sharkattack Reputație: 1171 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2016 nu cred ca mai are ea contul sub control.poate arunca cineva o privire pe ce se posteaza din partea contului si verifica ca este ea. multumesc. 2 Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5, 2016 se pare ca e ok. bine, nu ok, dar oricum... 2 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 e fishy Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5, 2016 a zis sa ii fie sterse pozele. contul e detinut de mai multe persoane. nu e ok 2 Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Aici scriu eu .... ( cristina) pisic Închide contu fai ceva ca uite ce se intampla in plus MAm lăsat nu mai lucrez Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Unde te-ai lasat unde esti? Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 eu zic sa o rezolvam acum sa terminam balamucu Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 eu iti sterg totul acum Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Aloooooo Cosmino DanNy pe fir Ce Faci totul bine acum ai luato la padure? Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Mia Zis Nebunu ca Progamati Nunt planuri mari Ce ai patit? Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Sunal Pe Nebun Si iti sterg eu tot acum.... Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Dar cand Le-a publicat? Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Stiu ca Esti cu altu eu sunt Dany bravo tie asta e viata dute cu Dumnezeu inainte Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Am Inteles ca ai fugit urat rau lai ametit de cap Grav Lai lasat cu o datorie de 5.400.RON Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Dumnezeu sa te mai inteleaga ala Batran e pe moarte lai lasat si ai fugit cu jegosu ala lasa ca til fac pachet loaiasi morti in pula Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Mama ce Miau vazut ochii Cand mam dus la el Ala batran e pe duca gata nu o mai duce Copilu il ti departe Nici tu nu te ocupi de el Dar nici La el nu il lasi ai luato razna Si vezi ca pe lache ala Il fut in cur de fata cu tine Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Il tai ca pe porcii Pisamasi pe el Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 tia luat mintile de tot te Scoate afara din Tara? Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Mai inebunit si tu si el Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Sunteti Doi Tampiti AMANDOI Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 CUM PlM sa II faci Faza CU Datoria Pe NUmele Batranului? Esti normala la cap? Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 BAAAAAAAAAAAAAAA ia zi Loatiasi morti si familia in pula care o tineti pe asta la voi dati ochi cu mine Danny Chinezu va provoc BAAAAAAA va caut va Gasesc si va fut in cur in plina strada Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Ati facut varza o familie frumoasa 7 ani nu ia stiut nici vantul nici pamantul ce fac ei si ce dreg ei si-au construit o casa au un copil totul Era perfect ptr ei care morti mati de mamutoi te-ai bagat si iai sucit mintile?????? Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Ca Sa Vezi Ca Sunt eu baiat salon Iti sterg eu pozele ca astia dorm pe ei si le bubui eu site Dany Chinezu iti promite Sa iti fie rusine va fost bine te-ai dus la altu halal mama esti vai de curu tau ce penibila ai ajuns mia povestit asta ca erai o femeie de fier si va vedeati de viata vai de capul vostru copilu nu va ramane la parinti tai Te asigura Danny si apoi dupa ce il vom lua sa te duci in lume sa nu te mai vad in preajma lor o sa il sprijin eu cu bani cu inmormantarea daca va muri batranu cu cresterea copilului nu ai tu grija ca asa si asa esti dusa cu capul avea dreptate nebunu ca nu esti normala Link spre comentariu
cristina Reputație: 884 Postat Iunie 5, 2016 Oras:bucuresti universitate Oras:bucuresti universitate Partajează Postat Iunie 5, 2016 Sora ta Primeste oare ce avem noi aici? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum