ori o sa faca spam pe forum cu un mesaj cretin.daca nici asta nu e amuzant, ziceti-mi voi ce este apoi se mira de warnig si intreaba de ce...probabil ca iq-ul il are fix pe masura reputatiei. 3 1 Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat Iunie 12, 2016 sa revenim la futut, FARA RECENZII !!! Zic! si sa lasam dementii / dementele MOTANULUI sa-si faca numarul in continuare !asta isi doreste,, asta primeste!!! 5 2 Link spre comentariu
ramsay Reputație: 210 Postat Iunie 12, 2016 Oras:? Oras:? Partajează Postat Iunie 12, 2016 sa revenim la futut, FARA RECENZII !!! Zic! si sa lasam dementii / dementele MOTANULUI sa-si faca numarul in continuare !asta isi doreste,, asta primeste!!! ce recenzii faceai tu, handicapatule?te caci atata pe tine de parca tu esti alfa si omega peforumul asta.date-n cacat, ca erai null si inainte, esti null si acu. 2 1 Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat Iunie 12, 2016 Cine stie, cunoaste ! Sigur nu este 4youea ma stie bine! asta este doar un retard cu bani, care face laba in fata calculatorului si isi cheltuieste banii pe conturi premiumpentru a da multime de puncte negativela 100 de puncte negative mai are o ejaculare! pe urma va veni si strigatul:Am orbit ! Am orbiiiiiiit! Scuze 4you, pentru presupunere ! 5 3 Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Vad ca a intrat la abator si @marrakech_adventure1981. Asta ce-a facut? Link spre comentariu
last unicorn Reputație: 197 Postat Iunie 12, 2016 Oras:? Oras:? Partajează Postat Iunie 12, 2016 ... 1 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 12, 2016 prostie in forma continuata.la fel ca majoritatea. plus ca e clona cuiva foarte prost.a cui e clona?ca ma ataca miseleste de la primul comentariu de pe contul ala? ar fi super cute sa imi cunosvc si io haterii originali Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 12, 2016 trebuie sa imi exprim totusi apreciarea pt efortul tantarilor de a-si face conturi pt mine.am numarat anul trecut peste 10 conturi a caror prima postare(primele 10-20) erau atacuri pt mine )) nu e ca si cum sunt ingrata si nu va inteleg efortul si obsesia de a va face conturi noi ca sa ma injuratiapoi m-am plictisit sa numar ori asta ori am uitat la ce numar am ajuns si nu voiam sa o iau de la capatclone nebune va fac sho urare sa il sugeti pe dobre dupa o saptamana pe balcon Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 12, 2016 trebuie sa imi exprim totusi apreciarea pt efortul tantarilor de a-si face conturi pt mine.am numarat anul trecut peste 10 conturi a caror prima postare(primele 10-20) erau atacuri pt mine )) nu e ca si cum sunt ingrata si nu va inteleg efortul si obsesia de a va face conturi noi ca sa ma injuratiapoi m-am plictisit sa numar ori asta ori am uitat la ce numar am ajuns si nu voiam sa o iau de la capatclone nebune va fac sho urare sa il sugeti pe dobre dupa o saptamana pe balconceai fa? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 12, 2016 ceai fa?pai sa simta si ei ca au un rost in viata si pt prima oara ii apreciaza cineva Link spre comentariu
last unicorn Reputație: 197 Postat Iunie 12, 2016 Oras:? Oras:? Partajează Postat Iunie 12, 2016 ... 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 12, 2016 e clona lui mister babadook sau cu sloboz sa-l bata il chema pe lache ala care nu te placea.mie imi placi nebuno!aaa pai zi asa si stai sa o luam de la a la z, cllonele trebuie luate cronologicpt ca babadook era clona lui benvolio de fapt lucrurile sunt mai profunde decat par Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 12, 2016 nu stiu a cui clona era benvolio insa )) Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Iunie 12, 2016 Si au trait fericiti pana la adanci batraneti... Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Iunie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 29, 2016 Vai , dar pe cine avem noi aici ??? Și-au ales fotografia de la profil pur întâplător , Nu ? Eu zic că probabilitatea este 1 la 10.000.000 3 Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Iunie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 29, 2016 Vai , dar pe cine avem noi aici ??? Și-au ales fotografia de la profil pur întâplător , Nu ? Eu zic că probabilitatea este 1 la 10.000.000 Silviaaaaaaaaaaaaaaaaa last unicorn ramsay catalin dicu 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum